Nasıl kazanmıyor arkadaşım? Bkz. LathanderGizliKahraman yazdı:Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyorVBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.![]()
YöNeTiMi HeP YaNLıŞ AnLaMıŞıM TeŞeKKüRLeR YöNeTiM
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
Re: YöNeTiMi HeP YaNLıŞ AnLaMıŞıM TeŞeKKüRLeR YöNeTiM
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Lathander yaklaşık olarak 1 yıl önce İKV' de ki görevinden ayrıldı.Ayrıca Lathander [DEV] idi [GM] değil.xBeLaReNGix yazdı:Nasıl kazanmıyor arkadaşım? Bkz. LathanderGizliKahraman yazdı:Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyorVBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.![]()
Bilginize.
CHIVALROUS
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Sadece Zıwartan para alıyor.Maaşsız elemanla bu iş yürürse böyle olur yöneticiler yaptığı işi iş olarak görmüyor.Hiçbir para kazancı olmadı için yaptığı işi dikkate almıyor sonuç olarak oyunu oynuyan bizler çoğu konuda madur oluyoruz.xBeLaReNGix yazdı:Nasıl kazanmıyor arkadaşım? Bkz. LathanderGizliKahraman yazdı:Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyorVBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.![]()
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Dev daha sonra ortaya çıktı... Eskiden DEV Şeklinde bi tag yoktu... Çıkınca DEV Olarak devam etti... Bildiğim kadarıyla...xFahrenheitx yazdı:Lathander yaklaşık olarak 1 yıl önce İKV' de ki görevinden ayrıldı.Ayrıca Lathander [DEV] idi [GM] değil.xBeLaReNGix yazdı:Nasıl kazanmıyor arkadaşım? Bkz. LathanderGizliKahraman yazdı:Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyorVBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.![]()
Bilginize.
ŞAKAMISINIZ! Sosyal hayatlarını bırakacaklar, bilgisayar başında sabahlıyacaklar, işleri güçleri aksayacak ve bunu gönüllü yapacaklar
bir yere kadar gönüllüdür ama bazı arkadaşların dediği gibi sadece gönüllü olanlar alt kademedekilerdir
onlarda sıralarını beklerler
Şahsi görüşüm yönetim ile alakalı olanlar bu oyundan direk yada dolaylı yoldan ,oyun içi yada reel olarak kaba tabir ile yolunu buluyorlardır
(Duyumdan öteye geçmemiş hali ile farklı yollardan faydalanan da varmış
) öyle olmazsa 2006 dan beri oynarım kaç tane GM nin ayağı diğer GM ler tarafından kaydırıldı gördük , Gönüllü olmak için ayak oyunu mu yapıyorlar sanıyorsunuz
Bu arada konuyu açan arkadaş sen yönetimi deil de hayatı yanlış anlamışsın
onların görevi sana yardımcı olmak zaten olayı gözünde çok büyütme ....
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
VBMaSTeR yazdı:İyi ozaman mantıken işlerini daha iyi yapmaları gerekir niye mi ? Zorlama yok gönüllü yapıyorsa bu işi severek yapıyordur demektir ve her iki şekildede mecburlar. Para alan parasını hakedecek, gönüllü olan gönüllü olduğu işi yapıcak yapmıyorsa yapıcaklara yol açıcak.GizliKahraman yazdı:Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyorVBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.![]()
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

GM'LER YAPTIĞI İŞTEN PARA KAZANMIYOR ! ! ! !Celikbey yazdı:ŞAKAMISINIZ! Sosyal hayatlarını bırakacaklar, bilgisayar başında sabahlıyacaklar, işleri güçleri aksayacak ve bunu gönüllü yapacaklarbir yere kadar gönüllüdür ama bazı arkadaşların dediği gibi sadece gönüllü olanlar alt kademedekilerdir
onlarda sıralarını beklerler
Şahsi görüşüm yönetim ile alakalı olanlar bu oyundan direk yada dolaylı yoldan ,oyun içi yada reel olarak kaba tabir ile yolunu buluyorlardır
(Duyumdan öteye geçmemiş hali ile farklı yollardan faydalanan da varmış
) öyle olmazsa 2006 dan beri oynarım kaç tane GM nin ayağı diğer GM ler tarafından kaydırıldı gördük , Gönüllü olmak için ayak oyunu mu yapıyorlar sanıyorsunuz
Bu arada konuyu açan arkadaş sen yönetimi deil de hayatı yanlış anlamışsın
onların görevi sana yardımcı olmak zaten olayı gözünde çok büyütme ....
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
tAhMiNiMcE SaNa GeRi VeRiLmEdEn ÖnCe ÇoK sÖyLeNiYoDuN KaRdEşİm (yorucuymuş)
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Selamlar,
Konu amacı dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu amacı dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.