Merhaba Arkadaşlar Savaşçımla hiçbir grup bölgesine giremiyorum sadece şifacımla giriyorum herneyse konuya geleyim
Arkadaşlar Benim savaşçım full Yücelen Maksimum Hasar Ben Bunu Tank Yapmak istiyorum grup bölgelerine girmek için
Ben Bu Full Yücelen Seti Kaça Satarsam Tank Seti Alablirim Bu şekilde grup bölgelerine girebileceğimi düşünüyorum
Not : Hiç Savaşçıyla Grup Bölgesine Girmedim Yetenek sistemini nasıl vereceğimide bilmiyorum (yetenekler sadece sığınak ve migrat için olursa sevinirim) Evet Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum
NOT : Eminönü Sunucusundayım . Teşekkürler :?
Tank Olmak Yardım !
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tank Olmak Yardım !
Xxxalinxxxx-Xxxaskersevgisix-Xxxalixxxx
Gideceğin Yeri Bilmiyorsan Vardığın Yerin Bir Önemi Yoktur-Xxxaskersevgisix
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
Re: Tank Olmak Yardım !
Yardım Edecek Yokmu Ya

- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yücelen itemleri satıp farabi set alabilirsin ama yanlız bir kaç parça çünkü yücelen itemler fazla etmez yarısı görevden veriyor zaten .
yeteneklere gelince
defansif dövüşme 15
sakınma 15
hedef saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 15
savaş narası 15
zihin toplama 1
durdurma 5
kanatma 1 ( boz ayı olursa iyi olur migratta kuyular için )
süpürme vuruşu 1
+5 var ise durdurma 10 yapabilirsin..
itemlere gelince farabi dizmen senin için iyi olUr yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
yeteneklere gelince
defansif dövüşme 15
sakınma 15
hedef saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 15
savaş narası 15
zihin toplama 1
durdurma 5
süpürme vuruşu 1
itemlere gelince farabi dizmen senin için iyi olUr yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
Hocam Peki Ben bu bütün yücelen itemleri kaça satarım ?trapzone1 yazdı:yücelen itemleri satıp farabi set alabilirsin ama yanlız bir kaç parça çünkü yücelen itemler fazla etmez yarısı görevden veriyor zaten .
yeteneklere gelince
defansif dövüşme 15
sakınma 15
hedef saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 15
savaş narası 15
zihin toplama 1
durdurma 5
süpürme vuruşu 1
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Yücelen itemleri satmak zor.Pek alıcı bulamazsın.Görevden veriliyor zaten bayası.Onlara umut bağlama,çünkü nerdeyse herkeste var onlar.
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
Hocam 3 adet farabi item taktım can 27.000 küsürlere geldi 1 item daha takarsam 30 bn olurmu ?berkancetin yazdı:Yücelen itemleri satmak zor.Pek alıcı bulamazsın.Görevden veriliyor zaten bayası.Onlara umut bağlama,çünkü nerdeyse herkeste var onlar.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Olmaz kardeşim.1 adet farabi item canını 4x239 artırır.Yani 956 artırır 1 adet farabi item.yasinberk99 yazdı:Hocam 3 adet farabi item taktım can 27.000 küsürlere geldi 1 item daha takarsam 30 bn olurmu ?berkancetin yazdı:Yücelen itemleri satmak zor.Pek alıcı bulamazsın.Görevden veriliyor zaten bayası.Onlara umut bağlama,çünkü nerdeyse herkeste var onlar.ops:
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
Sığınağa girmek için kaç parça farabi item olması lazım ??berkancetin yazdı:Olmaz kardeşim.1 adet farabi item canını 4x239 artırır.Yani 956 artırır 1 adet farabi item.yasinberk99 yazdı:Hocam 3 adet farabi item taktım can 27.000 küsürlere geldi 1 item daha takarsam 30 bn olurmu ?berkancetin yazdı:Yücelen itemleri satmak zor.Pek alıcı bulamazsın.Görevden veriliyor zaten bayası.Onlara umut bağlama,çünkü nerdeyse herkeste var onlar.ops:
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Sığınak ve Miğrat için kesinlikle lazım olacak şey çevre bu arada item olarak sana biraz tavsiye vereyim
Farabi Solucan Kolye
Farabi Solucan Yüzük
Farabi Plevne Ayak
Aktar Şevket Zırh
Bunları satın al fazla tutmaz farabi eldiven almaya gerek yok kenan görevinden verilen eldiven yeterli olucaktır.Pantolon istersen alabilirsin centtende düşmektedir.Bunun yanında tek item farabi silahta işini görür
Farabi Solucan Kolye
Farabi Solucan Yüzük
Farabi Plevne Ayak
Aktar Şevket Zırh
Bunları satın al fazla tutmaz farabi eldiven almaya gerek yok kenan görevinden verilen eldiven yeterli olucaktır.Pantolon istersen alabilirsin centtende düşmektedir.Bunun yanında tek item farabi silahta işini görür
- Cratos
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Sibilings Of Times
Elimden geldiğince anlatayım Tanesi 100k dan gider 1 Farabi Solucan kolye 1 de Farabi Solucan yüzük alırsın Sonra 1m veya daha az fiyattan düz bi farabi ceket alırsın farabi düz pant alırsın masraftan kaçınarak sonra tanıdık bi grupla kenan kesersin Farabi Solucan Eldiven alırsın zırhın 75/75 olur Farabi Plevne ayak alırsın görev itemi aktar zırh alırsın bide taş çatlasa 3 m -5 m arası olur Sunucuna gore değişir sonra kenan atarsın Kenandan savaşçıya kolay item düşer düşünen adamdan Farabi Farabi Yüzük Alırsın canın yüksek olur sonra kenandan da Evocati Kolye aldınmı Yeterli ver elini Miğrat ordanda Git Centurion dan pantolon düşür Git Junondan Zırh düşür. Bunları halletiğin zaman yeni konu açta devamını anlataım ÇT olan kısmını
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa