Bİ DAKİKA BAKARMISNIZ
Bİ DAKİKA BAKARMISNIZ
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 70 80 BELKİDE 90 KENAN ATMAMA RAĞMEN HEP YAN İTEMLER DÜŞÜRDÜM YANİ NE BİR ALTER NE BİR NECLEUS NE BİR KIYAMET BİŞEYLER DÜŞTÜ KARAKTERİMDE BİR SORUN OLABİLİRMİ ?
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Bİ DAKİKA BAKARMISNIZ
Merhaba;
Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacak
Size tavsiyem biraz daha sabır ve biraz daha sık girmeniz olacaktır. Eğer büyücü iseniz ve sığınaklara 4 + 1 + 1 veya 5 + 1 olarak giriyor iseniz şansınız çok ama çok düşüyor bunu bilmelisiniz bu durumlarda dikkat ederseniz savaşçı ve şifacıya büyük oranda düşüyor itemler. Bunun için en güzeli 2 + 2 + 2 olarak ve yarı yarıya bayan olarak girmektir. Bu şekilde itemin kaçma olasılığı 0 a kadar iniyor. 
İyi forumlar...
Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacak
İyi forumlar...
En son Kristalx tarafından 27 Ağu 2012 09:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Abdest Şart !

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
+1haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
+ ∞xLuCaGox yazdı:+1haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
= hikayeKristalx yazdı:Merhaba;
Bazı karakterler bazen tıkanma yaşayabiliyor. Ayrıca bu oyundaki karakterinizin elinde tuttuğu şansına istinaden sizinde şansınıza kalan bir olay ben büyücüm ile 214. madalyada alter kolye düşürdüm. Sonrasında 280 küsür madalyaya yaklaştım şuanda ve 2 alter yüzük ve 1 kıyamet kolye düştü şuana kadar nucleus kolyeyi bekliyorum. O düştüğü zaman sığınaklara girmek zevk meselesi olacakSize tavsiyem biraz daha sabır ve biraz daha sık girmeniz olacaktır. Eğer büyücü iseniz ve sığınaklara 4 + 1 + 1 veya 5 + 1 olarak giriyor iseniz şansınız çok ama çok düşüyor bunu bilmelisiniz bu durumlarda dikkat ederseniz savaşçı ve şifacıya büyük oranda düşüyor itemler. Bunun için en güzeli 2 + 2 + 2 olarak ve yarı yarıya bayan olarak girmektir. Bu şekilde itemin kaçma olasılığı 0 a kadar iniyor.
İyi forumlar...
%100 gerçek buhaydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
%100 Çalışıyor Bi Abdestli Girin Bi de Abdestsiz Girin Oyuna Aradaki Farkı Göreceksiniz..
+ Eksik Etmeyen CcC Baykuş Forum Loncası CcC ARkadaşlarıma Ve Diğer Arkadaşlara Teşekkürler
Duygulandım.

Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
haydegidelumm yazdı:haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
%100 Çalışıyor Bi Abdestli Girin Bi de Abdestsiz Girin Oyuna Aradaki Farkı Göreceksiniz..
+ Eksik Etmeyen CcC Baykuş Forum Loncası CcC ARkadaşlarıma Ve Diğer Arkadaşlara Teşekkürler
Duygulandım.
sen kuklacı gel daha ne duygulancan ne char yapcez sana
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

zanza 2013/2014 Sezonunda Dönecem İnşallah Siz Takılın .harkonen yazdı:haydegidelumm yazdı:haydegidelumm yazdı:Abdest Şart !
Duygulandım.
sen kuklacı gel daha ne duygulancan ne char yapcez sana

Video kaldırılmıştır.