Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NinjiTSU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.

Mesaj gönderen NinjiTSU »

Merhaba arkadaşlar.Ben bu oyunca yeni başlayacağım.Son 3-4 gündür forumdan araştırıyorum oyunun oynanış biçimi oyun hakkındaki bazı bilgiler vs.İnternette videolarada baktım bazı grafik hataları birde oyuncuların şikayetleri hariç oyun gayet güzel.Birazdan çıkıp 30 TL'ye İKV Çemberlitaş Kutu alacağım.Telefonum BİMCell olduğundan mobil ödeme sistemi ne bu oyunda nede diğer oyunlarda maalesef çalışmamaktadır.Bu yüzden sanırım Altın(Yoksa Akçemiydi) alamam.Her neyse.İşte bu yüzden bazı bilgileri istiyorum.İlk önce çok çok harişkulade bir oyuncu değilim sabrım az ile orta arasındadır.Çok hızlı olduğum söylenemez elimden geldiğince hızlı olmaya çalışırım fakat bazen mousede bulunan elim tekleyebilir.Hangi sınıf karakteri Tercih etmeliyim arkadaşlar Savaşçı mı? Büyücü mü? Şifacı mı? Grup bölgeleri diye bir sistem varmış sanıyorsam.Bu oyunda yanlış anlamadıysam diğer oyunlardaki gibi seviye geliştirme değil eşya geliştirme ön planda değişik bir sistem.Sığınak hakkında çok okudum Migrat hakkında çok az okudum Çembelitaş'a bakacak vakit bulamadım.Birde burada diğer oyunlardan farklı bir eşya geliştirme sistemi var galiba belirli eşyalar belirli bi Altın karşılığında yükseltilebiliyor.+ sistemi yerine ^ sistemi getirilmiş.Diyorum ya oyunun oynanışı değişik bir sistem diğer oyunlarla bu oyun arasında çok farklılıklar var bir çok konuda ortak nokta bulmakta zorlanıyorum.Ayrıca oyunun Türkçe olmasıda bir Türk olarak beni cezbediyor.Siz bana hangi sınıfı açmamı ve bu karakteri hangi sunucuda oluşturmamı önerirsiniz?Biraz bozuk bir dille anlatabilirsiniz çoğu şeyi okudum.Sanırım Ofans yani savaşmaya yatkınlı savaşçı ile Tank yani defansa dayalı bir savaşçı sınıfı varmış bunlar alt sınıfmış ama Metin2 deki gibi Fiziksel Bedensel diye baştan seçmiyormuşuz yetenekleri istediğimiz zaman sıfırlayabiliyormuşuz ve hangi sınıfa dahil olduğumuz üstümüzdeki silahlarla belli oluyormuş.Genellikle ofans savaşçılar için Ecel Ashab Bıçak Sırtı Yücelen Urban ve Phileotos denilen efsunlar kullanılırken, Tank savaşçılarda sanırsam Farabi Shen Kuo Vahşi gibi efsunlar kullanılmakta.Büyücüler için sığınak ve migratta Elektrik ve Buz, Çemberlitaşta ise Fiziksel ve Buz önemli olmakta ayrıca birde büyü kritiği.Şifacılar için adı üzerinde şifa puanı ön planda olmakta ayrıca büyü kritiğide önemli.Ashab-I Kehf ve İbni Cevo asa karşılaştırmalarını çok okudum.Klan Parası sistemi varmış sanırsam bu sistemde sizin kalndaki rütbenizi artırmak için Klan Parası kullanılıyor ve bu klan parasıyla özel klan gözlükleri alabiliyorsunuz tabi gözlük alınca o miktarda klan paranız gideceğinden rütbenizde bir hayli düşüyor.Klan Parası kasma sistemi varmış ama bu yanlış bence parayı ver klan parasını al gerçek hayatta böyle olurmu düşmana dermisin kanka gel bak arkada komutan var şu parayı al seni bir döveyim sonra git sen paranı al bende komutanın gözüne gireyim rütbe atlayayım :D Lonca sistemide varmış ama diğer oyunlardan farklı olarak para ile girilmesi öngörülmüş bunun içinde kutu alması gerekiyormuş benimde almam sebeplerimin en başta geleni zaten o bir loncaya girebilirsem bana yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.Ehh benden bu kadar ha son olarak mor itemlerin ve 49.Seviye turuncu yani şaheser sınıfı itemlerin verilemeyeceğini bir silahın efsununun seviyesiyle kendi seviyesinin aynı olmadığını örneğin kanca asa 40.seviye altı bir silah olmasına rağmen üzerine doğru akım olduğu için bir adam parlatmış oradan anladım videolarda görmüştüm.40 Seviye üstü ve 2 efsunlu silahların ayrıca mor silahların ve şaheser silahların parlatılabileceğini biliyorum.Ee arkadaşlar nasıl yutmuşum dimi :D Ama son birşey söyleyeceğim oyundaki birşey bana çok kötü geldi maden sistemi var oyunda sanırsam Metin2 dede madenler vardır ama buradaki gibi ticarete doğrudan etki etmez.Madenleride biliyorum 3.Seviye Saf ve çöp.Herneyse bu madenler haritanın heryerinde bir adım başı başka bir maden var.yahu dünyada bu kadar maden olsa kral olurduk :D Yorum ve yardımalrınızı bekliyorum iyi forumlar.
Tayanç Ateş Özkaya
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.

Mesaj gönderen umutabi »

Özet pls
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Peki hangi sunucuda başlıyacağına karar verdin mi ? Bir de o özet pls diyen arkadaş zahmet edip oku yada boş boş yorum yapma .Bir sorum olacak senin istediğin grup bölgelerinde yaratıklara dalmakmı yoksa arka planda kalıp şifalamak mı ?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Berkistanbul yazdı:Peki hangi sunucuda başlıyacağına karar verdin mi ? Bir de o özet pls diyen arkadaş zahmet edip oku yada boş boş yorum yapma .Bir sorum olacak senin istediğin grup bölgelerinde yaratıklara dalmakmı yoksa arka planda kalıp şifalamak mı ?
yada yaratıkların sana vurup sana hiç bişi olmadan büyülerin seri seri indirmesini izlemekmi :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

Berkistanbul yazdı:Peki hangi sunucuda başlıyacağına karar verdin mi ? Bir de o özet pls diyen arkadaş zahmet edip oku yada boş boş yorum yapma .Bir sorum olacak senin istediğin grup bölgelerinde yaratıklara dalmakmı yoksa arka planda kalıp şifalamak mı ?
Birilerinde galiba kuyruk acısı var ;)
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

umutabi yazdı:
Birilerinde galiba kuyruk acısı var ;)
o değilde ben 34. susumu yedim ama 3 gün panik yok msn bekliom
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NinjiTSU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NinjiTSU »

Hangisi en uygunsa söylediğim gibi çok hızlı bir oyuncu değilim elim bazen tekelyebiliyor.Çokda iyi bir youncu olduğumuda iddaa etmiyorum sabırm az değildir ama yeterlide değildir.Sunucu olarak nereyi seçmeliyim bilemiyorum.Dostluk vs. gibi şeylere fazla girmem sonuçta oyundur bu dostluk oyundadır oyunda adama yardım ederim o bana yardım eder muhabbet ederiz ama oyun içinde kalır Alt + F4 ten sonra gider.Ama; böyle insan gibi insanların olduğu aşağılamanın olmadığı bir yer istiyorum.Kolay lonca bileceğim ve lonca bulmak için çok başarılı olmam gerekmeyen bir yer istiyorum.İnşallah bugün Kutu bulabilirim Tekirdağ/Merkez'de de çünkü bir çok kişi kutu bulmamatan yankılanıyor.
harkonen yazdı:
yada yaratıkların sana vurup sana hiç bişi olmadan büyülerin seri seri indirmesini izlemekmi :D

Tankda olabilir diyorum ya bilemiyorum.
Tayanç Ateş Özkaya
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

NinjiTSU yazdı:
Hangisi en uygunsa söylediğim gibi çok hızlı bir oyuncu değilim elim bazen tekelyebiliyor.Çokda iyi bir youncu olduğumuda iddaa etmiyorum sabırm az değildir ama yeterlide değildir.Sunucu olarak nereyi seçmeliyim bilemiyorum.Dostluk vs. gibi şeylere fazla girmem sonuçta oyundur bu dostluk oyundadır oyunda adama yardım ederim o bana yardım eder muhabbet ederiz ama oyun içinde kalır Alt + F4 ten sonra gider.Ama; böyle insan gibi insanların olduğu aşağılamanın olmadığı bir yer istiyorum.Kolay lonca bileceğim ve lonca bulmak için çok başarılı olmam gerekmeyen bir yer istiyorum.İnşallah bugün Kutu bulabilirim Tekirdağ/Merkez'de de çünkü bir çok kişi kutu bulmamatan yankılanıyor.
kuklacı fena değil ama selam alan yok :D
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Merhaba YENİ OYUNCU Arkadaş.
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
MirzaaALBAY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MirzaaALBAY »

Merhaba;

Oyun hakkında gerekli tüm -detay- bilgilerini edinmişsiniz.. Oyunun genel mantığı; öngörülen standartlar dahilinde işlemektedir. Farkımız ise; oynadığınızda göreceksiniz, tüm oyuncu ve yapımcıların Türk olması, oyun içi eşya ve efsunlar ile diğer her materyalin belirli bir anlam çerçevesinde Türkçe isimlendirilmiş olması bunun yanı sıra herhangi bir hile unsuru barındırmamasıdır. Oyun başlangıcında en azından daha dayanıklı olacağından savaşçı ile başlamanızı öneririm. Oyun içi enerji seviyesinin kullanımı ve depar ile daha kısa sürede haritaları çözüp oyuna ısınmanız kolay olacaktır...

Her sunucuda benim gibi {REHBER} tagı olan ve yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olan Rehberlerimiz mevcuttur. Başlangıçta onlar size yol gösterecek ve belirli bir seviyeye kadar size destek olacaklardır.

Aramıza Hoş Geldiniz....İyi oyunlar...
Forum Kuralları
viewtopic.php?f=52&t=18
İKV İletişim - Destek Formu
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Başlayan Arkadaşlar
viewtopic.php?f=51&t=48689

“Genel Etkileşim” sayfasına dön