ökse adaçayına hücum
-
Esesfrkn10
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ökse adaçayına hücum
ya şu ökse adaçayı artık ölsünya onlardan çok para kasmama rağmen yeter tüm önemli iksirler ökse adaçayı REÇETELER DEKİ AMDENLER YENİLENSİN daha iy ioalcağını düşünüyorum ökse 15 bin topaz 5 bin desek bide saf demir vardı galiba 220 bin civarı oluo beyazköşkde 200 bine ejderkk arayanalr neyin kafasını yaşıo anlamıyom şu toplama puanlarını da kutusuz yapabilelim ya yeter çarda yapcak bişi kalmıo item üretemioz.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ökse adaçayına hücum
üretim her sunucuda yaklaşık olarak öyle ama akçe ile çekip satanlar var o yüzden 200bine bulunabiliyor o da az bulunur zaten
...
Re: ökse adaçayına hücum
Şuan oyunda ejderha iksir üretimi yapan çok az bulunuyor.Çoğu kişi akçe ile çekip satanlar alıyor veya kendileri akçe ile çekiyor.Bu yüzden ejderha iksirin fiyatı tüm sunucularda yaklaşık 200-250 bin oldu.Esesfrkn10 yazdı:ya şu ökse adaçayı artık ölsünya onlardan çok para kasmama rağmen yeter tüm önemli iksirler ökse adaçayı REÇETELER DEKİ AMDENLER YENİLENSİN daha iy ioalcağını düşünüyorum ökse 15 bin topaz 5 bin desek bide saf demir vardı galiba 220 bin civarı oluo beyazköşkde 200 bine ejderkk arayanalr neyin kafasını yaşıo anlamıyom şu toplama puanlarını da kutusuz yapabilelim ya yeter çarda yapcak bişi kalmıo item üretemioz.