Sen benim muhattabım değilsin ezik geldin ezik gidicen ben nerden bileyim ayı salınıp sarsılmaz açılacagını bındık bır alamete gittik kıyamete resmen etkınlık kurallarında yazmıyor ayı salınır hangi vsde gorulmus bunlar deparda açsaydık iyi olurdu coluk cocukla ugrasamam vs atmayıda ogretıcez artık gmlereSayeDaR00 yazdı:Kavgam yazdı:Ayı ve sarsılmaz olan bır vsde yenılmem normaldır ezıkce dövüşmedim normal vs attırsa gmler senin gibi ezik bir rakip benim çarımı kesicek gmde etkınlık kuralında yazıyor dıyor oyle bırseyde yazmıyor ha ayı sarsılmaz ha depar bırakın bu ıslerı bole kalıtesız bır etkınlıge katılarak zaten daha çarı rezil etmem ...IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Führer madem böyle bir etkinlığe katılarak charını rezil etmezsin .
Neden katıldın be adam .D
Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
Asla yalan söylemedim, asla başkaları gibi gerçekleşmeyecek şeyler vaat etmedim. İşte bu yüzden insanlar benden nefret ettiler.
HEİL HİTLER

HEİL HİTLER

- SayeDaR00
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: !! SeHRaN !!
Ezik geldin ezik gidiyorsun diyorsun .Kavgam yazdı:Sen benim muhattabım değilsin ezik geldin ezik gidicen ben nerden bileyim ayı salınıp sarsılmaz açılacagını bındık bır alamete gittik kıyamete resmen etkınlık kurallarında yazmıyor ayı salınır hangi vsde gorulmus bunlar deparda açsaydık iyi olurdu coluk cocukla ugrasamam vs atmayıda ogretıcez artık gmlereSayeDaR00 yazdı:Kavgam yazdı:Ayı ve sarsılmaz olan bır vsde yenılmem normaldır ezıkce dövüşmedim normal vs attırsa gmler senin gibi ezik bir rakip benim çarımı kesicek gmde etkınlık kuralında yazıyor dıyor oyle bırseyde yazmıyor ha ayı sarsılmaz ha depar bırakın bu ıslerı bole kalıtesız bır etkınlıge katılarak zaten daha çarı rezil etmem ...IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Führer madem böyle bir etkinlığe katılarak charını rezil etmezsin .
Neden katıldın be adam .D
Sen oyuna başladığında Sana dizili char mı verdiler ?
SayeDaR * .ılı. * ılıRaDeNılı

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Rakıbıme başarılar.... :arrow:IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- IxEgeYeLixI
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Şehr - i Hayal
samedsedir06 yazdı:Rakıbıme başarılar.... :arrow:IxEgeYeLixI yazdı:Kavgam yani Führer. Depar ve defansif dövüş yeteneği hariç her şey vardı evet maksimum hasarım seninkinden azdı ama ben zekamı kullandım ve seni 2 0 yendim. Hazmedemeyen mesajlar atmazsan sevinirim.
Teşekkürler sanada başarılar.
IxEgeYeLixI / Rainbowx / Moryelx
- islam
- İskele Babası
- Lonca: Kan Ve Revan
:arrow: Ben birşey soracağım ....!Her Katılım İçin 100 MADALYA'mı vermemiz gerekiyor :?: :?:
Cevaplarınız için Şimdiden Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar
Cevaplarınız için Şimdiden Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar
İslam tek sefer 100 madalya veriyoruz canım saygılar
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Bu Kuralar NE zaman cekılcek Yönetım ses verın ?= :arrow: :evil:
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- islam
- İskele Babası
- Lonca: Kan Ve Revan
Ya abi olamaz ya MARS 'ı neden bana rakıp ettınız ben adamı finalde bekliyordum (=
:mrgreen:
Hayırlısı olsun hakan bari turnuva günü amatı çara sokta zorlanmıyalım (=
:mrgreen:
Hayırlısı olsun hakan bari turnuva günü amatı çara sokta zorlanmıyalım (=
- hknzkn07
- İskele Babası
- Lonca: Earth Quake
Kura diye bir şey yok. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar Önceki müsabakalara bakarsa hepsinde üstteki müsabakayı kazanan ve ondan sonraki müsabakayı kazanan kişi eşleştirilmiş. Dİkkat etmemiştim ilk 2 elemede belirli bir örüntü çıkartamadım ancak bu son eşleşme diğer eşleşmelerle aynı doğrultuda. Amat giremiyor islam o girse char kendinden geçiyor, gözü dönüyor daha zor bi durum olurdu senin için
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)