Oyunun Hİkayesi Çok İyi
- bitirici0794
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyunun Hİkayesi Çok İyi
İKV de ne kadar çok hata bulunsada hikaye olarak heycanlı ve çok ii kurgulanmı oyundaki karakterlerin eskilerden var olmasıda ayrı çoğu karakter eskden yaşamış kişiler mesela agah bey çok uzatmayalım.Ve şunuda söyleyebiirmki bi ara klan savaşlarından kendinizi alamıyodunuz şimdi ise hiç kimseye hissttirmeden klan savaşları devrini bitirdiler sürekli bölgeler getirerek acaba dikkatinizi çektimi

Taklit Edilmesin Diye Atmıyorum 
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunun Hİkayesi Çok İyi
Bazı serverlerde 10'a 1 şeklinde arz lodos / lodos arz dağılımı oluyor eğer serverde lodoslar fazlaysa lodos olmak zorundasın çünkü grup bölgesi inle cinle yapamazsın. en kısa zamanda bireysel bir bölge bekliyoruz yoksa ne oyun ne de oynayacak oyuncu kalacak.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
yasinus yazdı: en kısa zamanda bireysel bir bölge bekliyoruz yoksa ne oyun ne de oynayacak oyuncu kalacak.
+1

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
beyaz köşkte eminönü mısır çarşısı önünde her zaman kabadayı modunda kapışan olurdu simdi oda yok kuklacıda mekan arz meteor kale hiç alışamadım
köşkü özledimmi ne
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
Sancakta kp kasanlar da çok olmasada var. Biz her gün jandarma alinin orada yada bankanın oralarda moda giriyoruz ws atıyoruz çok zevkli oluyor.Kkuklacıda oynayan arkadaşın dediği gibi kuklacıda bir çar açtım 33 seviye oldum sonrası gelmiyor kuklacıda lodoslar lodos sancakta sıkışmış arzlar geliyor dalıyor gb atan çok az kişi