Tılsımın WS Ustaları ~
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- HyGieiA
- İskele Babası
- Lonca: Deva
Re: Tılsımın WS Ustaları ~
Yeni itemler geldikten sonra sifa ws sini biraktim ama gecen sene bi ustadim onurla YOKEDİCİıııStaR ile ws atiyorduk onun disinda ws atan yoktu ki ws konusunda herkes beni iyi bilir gecen sene oyunu birakmadan yanlis hatirlamiyorsam orcun adindan soz ettirmisti onlada ws lerimiz yarim kaldi her seferinde . Suan icin de sifaci adina gordugum kadariyla alper perfectATTACK ve hakan MARS an itibariyle one cikanlar savasci olarak ben de her gun yaziyorum ws atan var mi diye ama kimsenin attigi yok
buyucu sinifinda pek yorum yapamayacagim ama favorim her zaman ömer YOKEDİCİıııMeMiŞ olmustur varsa ws atan savasci beklerim 

Alp herzaman savaşçı büyücü şifacı karakter farketmeksizin beklerim biliyorsun her daim hazırım
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- HyGieiA
- İskele Babası
Savascida her zaman beklerim Mert biliyorsun sunucuda ws atan bi ferasin var artik benle seni de beklerim
sifa ws si atarim fakat cemberli itemi olmayacak ustumuzde , atarsan boyle herseyine atarım 

- FerhatFerasinn
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Turn The Page
Büyücü:Ömer biraz daha ön plana çıkıyor büyülerde YokediciıııMeMiş
Şifacı:Perfect mi Hakan(MARS) mı bilemiyorum az kaldı karşılaşmalarına
Savaşçı:Sunucuda pek savaşçı vs si atan yok benle atıp öyle zarara sokanda olmadı ama merti (KEMALİZM) barışı (DeccaL) ve kendimi (FERAŞİN) rahatlıkla yazabilirim
meydan okuma gibi gelmemiştir inşallah ama para oldukça her fiyatada atarım.
Şifacı:Perfect mi Hakan(MARS) mı bilemiyorum az kaldı karşılaşmalarına
Savaşçı:Sunucuda pek savaşçı vs si atan yok benle atıp öyle zarara sokanda olmadı ama merti (KEMALİZM) barışı (DeccaL) ve kendimi (FERAŞİN) rahatlıkla yazabilirim
meydan okuma gibi gelmemiştir inşallah ama para oldukça her fiyatada atarım.
FERAŞİN
- MuratCanLODOS
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
adam olanlarla her türlü atarım atıyorumda oyuna ara werdim sene sonunda yolum açık senlede gerekeni yapcaz takma kafanaTatarian yazdı:MuratCanLODOS yazdı:Büyücü= KRONOS(mert) fena degildir ve kardeşim numan,ben (ADASÜRGÜNÜ,calmWİNNER)
Savaşçıeccal ve pislick fena degildir ve kardeşim numan,ben (ADAKAÇKINI)
Şifacı=allstar(onur) ve mars(hakan) harbi saglam rakip dostlarımdır veee ben deniz anddd kardeşim numan) ("Rocnqpung"=KUŞADASI)
Ötesi yok eskiler rakipsizdir burda yazanlarda boş değildir.. Haa ayrıca tatarian selamlar görüscez.
Madem bu kadar iddialısın? 100m den 3 er el 5 defa Şifa vs Şifa. Beklerim iddialı jojuk. :mrgreen: :mrgreen:
Ne Oldum Değil ,, Ne Olucam Demeli ... !
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Falan filan oyunu bıraktım atıyom atmam atarım atcaz görüşürüz görüşcez selametle galdas
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
[İçerik Düzenlenmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı nedeniyle hesabınız 14 gün banlanmıştır.
Bilginize.
AloneWarrioR
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı nedeniyle hesabınız 14 gün banlanmıştır.
Bilginize.
AloneWarrioR
- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inception
:arrow: savaşçı ws leri bence sanş işi iteme baglı bişi krtik atması felan flan çünki tüm yetenek ler serbest atsanız ozman en yeteneklı kim cıkar bence : )
:arrow: büyücü ws lerine gelince herkez 39 atıyo yetenek kısıtlaması var gene krıtık atan ıtemı ıı olan kazanır tüm sıkıllerı kullanında en ıı kım görelım
:arrow: şifacı ws lerınden anlamam yorum yoq : )
:arrow: büyücü sınıf :suan en iyi anlayan kılıç (müco)
:arrow: şifacı sınıf : Tabikide MarS bu işin ehli hak ediyo
:arrow: parası olan parasına ws atan savascı ecele ecel dıyenler var : ) son ws mzde eteklı deccal le attık ws ganosunu
aldım feraşin mı o pasa ılede adada laf dalasına gırmıstık kp kasıyomus ws ws dedi tek el attık 50 canla kestım sans : )
şans hepsı : )
:arrow: bence en iyi ws galıba bu sunucuda kemalizm ve sırrage (nic yanlıs yazmiş olabılır: ) samedsedir olabılır
frat dıye bırı vardı onun bunun caına gırıp ws atıyodu o cocuk ta olabılır 
:arrow: büyücü ws lerine gelince herkez 39 atıyo yetenek kısıtlaması var gene krıtık atan ıtemı ıı olan kazanır tüm sıkıllerı kullanında en ıı kım görelım
:arrow: şifacı ws lerınden anlamam yorum yoq : )
:arrow: büyücü sınıf :suan en iyi anlayan kılıç (müco)
:arrow: şifacı sınıf : Tabikide MarS bu işin ehli hak ediyo
:arrow: parası olan parasına ws atan savascı ecele ecel dıyenler var : ) son ws mzde eteklı deccal le attık ws ganosunu
aldım feraşin mı o pasa ılede adada laf dalasına gırmıstık kp kasıyomus ws ws dedi tek el attık 50 canla kestım sans : )
şans hepsı : )
:arrow: bence en iyi ws galıba bu sunucuda kemalizm ve sırrage (nic yanlıs yazmiş olabılır: ) samedsedir olabılır

EfeMehmet Karademir
- FerhatFerasinn
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Turn The Page
orda herkesin içinde gelin parasına atalım dedim kimseden ses çkmadı en sonunda gözlüksüz attım ve gördüğün gibi char full ıska attı m2.5 mor çekecek kadar kp vardı bende,gidip çekeyim istediğin kadar el atalım dedim yine geçiştirdin istediğin yerde vs atalım 3 el 5 el farketmez sonra gel buraya yaz
FERAŞİN