Kardeş sen burdan arifin manchestere attığı golü bile bulursun yemin ediyomSerhan yazdı:bugün 5 kere migo attım düşenleri söleyim azat efendi iksr reçete , bilge kağan iksr reçete , ejderha kk iksir reçete , yunus kk reçete , sansar kk reçete , shen kuo reçete , yücelen kk reçete ve çok daha fazla ama bi fundi sarmaşık düşmedi :mrgreen:cihankaraca yazdı:Merhaba Arkadaşlar Tilki Reçete Düşüremiyorum Nerden Düşüyor
Tilki Reçete Düşmüyor
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Tilki Reçete Düşmüyor
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bana migratta ki 15 - 30 level arasında ki yaratıkları sayar mısın bende Yunus kk düşürecem.Serhan yazdı:bugün 5 kere migo attım düşenleri söleyim azat efendi iksr reçete , bilge kağan iksr reçete , ejderha kk iksir reçete , yunus kk reçete , sansar kk reçete , shen kuo reçete , yücelen kk reçete ve çok daha fazla ama bi fundi sarmaşık düşmedi :mrgreen:cihankaraca yazdı:Merhaba Arkadaşlar Tilki Reçete Düşüremiyorum Nerden Düşüyor
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- MAXIMIANUS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşerin Tanıkları
Wotkasarap yazdı:Bana migratta ki 15 - 30 level arasında ki yaratıkları sayar mısın bende Yunus kk düşürecem.Serhan yazdı:bugün 5 kere migo attım düşenleri söleyim azat efendi iksr reçete , bilge kağan iksr reçete , ejderha kk iksir reçete , yunus kk reçete , sansar kk reçete , shen kuo reçete , yücelen kk reçete ve çok daha fazla ama bi fundi sarmaşık düşmedi :mrgreen:cihankaraca yazdı:Merhaba Arkadaşlar Tilki Reçete Düşüremiyorum Nerden Düşüyor
Yunus kk düşmezde sansar düşebilir karkumlar 15 lvl
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Karkumlardan torba düştüğünü hiç görmedim.MAXIMIANUS yazdı:Wotkasarap yazdı:Bana migratta ki 15 - 30 level arasında ki yaratıkları sayar mısın bende Yunus kk düşürecem.Serhan yazdı:bugün 5 kere migo attım düşenleri söleyim azat efendi iksr reçete , bilge kağan iksr reçete , ejderha kk iksir reçete , yunus kk reçete , sansar kk reçete , shen kuo reçete , yücelen kk reçete ve çok daha fazla ama bi fundi sarmaşık düşmedi :mrgreen:cihankaraca yazdı:Merhaba Arkadaşlar Tilki Reçete Düşüremiyorum Nerden Düşüyor
Yunus kk düşmezde sansar düşebilir karkumlar 15 lvl
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
antrepoda kesmedik yaratık kalmadı ki düşsün
kırmızı örümcekleri hiç denemedim denemek gerek
kırmızı örümcekleri hiç denemedim denemek gerek
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Merhaba,
10 seviyelik bir iksir reçetesi 10-11-12-13-14 seviye tüm düşmanlardan düşebilir.
Kişisel tavsiyem bir büyücünüz varsa kırmızı örümceklerin bulunduğu yerde bolca keserek elde edebilirsiniz.
İyi oyunlar.
10 seviyelik bir iksir reçetesi 10-11-12-13-14 seviye tüm düşmanlardan düşebilir.
Kişisel tavsiyem bir büyücünüz varsa kırmızı örümceklerin bulunduğu yerde bolca keserek elde edebilirsiniz.
İyi oyunlar.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
silahçı seninle nasıl iletişime geçebilirim
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.