Bİ DAKİKA BAKARMISNIZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Bİ DAKİKA BAKARMISNIZ

Mesaj gönderen harkonen »

haydegidelumm yazdı:
harkonen yazdı:
haydegidelumm yazdı:
haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !

%100 Çalışıyor Bi Abdestli Girin Bi de Abdestsiz Girin Oyuna Aradaki Farkı Göreceksiniz..

+ Eksik Etmeyen CcC Baykuş Forum Loncası CcC ARkadaşlarıma Ve Diğer Arkadaşlara Teşekkürler

Duygulandım.

sen kuklacı gel daha ne duygulancan ne char yapcez sana :D
zanza 2013/2014 Sezonunda Dönecem İnşallah Siz Takılın .
oha lan 4.yıldızıı aldıgımızdamı döncen yuh ayıp gel dön bak :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

harkonen yazdı:
haydegidelumm yazdı:
harkonen yazdı:
haydegidelumm yazdı:
haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !

%100 Çalışıyor Bi Abdestli Girin Bi de Abdestsiz Girin Oyuna Aradaki Farkı Göreceksiniz..

+ Eksik Etmeyen CcC Baykuş Forum Loncası CcC ARkadaşlarıma Ve Diğer Arkadaşlara Teşekkürler

Duygulandım.

sen kuklacı gel daha ne duygulancan ne char yapcez sana :D
zanza 2013/2014 Sezonunda Dönecem İnşallah Siz Takılın .
oha lan 4.yıldızıı aldıgımızdamı döncen yuh ayıp gel dön bak :D

döndüğümde güncelleme olacak yeniden yükleyecem ikv yi güncelleme olmadna dönmem kenk.. kol gibi kota gelio sonra :mrgreen:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

tm o zaman eylül ekim gibi dönüon iyi iyi :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

harkonen yazdı:tm o zaman eylül ekim gibi dönüon iyi iyi :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bakacaz güncelleme gelsin 2 gün sonra Dumanist İle Kuklacıdayım :mrgreen:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Merhaba

Ilk olarak konu basligini konu hakkinda yazarsan daha iyi olur.

Grup bolgesi sans isi biraz karakterinde sorun olmaz eger bir seyi gercekten istiyorsan onu almak icin calismalisin yani daha cok grup bolgelerine girmelisin yada en kotu ihtimal yagma arttirici alabilirsin insallah duser ;)
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

En iyi item düşürme yöntemi olan ne biliyormusun
Bizim loncada birisinin sıgınaktan eksiği oldu mu? İlk iş olarak arkadaşa %60 sığınak artırıcı almasını istiyoruz.(1 günlük)

Sonrasında
2+2+2 Şeklindegiriyoruz.
1 günde bu şekilde 6-7 kere atıyoruz(5+1 yada 4+2 den biraz fazla süre alsada)
Kesinlikle alter nucleus takı atıyor.

Migrattada ise 5. yada 6.sefer de zırh atıyor.

4-5 kişiye yaptık bunu
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

HaNdSoMe yazdı:En iyi item düşürme yöntemi olan ne biliyormusun
Bizim loncada birisinin sıgınaktan eksiği oldu mu? İlk iş olarak arkadaşa %60 sığınak artırıcı almasını istiyoruz.(1 günlük)

Sonrasında
2+2+2 Şeklindegiriyoruz.
1 günde bu şekilde 6-7 kere atıyoruz(5+1 yada 4+2 den biraz fazla süre alsada)
Kesinlikle alter nucleus takı atıyor.

Migrattada ise 5. yada 6.sefer de zırh atıyor.

4-5 kişiye yaptık bunu
Merhaba;

Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacak Size tavsiyem biraz daha sabır ve biraz daha sık girmeniz olacaktır. Eğer büyücü iseniz ve sığınaklara 4 + 1 + 1 veya 5 + 1 olarak giriyor iseniz şansınız çok ama çok düşüyor bunu bilmelisiniz bu durumlarda dikkat ederseniz savaşçı ve şifacıya büyük oranda düşüyor itemler. Bunun için en güzeli 2 + 2 + 2 olarak ve yarı yarıya bayan olarak girmektir. Bu şekilde itemin kaçma olasılığı 0 a kadar iniyor.

İyi forumlar...
Aşağıdaki kedi çok tatlı dimi :lol:

:idea: :arrow: :geek: :evil: :twisted: :roll: :P :mrgreen:
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Kristalx yazdı:Merhaba;

Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacak :) Size tavsiyem biraz daha sabır ve biraz daha sık girmeniz olacaktır. Eğer büyücü iseniz ve sığınaklara 4 + 1 + 1 veya 5 + 1 olarak giriyor iseniz şansınız çok ama çok düşüyor bunu bilmelisiniz bu durumlarda dikkat ederseniz savaşçı ve şifacıya büyük oranda düşüyor itemler. Bunun için en güzeli 2 + 2 + 2 olarak ve yarı yarıya bayan olarak girmektir. Bu şekilde itemin kaçma olasılığı 0 a kadar iniyor. ;)

İyi forumlar..
.
Bayan, Erkek ile alakalı bir durum yok :ugeek:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

xLuCaGox yazdı:

Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacak :) Size tavsiyem biraz daha sabır ve biraz daha sık girmeniz olacaktır. Eğer büyücü iseniz ve sığınaklara 4 + 1 + 1 veya 5 + 1 olarak giriyor iseniz şansınız çok ama çok düşüyor bunu bilmelisiniz bu durumlarda dikkat ederseniz savaşçı ve şifacıya büyük oranda düşüyor itemler. Bunun için en güzeli 2 + 2 + 2 olarak ve yarı yarıya bayan olarak girmektir. Bu şekilde itemin kaçma olasılığı 0 a kadar iniyor. ;)

İyi forumlar..
.
Peki item düşürme olayında niçin erkek karakterlere genelde Bayan itemler düşüyor ? Unutmayınız oyun biraz ters sistem üstüne kurulmuştur. Ben yaklaşık 5 senedir bunu bizzat görmekteyim. Söylediğim gibi yarı yarıya girilmesi halinde 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı bayan, diğerleri erkek olarak itemin kaçma şansı kalmıyor.

İyi forumlar ...
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Kristalx yazdı:
xLuCaGox yazdı:

İyi forumlar..
.
Peki item düşürme olayında niçin erkek karakterlere genelde Bayan itemler düşüyor ? Unutmayınız oyun biraz ters sistem üstüne kurulmuştur. Ben yaklaşık 5 senedir bunu bizzat görmekteyim. Söylediğim gibi yarı yarıya girilmesi halinde 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı bayan, diğerleri erkek olarak itemin kaçma şansı kalmıyor.

İyi forumlar ...
Söyledikleriniz gerçeği yansıtmamaktadır :) Bunu hiçbir gerekçeye bağlayamazsınız. Grup bölgesi şans faktörü sadece karakter sınıfı dizilimine bağlıdır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön