[içerik silindi]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En son .... tarafından, 25 Ağu 2012 19:37 tarihinde değiştirildi, toplamda acayip değişiklikler yapıldı.
Sebep: Uygunsuz ve işine gelmeyen kelimeler çıkarıldı
GeLmesi gereken yenilik!!!
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: GeLmesi gereken yenilik!!!

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kodu dışına çıkmak gibi olmasın ama bu oyunda polislerle suçlular nasıl savaşıyor.Herkes istediği kişiyi mi öldürüyor.TRoyxpunisher yazdı:iSpAnYoL2834 yazdı:Fazla hile yok ama cidden güzel oyundur karmaşık hemde baya ama çözersin tr forumları var bakarsanSanaLBeLa yazdı:gamersfirst varsa hilede kesin vardır.Çok hile yoksa indircem.
hileli çok yok zaten server büyük olduğu için hacker olsa da pek denk gelmiyosunve ilk başlarda alışana kadar zorlanabilirsin ona da zamanla alışırsın tabiki
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Hayır tabiki öyle olsa oyuna kaos hakim olurdu gerçi şimdi de kaos hakim de birbirini öldüremiyorsun göreve hazır olduğuna dair bir tuşa bastığın zaman seni otomatik olarak bir göreve atıyor ve sadece rakibin olan polis/hırsızları öldürebiliyorsun.Fakat diğer bir zevkli husus da mesela görev dışında öylesine giderken yandan biri geliyor seni rahatsız ediyor arabayla sende ona çarpıyosun falan zevkli olaylar olabiliyo yarışlar olabiliyo tamamıyla sokak hayatı gibi mesela yolda durmuşsun arabayla yanına bi başkası yaklaşıyo korna çalıyo falanSanaLBeLa yazdı:Kodu dışına çıkmak gibi olmasın ama bu oyunda polislerle suçlular nasıl savaşıyor.Herkes istediği kişiyi mi öldürüyor.TRoyxpunisher yazdı:iSpAnYoL2834 yazdı:Fazla hile yok ama cidden güzel oyundur karmaşık hemde baya ama çözersin tr forumları var bakarsanSanaLBeLa yazdı:gamersfirst varsa hilede kesin vardır.Çok hile yoksa indircem.
hileli çok yok zaten server büyük olduğu için hacker olsa da pek denk gelmiyosunve ilk başlarda alışana kadar zorlanabilirsin ona da zamanla alışırsın tabiki
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
ben konuyu nie açıyorum ne konuşuluyor
boş iş bunlar
KONU KİLİT...
KONU KİLİT...
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
:idea: :arrow:RuZGaRxUnRuLy yazdı:ben konuyu nie açıyorum ne konuşuluyorboş iş bunlar
KONU KİLİT...