Ejder mi Kıyamet mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: United İndead

Re: Ejder mi Kıyamet mi ?

Mesaj gönderen saltour100 »

yeni bölgede elektrik çöp. Yeni bölgeler madenlerle dolu madenlerde 1 kıvılcım dahi caksanız maf olursunuz elektrik ve fizik direnclerinin iyi olcagını düsünüyorum en iyisi sıfır kelvin.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

oyun paran ne kadar bilmiyorum ama şuan teşkilat sunucusunda kıyamet en az 300m e patlar ejder i ise 120m civarı
Ilk başta şunu diyeyim oyun paran az ise ejder asa basıp sığınak ve migrat atarak oyunculuğunu geliştirebilirsin ve 1 aya kadar sürekli sığınak ve migrat atarak nuc efsunlari dizebilirsin (tabi bu şansına bağlı belki 1 hafta belki 1 ay belki 6 ay)

Daha sonrasında 1300+ fiziksel hasarın olur ve x yol stu ya gidebilirsin.Daha sonrasında full çar dizebilirsin tabiki bu süreç sana daha faydalı olur ama vakit olarak 3 ayını alabilir.(Daha fazla yada kısa olabilir)
Bu sürecin sonlarında gaffardan asaları düşürebilirsin.(Şansın varsa)

Eğer kıyamet asa üretisen nucler hariç zaten 1600+ fizik olur direk çembere girebilirsin(oyun bilgin fazla ise çemberde zorlanmazsın)

Sıfır kelvinmi kıyamet asa mı derseniz kıyamet üret zaten kıyametten sonra gaffara rahat gidersin ve sıfır kelvin asa yı düşürebilirsin

En önemlisi çevre yap...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serhan »

Cloutier yazdı:Ben de Ejder üretmemeni tavsiye ederim. Ancak Kıyamet Asayı da üretmemeni tavsiye ederim. En makul asa sıfır kelvin asadır. Çünkü Hem Fizik-Buz hem de Elektrik-Buz kombinasyonuna en uygun asadır. Şuan Çemberlitaşta Fiziksel iş görüyor ancak yeni gelecek güncelleme ile hangi hasarın değerli olacağını kestirmek güç.
Sığınak-Migrat zamanında fiziksel işe yaramıyordu Çemberlitaşta fizikseli öne çıkarttılar. Şimdi Elektrik işe yaramıyor. Buna istinaden bence yeni gelecek güncelleme ile tekrar elektrik revaçta olacak.
Tabi tercih senin belki kıyametin görünüşü daha hoşuna gidiyordur onu üretmek istersin.
bence yeni bölgede ateş çemberi önce çıkacak onu hiçbir yerde kullanmadılar bunuda düşün
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

HaNdSoMe yazdı:oyun paran ne kadar bilmiyorum ama şuan teşkilat sunucusunda kıyamet en az 300m e patlar ejder i ise 120m civarı
Ilk başta şunu diyeyim oyun paran az ise ejder asa basıp sığınak ve migrat atarak oyunculuğunu geliştirebilirsin ve 1 aya kadar sürekli sığınak ve migrat atarak nuc efsunlari dizebilirsin (tabi bu şansına bağlı belki 1 hafta belki 1 ay belki 6 ay)

Daha sonrasında 1300+ fiziksel hasarın olur ve x yol stu ya gidebilirsin.Daha sonrasında full çar dizebilirsin tabiki bu süreç sana daha faydalı olur ama vakit olarak 3 ayını alabilir.(Daha fazla yada kısa olabilir)

Eğer kıyamet asa üretisen nucler hariç zaten 1600+ fizik olur direk çembere girebilirsin(oyun bilgin fazla ise çemberde zorlanmazsın)

Sıfır kelvinmi kıyamet asa mı derseniz kıyamet üret zaten kıyametten sonra gaffara rahat gidersin ve sıfır kelvin asa yı düşürebilirsin

En önemlisi çevre yap...
yeni bir arkadaşı hiç kimse 1300 ile çemberlitaşa almaz görüntü ile ilgileniyor oyuncularımız :) ejder asa üretmesini tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde
tek tavsiyem bol bol maden çekip hidrojenleri alsın asa yı da hidrojenler tamamlanınca oyuna adapte olunca karar versin en güzeli ben 2-3 yıllık oyuncuyum daha büyücümün takıları tamam değil düşmeyince düşmüyor =(
Yusuf
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Aslanbambam yazdı:
HaNdSoMe yazdı:oyun paran ne kadar bilmiyorum ama şuan teşkilat sunucusunda kıyamet en az 300m e patlar ejder i ise 120m civarı

En önemlisi çevre yap...
yeni bir arkadaşı hiç kimse 1300 ile çemberlitaşa almaz görüntü ile ilgileniyor oyuncularımız :) ejder asa üretmesini tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde
tek tavsiyem bol bol maden çekip hidrojenleri alsın asa yı da hidrojenler tamamlanınca oyuna adapte olunca karar versin en güzeli ben 2-3 yıllık oyuncuyum daha büyücümün takıları tamam değil düşmeyince düşmüyor =(
Teşkilatta 4 - 1 - 1 de gbmx stu yol a dk olarak 1300+ yı alıyorlar :)(Her grup için söylenemez tabiki)
Adam bir bakıyorum 1200 fizik gelinir stuya diyor 2 sn sonra grupla cembere girmiş :)
Bu arada öncelik tabiki kıyamet asa
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Yeni güncellemeyle inşallah ofanslarda gb atabilir :mrgreen:
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

Serhan yazdı:
Cloutier yazdı:Ben de Ejder üretmemeni tavsiye ederim. Ancak Kıyamet Asayı da üretmemeni tavsiye ederim. En makul asa sıfır kelvin asadır. Çünkü Hem Fizik-Buz hem de Elektrik-Buz kombinasyonuna en uygun asadır. Şuan Çemberlitaşta Fiziksel iş görüyor ancak yeni gelecek güncelleme ile hangi hasarın değerli olacağını kestirmek güç.
Sığınak-Migrat zamanında fiziksel işe yaramıyordu Çemberlitaşta fizikseli öne çıkarttılar. Şimdi Elektrik işe yaramıyor. Buna istinaden bence yeni gelecek güncelleme ile tekrar elektrik revaçta olacak.
Tabi tercih senin belki kıyametin görünüşü daha hoşuna gidiyordur onu üretmek istersin.
bence yeni bölgede ateş çemberi önce çıkacak onu hiçbir yerde kullanmadılar bunuda düşün
Ateşi unutun bir maden ocağında yapanız gereken son şey ateş kıvılcımdır. Ayrıca oyunun kitapcığında ws için ateş cemberi söyleniyor.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

saltour100 yazdı:yeni bölgede elektrik çöp. Yeni bölgeler madenlerle dolu madenlerde 1 kıvılcım dahi caksanız maf olursunuz elektrik ve fizik direnclerinin iyi olcagını düsünüyorum en iyisi sıfır kelvin.

Nasıl bu kanıya vardın anlamadım

Element hasarlar ateş,buz ve elektrik

Bütün yaratıklar erg küresi gibi olacak hali yok buz işliyorsa o yaratığa elektrikte 3 kat işler hatta 7 kat olur ( 15 puan elektrik bilgisine verirsen yaratıklara karşı 4 kat daha fazla işlediğini görürsün.) Konuya bir açıklık getirde hepimiz öğrenelim elektrik çöpse buzda çöptür o halde.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bence yeni bölge asit yada zehir yicek zırhlarıda orta derece olcak ofansa mecbur oluncak 2+2+2 gidilcek gibime geliyo
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı diyorsan eğer hemen Kıyamet Asa üret.
Bu konuda diğer asalarla ilgili bir sorun olmadığı için onları göz ardı ediyorum.

Kıyamet Asa (^)
Büyü Hasarı Hepsi: 300+300
Büyü Hasarı Fiziksel: 150+150
Kudret Rejenerasyonu: 75
Büyü Kritik Şansı: 5.000

(^) Ejder Asa
Büyü Hasarı Hepsi: 224+224
Kudret Rejenerasyonu: 75
Büyü Kritik Şansı: 3.800

Eğer bir şaheser asa üreteceksek sakın ejder üretme.
Biraz daha para kas ve Ç.T. asası bas tabi senin ne istediğine göre değişir.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön