Eminönü sunucusunun en iyi bölge tankları
Re: Eminönü sunucusunun en iyi bölge tankları
Bymamisho ve GöLGe yi unutanlar var sanki :evil: :evil: :evil: :evil:
Bana oy veren arkadaşlara teşekkürler ben oyumu XXCEZAXX 'dan yana kullanıyorum.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0JQV9A- ... e=youtu.be[/youtube]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Gönder Gelsin
Genelleme yapmak yanlış olur. Şimdi isim vermekte pek doğru olmaz belki ismini verdiğiniz adamlardan daha iyi tanklar vardır da siz onlarla bölgeye girmemiş olabilirsiniz.
Benim tanklığını beğendiğim sayılı kişiler var Örnek vericek olursak;ZehirliHANÇER =Hüseyin abi GöLGe =Murat abi.
Bu adamlarla bölgelere girdim diğer girdiğim arkadaşlara oranla çok daha iyi tanklık yapıyorlar.
XXCEZAXX ' in hakkında yorum yapmıyorum bile tanklığı benim kadar iyi olmasada idare ediyor
)
LODOS olduğum için ARZ lar hakkında pek bilgim yok ama OTTOMANARMY ' nin tanklığına bi iki kere şahit oldum ve takdire şayan bi oynayışı var.
Bende tanklık yaptımda boy gösteremedim pek , 4 günde çar ful + ful olunca
Benim tanklığını beğendiğim sayılı kişiler var Örnek vericek olursak;ZehirliHANÇER =Hüseyin abi GöLGe =Murat abi.
Bu adamlarla bölgelere girdim diğer girdiğim arkadaşlara oranla çok daha iyi tanklık yapıyorlar.
XXCEZAXX ' in hakkında yorum yapmıyorum bile tanklığı benim kadar iyi olmasada idare ediyor
LODOS olduğum için ARZ lar hakkında pek bilgim yok ama OTTOMANARMY ' nin tanklığına bi iki kere şahit oldum ve takdire şayan bi oynayışı var.
Bende tanklık yaptımda boy gösteremedim pek , 4 günde çar ful + ful olunca
http://www.ikvresim.com/İKV Resim Upload ve Paylasım Platformu..!
Gönder Gelsin
aiDS~ErVa~CHoKeLLa~DaReDeWiL
Bana Yüzsüzsün Diyebilicek Yüzü Kendinde Bulabiliyorsan Bu Senin Yüzsüzlüğün...
Selim BATIBEYİ
Gönder Gelsin
aiDS~ErVa~CHoKeLLa~DaReDeWiL
Bana Yüzsüzsün Diyebilicek Yüzü Kendinde Bulabiliyorsan Bu Senin Yüzsüzlüğün...
Selim BATIBEYİ
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Şu dakikaya kadar yorum yapmak istemiyordum.Ancak herkes birilerini pohpohlama derdinde
.Çoğu kişi stuart kesmeyi bilmezken Gaffar'ı kesebilmek için silah parlatmanın gerekli olduğunu biz bulduk.Ben Farabi Karakürk(^) papağanımı kasada taşıyorken herkes zırh bulma çabasındaydı 
xAFRODİZYAKx
Sana laf yok Sinansino reizzzzzzzzzzzzzzz EN KRAL TANK AAAFFFRRROOO ULAN ADAM MISINIZ -seni oylamaya gerek yok sinan ilk gaffar kesen tanksın kimse üstüne tank tanımazzzzzz-AFRODIZYAK yazdı:Şu dakikaya kadar yorum yapmak istemiyordum.Ancak herkes birilerini pohpohlama derdinde.Çoğu kişi stuart kesmeyi bilmezken Gaffar'ı kesebilmek için silah parlatmanın gerekli olduğunu biz bulduk.Ben Farabi Karakürk(^) papağanımı kasada taşıyorken herkes zırh bulma çabasındaydı
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Sen nasıl bi ergensin Nikeexnike ?qwertoy yazdı:Sana laf yok Sinansino reizzzzzzzzzzzzzzz EN KRAL TANK AAAFFFRRROOO ULAN ADAM MISINIZ -seni oylamaya gerek yok sinan ilk gaffar kesen tanksın kimse üstüne tank tanımazzzzzz-AFRODIZYAK yazdı:Şu dakikaya kadar yorum yapmak istemiyordum.Ancak herkes birilerini pohpohlama derdinde.Çoğu kişi stuart kesmeyi bilmezken Gaffar'ı kesebilmek için silah parlatmanın gerekli olduğunu biz bulduk.Ben Farabi Karakürk(^) papağanımı kasada taşıyorken herkes zırh bulma çabasındaydı
PIRASASAPI
Yeterli .AFRODIZYAK yazdı:Şu dakikaya kadar yorum yapmak istemiyordum.Ancak herkes birilerini pohpohlama derdinde.Çoğu kişi stuart kesmeyi bilmezken Gaffar'ı kesebilmek için silah parlatmanın gerekli olduğunu biz bulduk.Ben Farabi Karakürk(^) papağanımı kasada taşıyorken herkes zırh bulma çabasındaydı
Birde XXCEZAXX 2.ci gaffar kesen kişidir .
xIxHoSTxIx HOSTx

- murat54
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Karargah
Sinan gibi bende yorum yapmaktan kacındım ama gerçekten birileri pohpohlanıyor.Artık oyunda herşey monotonlaştığı icin tanklıktada cok abartılcak bir yanı kalmadı.
Sinan yakın arkadaşım diye demiyorum ama benim gözümde en iyi tanktır.Bir cok tankla bölgeye girmişindir ama sinanda baska bişe var ve cok iyi tank.İyi olmasaydı Gaffar ı keserken tankımız olmazdı
Sinan yakın arkadaşım diye demiyorum ama benim gözümde en iyi tanktır.Bir cok tankla bölgeye girmişindir ama sinanda baska bişe var ve cok iyi tank.İyi olmasaydı Gaffar ı keserken tankımız olmazdı
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:lol: Aynen . Pek bir hayrını göremesek de kendimi geçip oyumu Sinan kardeşme veriyorum.

-Arz !

-Keseriz anam