SONUÇ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
evrensell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

SONUÇ...

Mesaj gönderen evrensell »

Yıllar Önce Bu Oyuna Başladım..Çemberlitaş Eklentisi Gelmemişti.Oyuna Girdim Savaşçı Açtım.Ve İlk Kez Oyuna Girdim.Karşımda Agah.W'ye Basdım Gitmedi.Mouseyle Haraket Ediyormuş.Önceleri Zorlandım Sonra Elim Alıştı.Sonra Oyundan Çok Zevk Almaya Başladım.Son Levelin 49 Olduğunu Sonradan Öğrendim.Neyse Dedim.Oynadım..Oynadım..39 Oldum..Pekde Bilmiyordum Oyunu.Sonra Dedim Param Birikti Bi İtem Aliyim.Bi Kolyeye 700bin Vericektim.Tamama Bastım Ekran Kapandı Açıldı ve Kolye Değişmiş Hiç Bakmamıştım.Nerdeyse Tüm Param Gitmişdi.Oyunu Bıraktım.2 sene Falan Başka Oyunları Oynadım Onlardan Sıkılmaya Başladım.Ve Tekrar Dedimki Girip Bu Oyunu Bitiricem.Ama Şifremi Unutmuşdum.Yeni Bir Hesab Açtım.Büyücü Açtım 45 Yaptım.Bronzu Yapamayınca Savaşçı Açtım.Savaşçımı 49 yaptım.Kenana Girmek İstedim Tank Olman Lazım Dediler Tank Olmaya Çalıştım Çok Para İstediler.Ecel Üretmek İstedim 200 - 300 Madende 2 ,3 tane nadir Malzeme Çıkıyomuş Vazgeçtim.Sonra Bir Şifa Açtım.49 Oldum.Tüm İtemlerimi Dizdim.Zorlada Olsa Bi Gruba Girdim Kenanı İlk Kez Kestim.Kesmeden Önce Videoda Ne Yapmam Gerekdiğini Öğrendim.İlk kesişimde Çok Heyecanlandım.Sonra 3-4 kez Daha Kestim.Her kesme 30 -35 dk Arasıydı.Duydumki 100lerce Kez Kesipde İstediği İtemi Alamayan Çokmuş.Ve Düşündüm ki hergün Kenan Kesip İtemi Yapsam , Sonra Hergün junon , gbmx , gaffar, binlerce kez aynı şeyi tekrarlasam bundan ne zevk alıca.Ve Sonra Anladım ki Bütün Çabalarım Boşunaymış.Heyecanla Başladım Çok Sevdiğim Bir Oyundu.Eskiden...Benim Ne Ejderim Oldu Ne Ecelim Ne Ashanı Keyfim.Ve Olmuyacakta.Oyunu Bırakmak Zorunda Kaldım.Bırakmasaydım Tüm İtemleri Dizseydimde Bunun Bir Sonu Yoktu Çünkü Tüm İtemlere Sahip Olunca Yapabileceğin Pek Birşey Yoktu.Lonca Eklentisinden Sonra Oyun İyice Boşaldı.Ve Bende Artık Oyuna Girmiyorum.Zaten Ortamınız Yoksa Bu Oyunda İşiniz Zor.Eğer Para Yatırmazsanızda işiniz Zor.Evet Geriye Anılarım , Oyun Yüzünden Ailemle Ettiğim Kavgalar , Pişmanlıklar , Düşük Ders Notları ve Boşa Giden Zamanım , Emeğim Kaldı.
SONUÇ:
İşte Bir İKV KLASİĞİ...
Herkese İyi Oyunlar.Ben Tanınmayan Ama Hep Uzaktan İzleyen Oyuncu...
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SONUÇ...

Mesaj gönderen Beyefendi »

