Teşkilattan sancağa...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Teşkilattan sancağa...

Mesaj gönderen musallat123 »

Ben şahsen gelmenizi tasvip etmem . Çünkü sunucumuzun kaskatı kuralları var . Örneğin her gb ye 1 şifa 1 tank 4 büyücü geçiliyor . Büyücülere çok zor item veriyor . Kıyametleri sen üretecen sıfır ve trans itemleri zamanla düşürecen . 2 2 2 gb giren kimse yok .Sunucunun %90 ' ı lodos . Kadim hidra iflis hiçbir zaman genele kesilmez . Hep tanıdıklar arasında kesilir . Eminönüne nazaran sakin diğer sunuculara göre daha hareketli bir sunucu Materyal açısından pekçok sunucuya göre fiyatlar daha ucuz . Genede karar sizin :)
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musallat123 »

Ben şahsen gelmenizi tasvip etmem . Çünkü sunucumuzun kaskatı kuralları var . Örneğin her gb ye 1 şifa 1 tank 4 büyücü geçiliyor . Büyücülere çok zor item veriyor . Kıyametleri sen üretecen sıfır ve trans itemleri zamanla düşürecen . 2 2 2 gb giren kimse yok .Sunucunun %90 ' ı lodos . Kadim hidra iflis hiçbir zaman genele kesilmez . Hep tanıdıklar arasında kesilir . Eminönüne nazaran sakin diğer sunuculara göre daha hareketli bir sunucu Materyal açısından pekçok sunucuya göre fiyatlar daha ucuz . Genede karar sizin :)
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Atarlı insan çoktur her türlü küfre , saygısızlığa hazır olun. Herkese kolay kolay güvenmeyin hele ki şifre paylaşımında bulunmayın. Ve son olarak yönetim tarafsızlığına değinecek olursam şaibelerin başında yer alan bir sunucudur. Özellikle arz klanına mensup bir loncanın çoğu üyesi yönetimde görev aldığı söyleniyor. ( Bakma sen söylentiden de öte.) Zamanla tanırsınız zaten sunucuyu. Hoşgeldiniz . :)

Ek olarak küçük bir araştırma yaparsanız en çok ceza ( Susturma , blok) alan sunucu sancak sunucusudur.

Keyifli forumlar.
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NoobHide »

Creulasss yazdı:
AnyoneStopMe yazdı:Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklı

yoo ben %100 geçiyorum :))
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

NoobHide yazdı:
Creulasss yazdı:
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklı
Komutanda oturup görevleri için gelip geçmeye çalışan 40-49 lvl arası lodosları 8-10 kişi ile tek tek kesen arkadaşlar bunun savaş olduğunu sanıyorlar. Sen onlara aldırma. Biz savaş istediğimiz zaman sancaklarında piknik yapıyoruz.

Diğer sunucuları bilmem ama sancakta kimseye güvenme buranın uyanık geçinenleri çok.
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Cloutier yazdı:
NoobHide yazdı:
Creulasss yazdı:
Komutanda oturup görevleri için gelip geçmeye çalışan 40-49 lvl arası lodosları 8-10 kişi ile tek tek kesen arkadaşlar bunun savaş olduğunu sanıyorlar. Sen onlara aldırma. Biz savaş istediğimiz zaman sancaklarında piknik yapıyoruz.

Diğer sunucuları bilmem ama sancakta kimseye güvenme buranın uyanık geçinenleri çok.
Gine ön plandasın ve tartısma cıkarmak icin ugrasıyorsun
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Creulasss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen Creulasss »

Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Erkek Gibi Savaşmayan Erkek Gibi Ölemez.

xXcReuLaSXx
Xllcreulasllx (^)Ejder Asa
xXllcReuLaSllXx(^)Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Creulasss yazdı:Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Bi kere ben gelip gözlük çektim şifacısız :D
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen f0f0f0 »

Creulasss yazdı:Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Şu mantığa bayıldım yalnız. Şifacısız savaş he. :D Güldürdün akşam akşam.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastella »

Gelince Haberimiz olursa İyi karşılarız Burda En azından arkası olana dil uzatan pek cıkmaz :D
KaSTeLLa

“Genel Sohbet” sayfasına dön