VerderVeremem ws FARUKULUSOY
Re: VerderVeremem ws FARUKULUSOY
arkadaş kasasının fotosunu yollarsa eğer dediğim gibi devam edecem fakat onda o ışığı göremiyorum bölgeden zıplamaya benzemiyor bu
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bu FARUKULUSOY kadar boş adam gelmedi bu sunucuya artislik diz boyu amma icraat 0 

yaw resmen haykırıyor ben veledim diye zaten kuklacıdaki lakabını biliyorsunuz
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Return Of The Kings
ÖVGÜ İNSANI YÜCELTMEZ ALCALTIR.*illegall yazdı:Faruk kardeşimize büyücü wslerinde kesilmek yetmemiş birde kasaları kapıştıralım dedik:) Bir ilki gerçekleştirerek kasa ws si yapıyoruz:) İlgili arkadaş kasasına çok güvendi ilk açılışı ben yapıyorum kendisinden foto bekliyoruz. Kasa fotosunu attığı zaman devamı gelecektir.(Neyine istersen ona olsun ws)
** sÖZ YAVUZ SULTAN SELİM HAN HAZRETLERİNE aittir.**
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Bluewolf yazdı:
VerderVeremen ' e bende bir destek veriyorum. FARUKULUSOY eminönü sunucusuna daha dün geldi ve kimlerle dans ettiğinin farkında deilUmarım bu foto FARUKULUSOY ' a yeterlidir. Aksi halde kasayı gün yüzüne çıkarabilirim
Herkese iyi forumlar
))
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHÜ VE RESULUH ALLAHIM SANA GELİYORUM -çokmu abarttım la-
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- Battalvolkann
- Salgın Koruyucusu
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
-
- İskele Babası
- Lonca: Büyük Selçuklular
Burada bir övgü deil iddaa var. Övülmeye laik olan zaten ALLAH'tır. Yalnız bu sözlerin çekememezlikten ötürü yazıldığını düşünüyorum.

Bırak çekemyenlerı paranla döv kanka
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
PC yi kırıp camdan aşağı attım. Kasa fotolarını ve paraları görmemek için 
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa