İSTANBUL KIYAMET VAKTİ İSTEK FORM'U

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
raptatar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ İSTEK FORM'U

Mesaj gönderen raptatar12 »

Merhaba arkadaşlar ..

Ben Kuklacı serverinde oynuyorum çok iyi bir oyuncu değilim daha doğrusu eziğim ejder asa filan üretmem çok zor para para kasamıyorum ve oyunda çevrem yok yardım edebileceklerde yok ..
Onun için '' İstanbul Kıyamet Vakti Resmi Site''sinde ; Ejderler , Mevlanalar pek itemlerin isimlerinide bilmiyorum :)) onlar satışa koyulsun çünkü bazı kişiler için üretmek çok zor ve böylece yapamayan alır daha güzel olur he böyle herkes eşit olur ama yapamayanlar içinde çok iyi olur ve bu çok tutulur süresiz değilde özel bi günde yada 1 haftalık süreler içerisinde sadece birkere yapılsın eminim herkes sevinir buna ..

Bu benim fikrim tabi yapılırmı yapılmaz mı bilemem ..

Server ; Kuklacı
İsim ; Beastly (Sus Cezalı (5) )
Level ; 49
Plus ; 1 Aylık ( son 1 hafta )
Böyle işte yada birisi bana ejder üretmek için yardım edebilir :))

[ Kişisel bilgiler silinmiştir. | Fuerte ]
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ İSTEK FORM'U

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bu söylediklerin bu oyun için mümkün değil arkadaşım.Eğer çok popüler bir oyun olsa yüzlerce haritası olsa olur ama o kadar zor bir oyun değil hani bazı oyunlara senelerini verirsin ama son model bir karakter oluşturamazsın o zaman diğer seçenek sunulur ama İstanbul Kıyamet Vakti basit bir oyun basit derken kolay bir oyun anlamında.Yahu bu oyunda 10 seviye çarla dahi milyonlar kazanabilirsin bu mümkün.

Deki nasıl şaheser üretirim nasıl para kazanırım diye sor yol yordam gösteren olur.Öncelikle sabırlı olmalısın bu tür çevrimiçi oyunların en belirgin özelliği bir çok kişiyle aynı anda etkilesim kurmandır.Yavaş yavaş insanlarla tanış yardımlaş muhabbet et bazan sinirlen küfret bu bir süreçtir hemen olmaz git eminönüne maden öbeklerini topla gördüğün ufaklıklara yardım et tanış yeni bir pencere yeni bir dostluk onlarla yardımlaş çevre yap bölgelere gir.Doğru ol kazanırsın.
Resim

LEPRECHAUN
raptatar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

LEPRECHAUN yazdı:Bu söylediklerin bu oyun için mümkün değil arkadaşım.Eğer çok popüler bir oyun olsa yüzlerce haritası olsa olur ama o kadar zor bir oyun değil hani bazı oyunlara senelerini verirsin ama son model bir karakter oluşturamazsın o zaman diğer seçenek sunulur ama İstanbul Kıyamet Vakti basit bir oyun basit derken kolay bir oyun anlamında.Yahu bu oyunda 10 seviye çarla dahi milyonlar kazanabilirsin bu mümkün.

Deki nasıl şaheser üretirim nasıl para kazanırım diye sor yol yordam gösteren olur.Öncelikle sabırlı olmalısın bu tür çevrimiçi oyunların en belirgin özelliği bir çok kişiyle aynı anda etkilesim kurmandır.Yavaş yavaş insanlarla tanış yardımlaş muhabbet et bazan sinirlen küfret bu bir süreçtir hemen olmaz git eminönüne maden öbeklerini topla gördüğün ufaklıklara yardım et tanış yeni bir pencere yeni bir dostluk onlarla yardımlaş çevre yap bölgelere gir.Doğru ol kazanırsın.
Söylediklerini gözden geçiricem arkdaşım sağol
Bölgelere gir diyorsun ejdersiz bölgeyee girebilmen çok zor olmuyo almıyolar o yüzden dedim bende zaten 1 günlük filan satılsa diye
Yardım edebilecekler varsa yardım kabul ediyorum yüzsüzlük yapıp ettiği yardımın karşılığını ileride veririm şuanda elimden hiç birşey gelmiyor
Maden topluyorumda alan olmuyor herşeyi düzgün gano , alex flanda çıkmıyo yükseltme almama rağmen

Neyse bu böyle

Yardım edebilecekler var sa oyun içinden
Server ; Kuklacı
İsim ; Beastly
Klan (ARZ)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Eminönündeki sadece lokman öbeklerini çekerek bir günde 21milyon kastığımı biliyorum.Madenleri çekmem yaklaşık 5 saat satmam ise 2 saatimi aldı.Biraz sabırlı olursan 7-10 gün arası ejder asayı eline alırsın.
En son berkan587 tarafından 24 Ağu 2012 10:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Resim
raptatar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

berkan587 yazdı:Eminönündeki sadece lokman öbeklerini çekerek bir günde 21milyon kastığımı biliyorum.Madenleri çekmem yaklaşık 5 saat satmam ise 2 saatimi aldı.Biraz sabırlı olursan 10 güne ejder asayı eline alırsın.
Sadece lokman öbeklerimi ?
Kaç paradan sattın topladıklarını ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

raptatar12 yazdı:
berkan587 yazdı:Eminönündeki sadece lokman öbeklerini çekerek bir günde 21milyon kastığımı biliyorum.Madenleri çekmem yaklaşık 5 saat satmam ise 2 saatimi aldı.Biraz sabırlı olursan 10 güne ejder asayı eline alırsın.
Adaçayı yaprağı = Tane 20bin
Ökse Otu = Tane 20bin
Koni yaprağı = Tane 10bin
Ceviz yaprağı = Tane 10bin
Meşe odunu = Tane 10bin
Isırgan otu = Tane 15bin
Akçaağaç odunu = Tane 3bin

Aklıma gelmeyen bazı madenler olabilir.Ama tamamını çekmiştim.Tabi bunları çekerken arada bu madenlerin safları çıktı.En önemlisi tabiki zamk onuda 300bine satıyordum.
Resim
Resim
raptatar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

berkan587 yazdı:
raptatar12 yazdı:
Ökse Otu = Tane 20bin
Meşe odunu = Tane 10bin
Isırgan otu = Tane 15bin

Aklıma gelmeyen bazı madenler olabilir.Ama tamamını çekmiştim.Tabi bunları çekerken arada bu madenlerin safları çıktı.En önemlisi tabiki zamk onuda 300bine satıyordum.

Kaydediğim bunları ben bir yere sağolasın :))
Sen hangi serverde oynuyosun ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

raptatar12 yazdı:
berkan587 yazdı:
raptatar12 yazdı:
Ökse Otu = Tane 20bin
Meşe odunu = Tane 10bin
Isırgan otu = Tane 15bin

Kaydediğim bunları ben bir yere sağolasın :))
Sen hangi serverde oynuyosun ?
Eminönü sunucusunda oynuyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Eminönü sunucusu eskilerinden :) berkan
Resim
raptatar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hmm tamam anladım , zaten 4 günlük bi susum kaldı bu 4 günde maden toplar satarım :))
İyi günler bol şanslar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön