49 LeveL Şifacı oLmak..!!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: 49 LeveL Şifacı oLmak..!!

Mesaj gönderen konfucyus »

konfucyus yazdı:
öncelikle v.s. konusunda biraz bilgilenmek lazım.

herkesin önyargısı şudur; v.s. sırasında eşya değiştirilmez. lakin ben herkesle yaptığım v.s. de şunu söylerim istediğini giyebilirsin.

neden böyle birşey ? bir vs içerisinde rakibinin sağlam ve zayif noktalarını bulup o yönde saldırmandır.

konfüçyüs
bu kısma ek olarak;

sağlam ekonomili biri ile şansa birinin eşya yapması arasındaki fark o an ortaya çıkar.

emek harcayıp 6-7 takım elbise düzüceksin ve kişilerin koyduğu saçma bi kural yüzünden yenileceksin yok öyle yağma.

savaşçı ile v.s. konusunda ise kudreti bitene kadar full zırh + 1 savunma

kudreti bittiği zaman full saldırı + 2 savunma bak bakalım kim duruyor karşında.

ama önemli olan nokta o zamana kadar dayanabilmek :D

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

bu kısma ek olarak;

sağlam ekonomili biri ile şansa birinin eşya yapması arasındaki fark o an ortaya çıkar.

emek harcayıp 6-7 takım elbise düzüceksin ve kişilerin koyduğu saçma bi kural yüzünden yenileceksin yok öyle yağma.

savaşçı ile v.s. konusunda ise kudreti bitene kadar full zırh + 1 savunma

kudreti bittiği zaman full saldırı + 2 savunma bak bakalım kim duruyor karşında.

ama önemli olan nokta o zamana kadar dayanabilmek :D

konfüçyüs

eLınde Latif warsa sıfacının DayanabıLeceqını sanmıorum ..))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

öncelikle v.s. konusunda biraz bilgilenmek lazım.

herkesin önyargısı şudur; v.s. sırasında eşya değiştirilmez. lakin ben herkesle yaptığım v.s. de şunu söylerim istediğini giyebilirsin.

neden böyle birşey ? bir vs içerisinde rakibinin sağlam ve zayif noktalarını bulup o yönde saldırmandır.

şifacıda ise büyü bozma gerçekten hakettiğ değeri bulacak. ha gel gelelim yeteneklere.

bunu sadece dirençlerle yada başka şeyle sınırlamamak lazım benim savunduğum şey şudur;

savaşçılarla v.s. için ayarlanmış bir şifacı karakteri ile başka bir şifacı ile v.s. atarsan yenilirsin. çünkü ikisinede farklı yetenek kombinasyonu yapman gerekli.

savaşçılara karşı bariz bir hasar alma oranımız var ama bu ruh kalkanı %60ta kalıyor anlamına gelmez. benim yaptığım v.s.lerde gözlemlediğim şudur.

savaşçı yetenekli vuruşları yeteneksiz vuruşlarına oranla düşüktür. burda önemli olan yeteneksiz vuruşunu sektirmek ve az hasar almaktır.

şifa basma oranımız yetmeyebilir eğer yetenekleri düzgün kullanmazsak.

v.s. ye başladın ilk yetenekle cankurtaran gitti diğer yetenekle canın azaldı yeteneksiz vuruşu yedin mi şifa basman gerekir. savaşçı 3 saniyede 1 yetenekli vuruş yapıyor bildiğim kadarıyla ama şifacı 5 saniyede bir can basıyor. burada şifa çemberinin etkisini unutmayın.

tabi bu konu uzadıkça uzar açıklanması anlaşılması gereken çok şey var v.s. lere yönelik.
ve kime neyi ne kadar anlatırsan anlat herkes kendi bildiğini okur benim gibi :)

konfüçyüs
SavaşcıLarın Coqu kudret eşyası kullanıoR 100 kudretle ws e başLıorlar..FuL soLucan GıyınCe yuzDe 60 ı geçmesı Lazım zıRhın ama yuzde 60 son oLdu ıcın geçmıoR FuL zırh Denemedım ws LerDe. ondan doLayı MedıtasyonDakı saçmaLık kalkarsa benDe med kullnaırdım 15 puanda yuzde 25 ex enerjı werıor pekı neden kudret deyıL?? xD ondan dolayı 5 med yuzde 3 kudret werıorsa ashabıyla 15 de aynısını werıor Buyu bozma ıse savaşcı ws lerınde cok etkıLı Dıkkat dağıtmayı bozuor.. yuzde 25 sansLa bir Dikkat dağıtmaDa sıfacının tum savunma saLdırı Itemlerını etkısız hale getırıor. fuL zırh gıyelım dıorsun ozaman saldırın dusuk oLuor ashabı asa oLdu ıcın wurmuor ..))
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

EnSoNxLeonar yazdı:Coqu oyunCu on YargıLı Davrandı Ve Bu 2 SıLahı daha fazla denemeden.. on yaRgıLı oLduk Bende oyLe yaptım Gm CaptaınATX e ashabı keyFın yetersız oLdunu soyledım... kusura bakamsın on yargıLı oLdum ama arkadaşLar herkes 39 levellerde KaLdı galıba 26 savunmaLı sıfacı ayakkabısı oLan+ful ıtem dızen elınde ınat savaşcı kesmek cocuk oyuncaydı.. Sımdı ıse savaşcılarda 2 ustuste wurmadan wurabıldıklerı yetenekler war.+ecellerı war sıfacıların ıse tek ashabıları ve can kurtaranları war yanı bır denge olması soz konusu....39 levelde kullandınız yetenek sıstemlerını tamamen deyıstırın Coqu sıfacıda gordum 15 medıtasyon eskıden kalma bır şey 15 medıtasyonun ashabıyla werdı kudret yüzde 3 tur ashabısız yuzde 2 sadece 15 medıtasyon.. yüzde 5 kırıtık ve yüzde 25 ek enejı werırı benım suan medıtasyonun 6 yuzde 3 werıor 15 yapıncada aynı....Savaşcıların kudretı baya bır onemLı unutmayın+26 savunmaLı bır ayakkabı yok artık... sıfacının saldırı ve savunması cok onemLı haLe gelıor...SavaşcıLarın artık yuzde 50 sınde dıkkat dağıtma yetenekı yok... kullanmıor kullanmayanları kesmem artık zoR oLmuor.kullananlarda sıfacılar zorlanır.. cunku cook Buyuk derecede savunma ve saldırınız duser..ama Benım Gıbı 15 buyu bozma yaparsanız. yüzde 25 bu etkıyı kaldırma sansınız olur ve ben ıse her ws de bu etkıyı 2 3 kere kaldırıorum buda bır savaşcı ıcın 30 40 kudret kaybı demektır.....+

Suan Bır Sıfacı ws cı oLacaksa En ıdaeL yetenekler.. aşşadadır

15 Sıfa Ve BıLgısı
15 Ruh kalkanı
15 Büyü bozma
15 element Dırenç
15 can kurtaran
6 medıtasyon..

UzerımDe buLunan setler 187 soLucan+187+SaLdırı + 187 savunma+ İbnı sına+Ashabı kehf Suanda Coqu ecel kullanmayan savaşcıyı kesebıLıorum arada ıstısnalar cıkıor buda sıfacılara gelecek zırhlarla duzelecektır..ecel Getırenı olan savaşcı Cok ZorLuor hatta suan kesemıorum desem yalan oLmucaktır ;)) ama yenı beklenen zırhlarla oyunda cok guzel bır karekter dengesı oLacaktır.... saygıLarımla KukLacı-Ensonxloanar=Leonarxxşifacı 2 carımda 49 level sıfacıdır..

Bana kalırsa meditasyonu küçümsüyorsun ayrıca da büyü bozma 15 olmasına gerek yok o puanı iyi bir yerde kullanabiliriz.

Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Bana kalırsa meditasyonu küçümsüyorsun ayrıca da büyü bozma 15 olmasına gerek yok o puanı iyi bir yerde kullanabiliriz.
kardesım Benım Fıkrım bu Medıtasyonu 15 yap kullan buyu bozmayı 15 yap kullan ws lerde dene en etkılI Sana hanqısı gelıorsa onu kullan..)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

EnSoNxLeonar yazdı:
kardesım Benım Fıkrım bu Medıtasyonu 15 yap kullan buyu bozmayı 15 yap kullan ws lerde dene en etkılI Sana hanqısı gelıorsa onu kullan..)

Yetenekteki etkilere çamur atıyosun da acaba sorun yetenekde mi gerçekten sende mi bir daha düşün derim ben...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Yetenekteki etkilere çamur atıyosun da acaba sorun yetenekde mi gerçekten sende mi bir daha düşün derim ben...
Bak GüzeL dostum BırazCık zekıyse medıtasyonu 15 ve 5 yapıp eLıne ashabı keyfı aLıp denersın..)) 15 puandada yuzde 3 kudret artar 5 puandada sadece surelerı deqısır... ek oLarak 15 puana adamlar yüzde 25 enerjı yenılemsıde werır demıs saçmalıka bak kudret weren yetenekte enerjı gezıor x)) bunu anlamıorsan benle poLemıqe Girme ;)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

şimdi bu meditasyon tartışmasına bir açıklık getirelim.

meditasyon 15 puanda;

45 saniye boyunca +3 yenileme +25 can verir. yenileme süresi 90 saniyedir.

meditasyon 10 puanda;

30 saniye boyunca +3 yenileme verir +25 can verir yenileme süresi 90 saniyedir.

meditasyon 5 puanda;

15 saniye boyunca +3 yenileme verir + 25 can verir yenileme süresi 90 saniyedir.

yenilemeleri 3 saniyede yada 5 saniyede 1 veriyor ama tam olarak ne kadarda verdiğini hatırlamıyorum özür dilerim.

5 saniye olarak hesaplarsak 15 meditasyon puanı 5 meditasyon puanına oranla +18 daha fazla kudret ve +125 daha fazla can basar eğer matematiksel bu hesabın önemini anlaşılmamış ise meditasyona puan veremeyebilir bu kişilerin kendi tercihleridir.

konfüçyüs

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

konfucyus yazdı:
şimdi bu meditasyon tartışmasına bir açıklık getirelim.

meditasyon 15 puanda;

45 saniye boyunca +3 yenileme +25 can verir. yenileme süresi 90 saniyedir.

meditasyon 10 puanda;

30 saniye boyunca +3 yenileme verir +25 can verir yenileme süresi 90 saniyedir.

meditasyon 5 puanda;

15 saniye boyunca +3 yenileme verir + 25 can verir yenileme süresi 90 saniyedir.

yenilemeleri 3 saniyede yada 5 saniyede 1 veriyor ama tam olarak ne kadarda verdiğini hatırlamıyorum özür dilerim.

5 saniye olarak hesaplarsak 15 meditasyon puanı 5 meditasyon puanına oranla +18 daha fazla kudret ve +125 daha fazla can basar eğer matematiksel bu hesabın önemini anlaşılmamış ise meditasyona puan veremeyebilir bu kişilerin kendi tercihleridir.

konfüçyüs

Şifacı meditasyonu büyücüdeki kadar tatmin edici değil ne yazıkki :/
15 puanda 1 dolan kudretimi 2 dolduruyor.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

elindeki eşyaya göre kudret artışı değişiyor.

asa baş ağrısı v.s. gibi eşyalarla meditasyon 1-15 arası vermiş olduğun puanlarla kudretini yüzde 2 arttırırsın.

ama elindeki inat kıran yada ashab ise yüzde 3 kudret artımı sağlar diğer bir deyişle + 175 kudret verir meditasyon 15 puanda ilk 45 saniyelik kısımda sürekli olarak + 175 sonrasında ise + 125 (tam hatırlamıyorum) düşüyor.

bu bağlamda elindeki eşya ile meditasyon arasında çok büyük bir bağlantı var. ha bana sorarsanız hangi yetenek diye ben 2sinide kullanıyorum ve sonuc = süper.

konfüçyüs

“Şifacı” sayfasına dön