evrensell yazdı:Yıllar Önce Bu Oyuna Başladım..Çemberlitaş Eklentisi Gelmemişti.Oyuna Girdim Savaşçı Açtım.Ve İlk Kez Oyuna Girdim.Karşımda Agah.W'ye Basdım Gitmedi.Mouseyle Haraket Ediyormuş.Önceleri Zorlandım Sonra Elim Alıştı.Sonra Oyundan Çok Zevk Almaya Başladım.Son Levelin 49 Olduğunu Sonradan Öğrendim.Neyse Dedim.Oynadım..Oynadım..39 Oldum..Pekde Bilmiyordum Oyunu.Sonra Dedim Param Birikti Bi İtem Aliyim.Bi Kolyeye 700bin Vericektim.Tamama Bastım Ekran Kapandı Açıldı ve Kolye Değişmiş Hiç Bakmamıştım.Nerdeyse Tüm Param Gitmişdi.Oyunu Bıraktım.2 sene Falan Başka Oyunları Oynadım Onlardan Sıkılmaya Başladım.Ve Tekrar Dedimki Girip Bu Oyunu Bitiricem.Ama Şifremi Unutmuşdum.Yeni Bir Hesab Açtım.Büyücü Açtım 45 Yaptım.Bronzu Yapamayınca Savaşçı Açtım.Savaşçımı 49 yaptım.Kenana Girmek İstedim Tank Olman Lazım Dediler Tank Olmaya Çalıştım Çok Para İstediler.Ecel Üretmek İstedim 200 - 300 Madende 2 ,3 tane nadir Malzeme Çıkıyomuş Vazgeçtim.Sonra Bir Şifa Açtım.49 Oldum.Tüm İtemlerimi Dizdim.Zorlada Olsa Bi Gruba Girdim Kenanı İlk Kez Kestim.Kesmeden Önce Videoda Ne Yapmam Gerekdiğini Öğrendim.İlk kesişimde Çok Heyecanlandım.Sonra 3-4 kez Daha Kestim.Her kesme 30 -35 dk Arasıydı.Duydumki 100lerce Kez Kesipde İstediği İtemi Alamayan Çokmuş.Ve Düşündüm ki hergün Kenan Kesip İtemi Yapsam , Sonra Hergün junon , gbmx , gaffar, binlerce kez aynı şeyi tekrarlasam bundan ne zevk alıca.Ve Sonra Anladım ki Bütün Çabalarım Boşunaymış.Heyecanla Başladım Çok Sevdiğim Bir Oyundu.Eskiden...Benim Ne Ejderim Oldu Ne Ecelim Ne Ashanı Keyfim.Ve Olmuyacakta.Oyunu Bırakmak Zorunda Kaldım.Bırakmasaydım Tüm İtemleri Dizseydimde Bunun Bir Sonu Yoktu Çünkü Tüm İtemlere Sahip Olunca Yapabileceğin Pek Birşey Yoktu.Lonca Eklentisinden Sonra Oyun İyice Boşaldı.Ve Bende Artık Oyuna Girmiyorum.Zaten Ortamınız Yoksa Bu Oyunda İşiniz Zor.Eğer Para Yatırmazsanızda işiniz Zor.Evet Geriye Anılarım , Oyun Yüzünden Ailemle Ettiğim Kavgalar , Pişmanlıklar , Düşük Ders Notları ve Boşa Giden Zamanım , Emeğim Kaldı.
SONUÇ:
İşte Bir İKV KLASİĞİ...
Oyuna emek vakit harcamadan ilerlemenin mümkün olmayacağı doğrudur.Burda kötü olan seni ilk hırsızın karşılaması olmuş.Aslında oyundaki hırsız tayfası bize oyun hakkında birçok ipuçlarıda verir.Bu oyunu kararında oynayıp çok zevk alanda var,kendini kaybedip iliklerine kadar stresle boğuşanda.Bizim irademizin sınanması gibi düşün, kimi bozmaz kendini kimide toplanamıyacak kadar dağıtır.Oyundan çokta şikayet etmemek lazım.Bize yarar sağlayan bir gıdayı biri tavsiye ederken arkasından fazla yeme diyede tembihler.Aklımıza gelebilecek herşeyin bir ölçüsü ve kararı var.Ölçüyü kaçırırsak gördüğümüz zararı tutup tükettiğimizi kötüleyerek olaydan sıyrılmaya çalışırsak sadece kendimizi kandırmış oluruz.Sonuçta bir oyun bu.Bütün itemleri toplasakta bir yerde çalışıyorsak sabah kalkıp işe gidip patronumuz ne diyorsa onu yapmak zorundayız.Bilimsel düşünme yöntemi ne zamanki beynimize hükmeder ozaman yastığa kafamızı vurduğumuz gibi mışıl mışıl uyuruz sağlık sıhhat kaza bela dışında.Oyundaki hikayeni paylaştın bende kendimce yorumladım umarım rahatsız olmamışındır.Saygılar.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NoobHide »

oyun boşaldımı : 8-)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

NoobHide yazdı:oyun boşaldımı : 8-)
kime ? :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
evrensell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen evrensell »

Arkadaşlar Bu Zamana Kadar Bana Görevlerde Yardım Eden ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.Bende Benden Yardım İsteyenlere Elimden Geleni Yaptım.Ama Bazı Arkadaşlar Benden Yüksek Miktar Para İstedi Bazıları Saatlerce Ws Atıp Yardım İstediğimde Cevab Bile Vermedi.Bişe Demiyorum.Oyun Güzeldi Ama 49dan Sonra Çok Sıktı Bende Bıraktım.Eğer Seviye Sınırı 70 , 80 Olsaydı İyi olurdu.Bence Gaffar Gibi Bosslar Çok Erken Levellerde Geldi.Buruk Bir Şekilde Oyunu Bırakıyorum Artık.Bazen Eski Anılar Gelio Girip Belki Başarırım Diyorum.Ama Kenan Yapan Çok Az Kişi Kaldı.Yani Belki Yeni Leveller Gelirse Girip Yine Oynarım.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

evrensell yazdı:Arkadaşlar Bu Zamana Kadar Bana Görevlerde Yardım Eden ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.Bende Benden Yardım İsteyenlere Elimden Geleni Yaptım.Ama Bazı Arkadaşlar Benden Yüksek Miktar Para İstedi Bazıları Saatlerce Ws Atıp Yardım İstediğimde Cevab Bile Vermedi.Bişe Demiyorum.Oyun Güzeldi Ama 49dan Sonra Çok Sıktı Bende Bıraktım.Eğer Seviye Sınırı 70 , 80 Olsaydı İyi olurdu.Bence Gaffar Gibi Bosslar Çok Erken Levellerde Geldi.Buruk Bir Şekilde Oyunu Bırakıyorum Artık.Bazen Eski Anılar Gelio Girip Belki Başarırım Diyorum.Ama Kenan Yapan Çok Az Kişi Kaldı.Yani Belki Yeni Leveller Gelirse Girip Yine Oynarım.
çarını bana wersene qnq
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
asp1r1n
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asp1r1n »

evrensell yazdı:Yıllar Önce Bu Oyuna Başladım..Çemberlitaş Eklentisi Gelmemişti.Oyuna Girdim Savaşçı Açtım.Ve İlk Kez Oyuna Girdim.Karşımda Agah.W'ye Basdım Gitmedi.Mouseyle Haraket Ediyormuş.Önceleri Zorlandım Sonra Elim Alıştı.Sonra Oyundan Çok Zevk Almaya Başladım.Son Levelin 49 Olduğunu Sonradan Öğrendim.Neyse Dedim.Oynadım..Oynadım..39 Oldum..Pekde Bilmiyordum Oyunu.Sonra Dedim Param Birikti Bi İtem Aliyim.Bi Kolyeye 700bin Vericektim.Tamama Bastım Ekran Kapandı Açıldı ve Kolye Değişmiş Hiç Bakmamıştım.Nerdeyse Tüm Param Gitmişdi.Oyunu Bıraktım.2 sene Falan Başka Oyunları Oynadım Onlardan Sıkılmaya Başladım.Ve Tekrar Dedimki Girip Bu Oyunu Bitiricem.Ama Şifremi Unutmuşdum.Yeni Bir Hesab Açtım.Büyücü Açtım 45 Yaptım.Bronzu Yapamayınca Savaşçı Açtım.Savaşçımı 49 yaptım.Kenana Girmek İstedim Tank Olman Lazım Dediler Tank Olmaya Çalıştım Çok Para İstediler.Ecel Üretmek İstedim 200 - 300 Madende 2 ,3 tane nadir Malzeme Çıkıyomuş Vazgeçtim.Sonra Bir Şifa Açtım.49 Oldum.Tüm İtemlerimi Dizdim.Zorlada Olsa Bi Gruba Girdim Kenanı İlk Kez Kestim.Kesmeden Önce Videoda Ne Yapmam Gerekdiğini Öğrendim.İlk kesişimde Çok Heyecanlandım.Sonra 3-4 kez Daha Kestim.Her kesme 30 -35 dk Arasıydı.Duydumki 100lerce Kez Kesipde İstediği İtemi Alamayan Çokmuş.Ve Düşündüm ki hergün Kenan Kesip İtemi Yapsam , Sonra Hergün junon , gbmx , gaffar, binlerce kez aynı şeyi tekrarlasam bundan ne zevk alıca.Ve Sonra Anladım ki Bütün Çabalarım Boşunaymış.Heyecanla Başladım Çok Sevdiğim Bir Oyundu.Eskiden...Benim Ne Ejderim Oldu Ne Ecelim Ne Ashanı Keyfim.Ve Olmuyacakta.Oyunu Bırakmak Zorunda Kaldım.Bırakmasaydım Tüm İtemleri Dizseydimde Bunun Bir Sonu Yoktu Çünkü Tüm İtemlere Sahip Olunca Yapabileceğin Pek Birşey Yoktu.Lonca Eklentisinden Sonra Oyun İyice Boşaldı.Ve Bende Artık Oyuna Girmiyorum.Zaten Ortamınız Yoksa Bu Oyunda İşiniz Zor.Eğer Para Yatırmazsanızda işiniz Zor.Evet Geriye Anılarım , Oyun Yüzünden Ailemle Ettiğim Kavgalar , Pişmanlıklar , Düşük Ders Notları ve Boşa Giden Zamanım , Emeğim Kaldı.
SONUÇ:
İşte Bir İKV KLASİĞİ...
Tebrikler... Süper Açıklamışsın Bana Göre
Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Yeni İKV = Para
Eski İKV = Emek
Kullanıcı avatarı
asp1r1n
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asp1r1n »

SONUÇ:
İşte Bir İKV KLASİĞİ...
Süper Açıklamışsın Ve Haklısında 70 80 Level Olsaydı Daha Eğlenceli Olabilir ...
Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Yeni İKV = Para
Eski İKV = Emek
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

SONUÇ:
İşte Bir İKV KLASİĞİ...
katılıyor aynı benim yaşadıklarım özeliklede son cümlelerin
Evet Geriye Anılarım , Oyun Yüzünden Ailemle Ettiğim Kavgalar , Pişmanlıklar , Düşük Ders Notları ve Boşa Giden Zamanım , Emeğim Kaldı.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Bune aa destan yazmıssın Kım Okusun Bunu:D:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön