İçerik silindi.
[GM]Erdoğan
komikmi ??
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: komikmi ??
Hahahaha
:) Yürü Be Serkan Arkandayım
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Döl.Sebebimsensin yazdı:KONUYU KİLİTLEMEDEN ÖNCE HEPSİNİ Bİ OKU YOKSA ... KÜFÜRLÜ İÇERİK SİLİNMİŞTİR. olur okemi ?
Selamın Aleyküm benim anlamadığım bişey var bu forumda görevliler sorduğumuz bi soruya 1 haftada cevap veremiyor ama bi döl kelimesi kullanınca 7 gün uzaklaştırıyor sorması ayıpda siz nerden geldiniz tohumunuz ne bi açıklayında bizde ona göre hareket edelim sövülmekten zevkmi alıyonuz ? burda 7 gün hesap kapatınca yeni hesap açmak çokmu zor ıp bloke atsan modem resleyip girmek çokmu zor ne kadar cinssiniz arkadaş siz forum kurallarına göre hareket edin biraz siz herşeye küfür derseniz çekeceğimiz var. Allah insanlara yarattığı organlarının isimleri söylenmesin diyemi yarattı? bir insanda kulak var neden kulak diyince hesap kapatmıyonuzda göt diyince hesap kapatınyonuz aradaki farkı açıkla bana hepsi birer organımız bu kadar cinsleşmeyin. kalp desek oranız buranız oynar insanlar kalbiyle sevmez beyniyle sever kalp beyin göt baş ne fark var arada bunun açıklamasını yapın bana konu kilit atıcanıza kaldırcanıza hesap dondurcanıza adam gibi cevap verin karşılıklı söyleşi yapalım ordan konu kapatıp silip bilmem hesap kapatıp insanları engelleyeceğinizi sanmayın hesabı kapatınca sanki herşey bitiyomu ? emin olun bitmiyo içimden size ettiğim küfürleri aklınız hayaliniz almaz o bicim sinir oluyorum canımı sıkmayın benim karı gibi hesap kapatcanıza gidinde destekte cevap bekleyenlere cevap verim başlarım sizin forumunuzada oyununuzada bi şeyi dalgaya alıp iş yapmayın canımı sıkmayın bozuşmayalım 24 saat konu açarım burda saniyede bir konu açarım istediğin kadar blok at modem resler yeni üyelik alırım çok zor bişey değil bu insan gibi forumunuza bakın bizde insan gibi konular açalım insan gibi yorumlar yapalım .
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Sinirlenmiş olabilirsiniz, tepkili de olabilirsiniz ancak bu size hakaret etme hakkı tanımaz. Forum kuralları çerçevesinde modere edilen konulara saygı göstermenizi bekliyoruz, zira bu modere işlemleri ilk olarak sizler için mevcut.
Mesela şuanki mesajınızda bile düzenlemem gereken yerler mevcut, neden?
Son olarak, forum kullanıcılarımızın çok çok ileri derecede verdikleri kasıtlı rahatsızlıklar sonucunda oyun hesaplarının da modere edilmesi mümkündür. Bunu da hatırlatmış olalım.
Benzeri konular açmayalım lütfen. İyi eğlenceler.
Mesela şuanki mesajınızda bile düzenlemem gereken yerler mevcut, neden?
Son olarak, forum kullanıcılarımızın çok çok ileri derecede verdikleri kasıtlı rahatsızlıklar sonucunda oyun hesaplarının da modere edilmesi mümkündür. Bunu da hatırlatmış olalım.
Benzeri konular açmayalım lütfen. İyi eğlenceler.