Oyundaki görevler zorlaştı bosslar artık öyle kolay kesilmiyor adam klana girmesinde napsın 25 lv charı kesince elinize ne geçeçek merak ediyom ?
elimize bir şey geçmiyor evet ama karşı klanla olan bir savaş var bunu devam ettırmemız gerek eger ıkı klandakı ınsanlar bırbırıne dalmazsa klanın ne anlamı kalıyo
Tamam haklısın rekabet var ama düşün sende epey bir kp var klandan çıkamıyorsun bugun yaşıdıgım olaydan bahsediyorum komutanda 3 tane arz var migrata yetişmem gerek dokunmayın diyorum biri tanıdıktı dur dedim tamam dedi diğer ikisi savaşçı ve şifacıydı yapma diyorum dinlemiyo ve bugun o grupla yetişemedim gittiğimdede sivri ada boştu klan savaşlarından korunmamanın bir yolu olmalı iye düşünüyorum bundan sonra yaptıklarını unutmuyorum nerde bir arz görsem acımadan kesiyorum.
Dipnot:Junondan nuc yüzük çıkmıyorrrrrrrrrrrrrr
La bir komutandan geçemiyorsa boş ver migoyu.
Özele yazarsan atarım taktiği geçmeme ihtimali diye bişi yok bu taktikle
Bu Alanda Büyücüler Savaşçılara göre az şansa sahip çünkü bir büyücü eğer elek buz ise migrat ve sığınak için savaşçı kesmesi çok zor çünkü dirençleri var ama çemberci bir büyücüyse savaşçılar kaçsın çünkü fizik direnci diye bişi yok ben fizik olduğumda çok savaşçı kestim ama elek buz olunca kesemiyorum birde madende kesmiyorlar mı aşırı fitil oluyorum şimdi kendini bilmez velet diye tabir ettiklerimiz klandan çık dicek ama beyin olmadığı için normal onların bu tutumu ben 5 bin kp yapmışım kaldı ki lonca üyesiyim ne o maden çekmem gerek çıkayım klandanda loncadanda yok öle dava beyinsizlik yapmayın adam karşıdan geliyor size saldırmak gibi bir niyeti yok ayrıca kutup açıp elleşme madendeyim diyor ama yinede kesmeyi deniyorsunuz bu yapan insanların EMBESİL GERİ ZEKALI VE VELET GİBİ 4 TE 4 OLMASI GEREKLİDİR.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.