Teşkilattan sancağa...
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Teşkilattan sancağa...
Ben şahsen gelmenizi tasvip etmem . Çünkü sunucumuzun kaskatı kuralları var . Örneğin her gb ye 1 şifa 1 tank 4 büyücü geçiliyor . Büyücülere çok zor item veriyor . Kıyametleri sen üretecen sıfır ve trans itemleri zamanla düşürecen . 2 2 2 gb giren kimse yok .Sunucunun %90 ' ı lodos . Kadim hidra iflis hiçbir zaman genele kesilmez . Hep tanıdıklar arasında kesilir . Eminönüne nazaran sakin diğer sunuculara göre daha hareketli bir sunucu Materyal açısından pekçok sunucuya göre fiyatlar daha ucuz . Genede karar sizin 
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ben şahsen gelmenizi tasvip etmem . Çünkü sunucumuzun kaskatı kuralları var . Örneğin her gb ye 1 şifa 1 tank 4 büyücü geçiliyor . Büyücülere çok zor item veriyor . Kıyametleri sen üretecen sıfır ve trans itemleri zamanla düşürecen . 2 2 2 gb giren kimse yok .Sunucunun %90 ' ı lodos . Kadim hidra iflis hiçbir zaman genele kesilmez . Hep tanıdıklar arasında kesilir . Eminönüne nazaran sakin diğer sunuculara göre daha hareketli bir sunucu Materyal açısından pekçok sunucuya göre fiyatlar daha ucuz . Genede karar sizin 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Atarlı insan çoktur her türlü küfre , saygısızlığa hazır olun. Herkese kolay kolay güvenmeyin hele ki şifre paylaşımında bulunmayın. Ve son olarak yönetim tarafsızlığına değinecek olursam şaibelerin başında yer alan bir sunucudur. Özellikle arz klanına mensup bir loncanın çoğu üyesi yönetimde görev aldığı söyleniyor. ( Bakma sen söylentiden de öte.) Zamanla tanırsınız zaten sunucuyu. Hoşgeldiniz . 
Ek olarak küçük bir araştırma yaparsanız en çok ceza ( Susturma , blok) alan sunucu sancak sunucusudur.
Keyifli forumlar.
Ek olarak küçük bir araştırma yaparsanız en çok ceza ( Susturma , blok) alan sunucu sancak sunucusudur.
Keyifli forumlar.
Creulasss yazdı:Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklıAnyoneStopMe yazdı:Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
yoo ben %100 geçiyorum
Komutanda oturup görevleri için gelip geçmeye çalışan 40-49 lvl arası lodosları 8-10 kişi ile tek tek kesen arkadaşlar bunun savaş olduğunu sanıyorlar. Sen onlara aldırma. Biz savaş istediğimiz zaman sancaklarında piknik yapıyoruz.NoobHide yazdı:yoo ben %100 geçiyorumCreulasss yazdı:Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklıAnyoneStopMe yazdı:Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
)
Diğer sunucuları bilmem ama sancakta kimseye güvenme buranın uyanık geçinenleri çok.
Gine ön plandasın ve tartısma cıkarmak icin ugrasıyorsunCloutier yazdı:Komutanda oturup görevleri için gelip geçmeye çalışan 40-49 lvl arası lodosları 8-10 kişi ile tek tek kesen arkadaşlar bunun savaş olduğunu sanıyorlar. Sen onlara aldırma. Biz savaş istediğimiz zaman sancaklarında piknik yapıyoruz.NoobHide yazdı:yoo ben %100 geçiyorumCreulasss yazdı:Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklıAnyoneStopMe yazdı:Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
)
Diğer sunucuları bilmem ama sancakta kimseye güvenme buranın uyanık geçinenleri çok.
Ray malifalitiko
- Creulasss
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Erkek Gibi Savaşmayan Erkek Gibi Ölemez.
xXcReuLaSXx
Xllcreulasllx (^)Ejder Asa
xXllcReuLaSllXx(^)Ecel Getiren
xXcReuLaSXx
Xllcreulasllx (^)Ejder Asa
xXllcReuLaSllXx(^)Ecel Getiren
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Bi kere ben gelip gözlük çektim şifacısızCreulasss yazdı:Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Şu mantığa bayıldım yalnız. Şifacısız savaş he.Creulasss yazdı:Ben hiç lodosların sifasız gelip piknik yaptıgını hatırlamıyorum ve sifasız savastıklarına da )
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Gelince Haberimiz olursa İyi karşılarız Burda En azından arkası olana dil uzatan pek cıkmaz 
KaSTeLLa