Bu konu milyon kere tekrarlandı.
Lodos kalesindede yeteri kadar muhafız var fakat ismet duvarların dışına çıkıyor tek başına ( ee delikanlı adam )
Handanı kesmek için 27 tane arz muhafızını sürekli kesmek gerekiyo ki bu haliyle bile handanı kestikleri için bütün arzlar lodosları tebrik etmeleri gerek.
TıLsımda İsmetin HaLii
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TıLsımda İsmetin HaLii
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
TEBRİK EDERİM AMA 
Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Handanı kesmeye zormu diyon muahahahaha eğer kaleler değişseydi handan günde en az 100 kere ölürdü lodoslar o kalede olsaydı arzlar asla o kaleyi girmek ne demek önünden bile geçemezlerdi :mrgreen:mehmet yazdı:Tbrkler ama lodos kalesi çok basit eğer ki arz kalesi lodos kalesi gibi olsaydı inanki e.önünde her gün ölürdü Handan, Handanı kesmek zor ama ona ulaşmak kesmekten 10kat daha zor bir kale var ufacık bi kapı ve 30-40 muhafız arkasında Handan Hanım var belliki oyun kurucuları Handanın Lodosunki gibi bi kaleye koyarlarsa halinin ne olacağını tahmin etmişlerde öyle bir kaleyde o kadar muhafız arkasına saklamışlar Handanı![]()
![]()
![]()
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Sırf Senın Bu Lafın Icın bunu Yapıcaz Gereken CaLısmaLarada bızzat BasLadık SabırsızLıkLa BekLeyın ...Vandervaart yazdı:TEBRİK EDERİM AMA
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
birde tüccarı kesseymişsiniz iyi olcakmış
çifte bayram
çifte bayram
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Ismet KaLe Dısında 8 Savascı 2 Sfacı ıLe Tuccarda aynı Anda KaLe Icındekı Sancak aLtında KesıLdı Vıdyoyu Iyı SeyretFearless yazdı:birde tüccarı kesseymişsiniz iyi olcakmış
çifte bayram

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
O.dDuCkErFoUr yazdı:VİDEO İÇİN SAĞOL
FACEBOOK SAYFAM http://www.facebook.com/DuCkErFoUr/grubu/=47850000000

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Leanback yazdı:30-40 kişi nerde var arz kalede asıl lodoslarda 30-40 muhafız 27 tane muhafızı kıskanmayın bukadar allahallamehmet yazdı:Tbrkler ama lodos kalesi çok basit eğer ki arz kalesi lodos kalesi gibi olsaydı inanki e.önünde her gün ölürdü Handan, Handanı kesmek zor ama ona ulaşmak kesmekten 10kat daha zor bir kale var ufacık bi kapı ve 30-40 muhafız arkasında Handan Hanım var belliki oyun kurucuları Handanın Lodosunki gibi bi kaleye koyarlarsa halinin ne olacağını tahmin etmişlerde öyle bir kaleyde o kadar muhafız arkasına saklamışlar Handanı![]()
![]()
![]()
ismet beyi kesmek için kaleyi dolaşıyosanız yuh size