Teşkilattan sancağa...
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Re: Teşkilattan sancağa...
tamam sunucunun herzaman kapısı açık beklerizyaseminalici yazdı:Yaşım 19
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Yolcu
Teşekkür ederim yakın zamanda orada olacağızNoobHide yazdı:tamam sunucunun herzaman kapısı açık beklerizyaseminalici yazdı:Yaşım 19

Jasmine
DrJasmine
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
Şu konuda uyarayım bu sunucu savasların sert geçtiği bir sunucu. Karışı klan üyesi sizi her an kesebilir. Bu konuda sorun yaratan lodoslar kervanına katılmamanız dileğiyle.
- kadim
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
tavsiyem meran fazla kişi yok oyunda menekşe 5m hidro 20 m falan çoluk çocuk fazla yok arada bikaç tane çürük var ama onları susturuyoruz zaten meranda fazla kişi yok rahat edersiniz arklar daha güçlü merandayaseminalici yazdı:MAOTUN gözümü korkuttun valla teşkilatla neredeyse aynı durumdaymış o zaman. Adaletsizlik de varmış ceza konusunda :S
NoobHide beta döneminden kastım sancak ilk açıldığında oradaymış orada bir yanlışlık yapmışım pardon

- kadim
- Cin Avcısı
kadim yazdı:tavsiyem meran fazla kişi yok oyunda menekşe 5m hidro 20 m falan çoluk çocuk fazla yok arada bikaç tane çürük var ama onları susturuyoruz zaten meranda fazla kişi yok rahat edersiniz arklar daha güçlü merandayaseminalici yazdı:MAOTUN gözümü korkuttun valla teşkilatla neredeyse aynı durumdaymış o zaman. Adaletsizlik de varmış ceza konusunda :S
NoobHide beta döneminden kastım sancak ilk açıldığında oradaymış orada bir yanlışlık yapmışım pardon
bende eskiden sancaktaydım ama yaklaşık 1 .5 sene önce o zamn sancağın üstüne sunucu yoktu ben gidince bozuldu çoluk çocuk doldu ortalık ne olsun işte

- kadim
- Cin Avcısı
kadim yazdı:kadim yazdı:tavsiyem meran fazla kişi yok oyunda menekşe 5m hidro 20 m falan çoluk çocuk fazla yok arada bikaç tane çürük var ama onları susturuyoruz zaten meranda fazla kişi yok rahat edersiniz arklar daha güçlü merandayaseminalici yazdı:MAOTUN gözümü korkuttun valla teşkilatla neredeyse aynı durumdaymış o zaman. Adaletsizlik de varmış ceza konusunda :S
bende eskiden sancaktaydım ama yaklaşık 1 .5 sene önce o zamn sancağın üstüne sunucu yoktu ben gidince bozuldu çoluk çocuk doldu ortalık ne olsun işte![]()
![]()
![]()
çocuk çocuk dediğimde yanlış anlamayın

- Creulasss
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Loncadaşım Cok güzel anlatmış. Burda savaşlar Cok sert geçer. bir Lodosun Komutandan Meteora geçebilme ihtmali %5 'tir o Yuzden Lodoslar Kervanını Bir daha düşünün ama sık sık GB atıcaksanız Lodos olmanız daha mantıklıAnyoneStopMe yazdı:Öncelikle merhabalar, sunucumuza hoş geldiniz.
Erkek Gibi Savaşmayan Erkek Gibi Ölemez.
xXcReuLaSXx
Xllcreulasllx (^)Ejder Asa
xXllcReuLaSllXx(^)Ecel Getiren
xXcReuLaSXx
Xllcreulasllx (^)Ejder Asa
xXllcReuLaSllXx(^)Ecel Getiren
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Absolute Power
buyrun gelin bi görün.. abartılacak bi kötülüğü yok sunucu gayet sakin.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Arada İstisnalar da olsa olacaktır illaki . Ama yinede iyi sunucudur . Gerçek arkadaşlıklar kurduğunuzda anlıcaksınız . Eminönü sunucusu ve sancak sunucusu gayet hoş sunuculardır . Eminönü sunucu sunuda tavsiye ederim . Karar size kalmış Keyifli forumlar ..
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "