Arz Muhafızları Gözlük Hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Arz Muhafızları Gözlük Hatası

Mesaj gönderen aaasd »

merhaba

Dün bir arz tarafından gaza gelmem sonucu deparı basıp arz kaleye girdim ve girer girmez öldüm hazır girmişken biraz inceleyeyim dedim

etrafı incelerken muhafızlar dikkatimi çekti 35 lvl bayan gözlük takıyorlardı ve hemen yanında oturan bir arz arkadaşdada 45 lvl gözlük vardı .

Bence Muhafızlara ayrı bir gözlük yapılsın yada 45 lvl gözlük ler takılsın (??) levelli bir slota 35 lvl gözlük saçma değilmi ? :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Re: Arz Muhafızları Gözlük Hatası

Mesaj gönderen update012 »

Örnek: Oyuncuların transformatörü 600 hepsi 300 elektrik veriyor,
GM lerin transformatörü bunun 4 katı kadar öyle hatırlıyorum. Aynı şey, mesela hedef gözlük x etkiliyor diyelim, arz muhafızındaki 3x,4x etki yapabilir böyle bir karşılaştırma yapabiliriz :)
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Anlatmak istediğim şey görüntü açısından . etkinin önemi yok zaten.

39 levl döneminde 35 lvl gözlük takıyor anladık 49 lvl dönemindeyiz bence gözlükleri değiştirilmesi lazım

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

aaasd yazdı:Anlatmak istediğim şey görüntü açısından . etkinin önemi yok zaten.

39 levl döneminde 35 lvl gözlük takıyor anladık 49 lvl dönemindeyiz bence gözlükleri değiştirilmesi lazım
m2 belki ne bilion
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

m2 gözlükler zaten fiyasko değilmi m2.5 yetiştirilemediği için m2 ler çıkarıldı diye biliyorum
ayrıca leveli (??) olan bir slot son model gözlük kullanmalı

olması gereken şey muhafızların başlı başına ayrı bir gözlük kulanmasıdır fakat eğer oyuncularla aynı gözlükleri kullanıyorsa son modelini kullanmalıdır diye düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Dürbün Taksınlar
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

haydegidelumm yazdı:Dürbün Taksınlar
+1 :D
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutabi »

aaasd yazdı:m2 gözlükler zaten fiyasko değilmi m2.5 yetiştirilemediği için m2 ler çıkarıldı diye biliyorum

olması gereken şey muhafızların başlı başına ayrı bir gözlük kulanmasıdır fakat eğer oyuncularla aynı gözlükleri kullanıyorsa son modelini kullanmalıdır diye düşünüyorum
?? Demek çok guclu demek değildir belki o muhafız 39 lwl de olabilir 1 lwlde olabilir 99 lwl de olabilir ?? deyince guclu bir şey sanmayın.
2.Muhafızlar o kadar guclu değildir buyucu olarak tek kesebiliyorum hasarın yuksek olacak ve kırma buz elek olacaksın çok rahat kesersin dondurerek ben sivride kesiyorum lodoslar da olmuyor kesiyorum ha dersen ki diger muhafızlar gornuyor mu onlar da goruyor onlar da arkamdan koşuyor oyle sulalece arkamdan koşuyorlar ama çok yavaş koşuyorlar tek maraton item takarak kesiyorum
Dersen ki can basıyor 10 canda can basıyor canı 50 60 fln oluyor sonra seri bir şekilde abanırsam bir daha can basamadan kesiyorum 2270 kusur hasar var
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen onurala »

aaasd yazdı:m2 gözlükler zaten fiyasko değilmi m2.5 yetiştirilemediği için m2 ler çıkarıldı diye biliyorum

Klan Muhafızlarını bu kadar büyük görme Sıgınak(Tam emin değilim) eklentisinden önce 49 olanlar direk muhafız kesmeye gidiyorlardı güzel item düştüğü için muhafızlara yapılan bir güncelleme ile savunması ve saldırısı dahada arttı eskiden onlardı ezik ti yani :)
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

ya benim anlatımımda bir problem var yada sizler konuyu farklı taraflara çekmek istiyorsunuz ben burada arz muhafızlarının çok güçlü olduguna dair hiçbir kelamda bulunmadım .

sizin için açık şekilde anlatayım umarım anlarsınız 8-)

Arz muhafızları oldu olalı aynı tip gözlük kullanıyor . 39 level döneminde 35 lvl bayan gözlük kullanıyorlardı .

ve şuanda 49 levellerdeyiz yine aynı gözlük .

Bu yaratıklar madem 39 level döneminde 35 level gözlük kullanıyorsa , 49 level dönemindede 45 level olan m2.5 kullanması gerekir .

39 level döneminde oyuncularında sahip oldugu gözlükleri kullanıyorsa yanii kendilerine özgü bir gözlükleri yoksa 49 level döneminde 35 level gözlük tipiyle kalamaz öyle değilmi ? :roll:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön