ökse adaçayına hücum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esesfrkn10
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ökse adaçayına hücum

Mesaj gönderen Esesfrkn10 »

ya şu ökse adaçayı artık ölsünya onlardan çok para kasmama rağmen yeter tüm önemli iksirler ökse adaçayı REÇETELER DEKİ AMDENLER YENİLENSİN daha iy ioalcağını düşünüyorum ökse 15 bin topaz 5 bin desek bide saf demir vardı galiba 220 bin civarı oluo beyazköşkde 200 bine ejderkk arayanalr neyin kafasını yaşıo anlamıyom şu toplama puanlarını da kutusuz yapabilelim ya yeter çarda yapcak bişi kalmıo item üretemioz.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: ökse adaçayına hücum

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

üretim her sunucuda yaklaşık olarak öyle ama akçe ile çekip satanlar var o yüzden 200bine bulunabiliyor o da az bulunur zaten
...
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: ökse adaçayına hücum

Mesaj gönderen berkan587 »

Esesfrkn10 yazdı:ya şu ökse adaçayı artık ölsünya onlardan çok para kasmama rağmen yeter tüm önemli iksirler ökse adaçayı REÇETELER DEKİ AMDENLER YENİLENSİN daha iy ioalcağını düşünüyorum ökse 15 bin topaz 5 bin desek bide saf demir vardı galiba 220 bin civarı oluo beyazköşkde 200 bine ejderkk arayanalr neyin kafasını yaşıo anlamıyom şu toplama puanlarını da kutusuz yapabilelim ya yeter çarda yapcak bişi kalmıo item üretemioz.
Şuan oyunda ejderha iksir üretimi yapan çok az bulunuyor.Çoğu kişi akçe ile çekip satanlar alıyor veya kendileri akçe ile çekiyor.Bu yüzden ejderha iksirin fiyatı tüm sunucularda yaklaşık 200-250 bin oldu.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön