Teşkilattan sancağa...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Inceptıon]

Re: Teşkilattan sancağa...

Mesaj gönderen KizilBuyu »

Creulasss yazdı:Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Hatırlamaman normaldir ;) biz lodoslar piknik denince cümbür cemaat geliriz şifacı,büyücü,savaşçı "ofans yada tank" ayrımı yapmayız allah ne verdiyse ;) geliriz güzelce eglenir gideriz bazı arz arkadaşlar bu pikniğe gelenleri görünce Alt F4 ;) anlayan anlamıştır ama ben şunuda gördüm sancakta 2 3 lodosu 10 15 kişi sıkıştırmış ve lodoslar hala savaşmak için canlan butonuna basıyorlar ;) he bide arkadaş lodosların şifacısız savaştıklarını görmemiş demekki yeteri kadar oyunda kalmadıgı için olabilir yeteri kadar dediğimdeki maksat savaşlardan hemen Alt F4 kullandıgınız için olabilir :)
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: [Inceptıon]

Mesaj gönderen KizilBuyu »

yaseminalici yazdı:Merhabalar nişanlım ile teşkilat sunucusundan sancağa geçmeyi düşünüyoruz. Nişanlım beta döneminde sancakta oynuyormuş o yüzden bir de orayı deneyelim dedik teşkilatta artık oynamakta zorluk çekiyoruz sinir stresten oyunun zevki çıkmıyor malesef. Arzlar ile lodosların durumu nedir ona göre klan değiştirmeyi ve lonca kurmayı düşünüyoruz. Sunucunun genel durumu piyasası insanları hakkında bilgi verebilecekler var mıdır ?
Öncelikle Sunucumuza Her Ne Şekilde Gelirseniz Gelin Arz Yada Lodos Fark Etmez HOŞ GELİRSİNİZ ;) Sunucumuz gayet hareketli bi sunucu 39 zamanındaki arz lodos ilişkisi 49 gelmesi ile son buldu şu an sıcak savaşlar mevcut lodos klanını sonradan seçenler genelde arzdır gb bilmezler lodos olup öğrenirler sonra item dizip arz olurlar ;)
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

Hocam ben sancakta basladm ve sancakta bitirdim guzel bi sunucu 2-3 tane kendini bi halt sanan insanlar var oyunun agaSI falan zannediyorlar kendilerini illaki olucak boyleleri onlara aldrs etmezsenz 4 , 4 luk bi sunucu bence :) :)
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

bla bla bla (Tüm yazılan yorumlar bundan ibaret)
Sancağa geldiğinizde her şeyi kendiniz görüceksiniz zaten
Ben arzları överim lodoslar kendi klanlarını bu iş böyledir
Yeni ve güzel dostluklar kurmanız dileğiyle hoşgeldiniz şimdiden sunucumuza
Ama şundan emin olun kimin eli kimin cebinde belli değildir bu sunucuda arz lodos ben yada başkası diye ayırmıyorum herkez için geçerli bu dediğim sureklı yeni loncalar çıkıyor aynı adamı aynı hafta içinde 3 farklı loncada görüyorum bana loncamı yok felsefesinde herkez ağzıyla değil yeteneğiyle savaştığı sürece kimseyle sorunumuz yok
dipnot:Bu arada e.ö arz sancakta piknik yapanları her zaman sevmişimdir 6 ayda kastığım 300 bine yakın şanın 3 te 1 ini orada kasmışımdır çoğunuda sancakta beni tek sıkıştırıp 3-5 kişi kesmek için muhafızları kaçırıp sancağa girdiklerinde :) herzaman dediğimiz gibi zehirden kaçılmaz :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NoobHide »

Arz olursanız dostunuz pek olmaz çünkü lodosların oranı arzlara göre daha fazla ve lodoslar kesildikleri arzlara kin beslerler
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)
Dediğiniz gibi sancağa gelince göreceğiz herşeyi.. Şimdiden kanım ısındı bile sancağa. Arz olsun lodos olsun yorumlarınız bizim için gayet önemlidir.
Teşkilatta lodos olduğum için arzlara nasıl bir kin beslendiğini biliyorum hani bende char kasarken kimbilir kaç kere kesildim kaç kere kavga ettim. Fakat sakin kafayla düşündüğümüzde şöyle bir gerçek var eğer bir klana girdiyseniz levelınız kaç olursa olsun savaşa açıksınız. Karşınızdaki kp alsın almasın sizi keser. Yalnız ben hangi klanda olursam olayım 40/45 leveldan aşağıda birini keseceğimi pek sanmıyorum. Tabi karşımdaki kaşınırsa gelip de saldırırsa kaç level olursa olsun elim armut toplamaz :)
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

:) Sunucuya tekrardan hoşgeldiniz diyelim artık
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

MAOTUN yazdı::) Sunucuya tekrardan hoşgeldiniz diyelim artık
Teşekkür ederiz yakın zamanda orada olacağız :)
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Siz demişsiniz bankada hep arzlar var bunun nedeni lodosların mısır meteor sivri ada gibi gb girişleri olduğu bölgelerde takılmasıdır biz lodoslar olarak yeterince arzları kesiyoruz onlarda bizi kesiyor her gün en az 1 2 kere lodoslar ve arzlar 2 3 grup gelip dövüşürler dün akşam bunun çok iyi bir örneğini gördük hatta biz 3 kişi komutana gittik arzlar kaçtı geriye arkamızda adam var sanıp böyle komik olaylar olabiliyor sancağa gelirseniz memnun kalacağınınızdan eminim.Bir de bazı kendini bilmez kişiler kendini lider zannedip plus alıp lonca kanalından küfür edebiliyor onlara aldırmayın sancağa hoşgeldiniz inşallah memnun kalırsınız.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Çok teşekkür ederim :) Arz olacağımız kesinleşti bu arada. Umarım herşey güzel olur memnun kalacağımıza eminim :)
Resim

Jasmine
DrJasmine

“Genel Sohbet” sayfasına dön