Öncelikle Merhabalar ,
Yaklaşık 1 ay önce benim tatilde olduğum bilinmekteydi.Ve bu zamanlarda benim karakterlerim soyulmuş nadide ve şaheserler atılmıştır.Büyük ihtimalle bir çoğunuzun haberi olmuştur.Zaten eksikliğimi bir süredir farkedenler de olmuştur elbet.Söylemek isterim ki karakterlerimi soyan kişiyi tahminlerimizce ve bir kaç ipucu ile neredeyse bulduğumuz doğrudur.Hatta ve hatta şu an bu kişinin adını soyadını dahi yazabilecekken bu oran neredeyse %99'dur fakat %1'lik durumu göz önünde bulundurarak bu kişinin arkadaş çevresini ve saygınlığını belki de boşa bitirmiş oluruz.Yaklaşık 1 aydır Nadide ve Şaheser'lerimin iadesi için destek ekibiyle cebelleşmekteyim.Fakat destek ekibinin ortamdaki pürüzleri gidermek yerine daha da pürüzler yaratması üzerine sanırım söz konusu şaheser ve nadideler yalan olacağa benziyor.Ve eğer ben söz konusu şaheser ve nadideleri eşya iadesi ile geri alamazsam oyunu bırakacağımı da söylemiştim.Ve bazı arkadaşların da bildiği üzere bu aslında benim statümü kıskanan birisi tarafından gerçekleştirilmiş olup sadece itemleri çalmakla kalmayıp aktarılamayan nadide ve şaheserleri de atmıştır.Arkadaşlarıma beni bu gibi olaylarla yıkamayacakları konusunda söz vermiştim.Verdiğim sözü tutabildiğimi sanmıyorum arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.Yıkılmam bu kadar da kolaymış işte...
NOT: Eşya İadesiyle uğraştığım bütün zaman boyunca en açıklayıcı ve en verimli yardımı yapan SavAsk isimli yetkiliye teşekkür ederim.Eğer olur da bunu okuyacak olursan Eşya İadesi için görevli destek ekibine bana sürekli pürüz çıkarttıkları için teşekkür ettiğimi söylersen çok sevinirim.
Sanıyorum ki bir "Veda" ve bir "Yıkılış"
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Sanıyorum ki bir "Veda" ve bir "Yıkılış"
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Re: Sanıyorum ki bir "Veda" ve bir "Yıkılış"
SavASK'a teşekkür ederim.Hızlı Destek bölümünde açtığım bir konuya ilk olarak adını tam olarak hatırlamadığım bir yetkili biz karışamayız dercesine bir cevap verdikten 2-3 dakika sonra SavASK'ın devreye girmesiyle istediğim sonuca ulaşmış bulunmaktayım.

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
xXESREFPASALIXx yazdı:Ege. Başina Gelenı Tüm Kuklacı Sunucusnun % 75 Biliyor Kardeşim Bu Olayı Ben Çözdüm Kimin Yaptıgnın En İnçe Ayrıntısna Kadar O Kişi Senın Ezikligini Bilen Kişi Sen Bu Sözümden Bişeyler Anlarsan Anlarsın Gerisi SOylersem Sen Çok Üzülürsün.Knka Kimin Yaptıgı Konusunda.O Sözümden Bişeyler Anlarsın Elimde Yeterınce Kanıt Var Ama Kimin Yaptıgını Söyleyemem.Yenı Çözdüm Bu Olayı.Sözümden Yola Cıkarar Bişeyler Düşün Ve Anladıgını Varsayıyorum.İsme Gerek Yok O Sözüm Yeter.Oyunda Takılırken Biri Söylemişti Artk Anlarsın Gerısını....
Merak etme kardeşim büyük ihtimal aynı sonuca varmış durumdayız.

- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Ege Kardeşim Biz Burdyız yedirmeyiz kimseyi yıkılacağın zmnda korkma arkanda biz warız sert düşmessin uzun zamandır girmiodum bi uricam Sen Benm Faceye yolla Bu işi yapanı ben görcem işini.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ege oyunda olduğun zaman bi pm atarmsn bu konu ile ilgili önemli bişey söyliycem XxLaNeTLiŞiFaxX pm atarsan bişey sölicemTRoyxpunisher yazdı:xXESREFPASALIXx yazdı:Ege. Başina Gelenı Tüm Kuklacı Sunucusnun % 75 Biliyor Kardeşim Bu Olayı Ben Çözdüm Kimin Yaptıgnın En İnçe Ayrıntısna Kadar O Kişi Senın Ezikligini Bilen Kişi Sen Bu Sözümden Bişeyler Anlarsan Anlarsın Gerisi SOylersem Sen Çok Üzülürsün.Knka Kimin Yaptıgı Konusunda.O Sözümden Bişeyler Anlarsın Elimde Yeterınce Kanıt Var Ama Kimin Yaptıgını Söyleyemem.Yenı Çözdüm Bu Olayı.Sözümden Yola Cıkarar Bişeyler Düşün Ve Anladıgını Varsayıyorum.İsme Gerek Yok O Sözüm Yeter.Oyunda Takılırken Biri Söylemişti Artk Anlarsın Gerısını....
Merak etme kardeşim büyük ihtimal aynı sonuca varmış durumdayız.
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Kanıtların birleşmesiyle birlikte bu olaydan sorumlu NET OLARAK iki kişiyi bulmuş durumdayız. [İçerik düzenlenmiştir./LePHa]Sol gösterip sağ çakmak bu olsa gerek büyük ihtimal.Güvendiğimiz dağlara kar yağdı hey

- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun Nickdaş Üzüldüm senin adına :?
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler nickdaşım geçti sayılır zaten nadide ve şaheserleri aldıktan sonrası kolay 

- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
Yolun açık olsun ege bende bırakmayı düşünüyorum facede karşılaşırsak çarları sana emanet bırakablrm
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
sgbatuhannnn yazdı:Yolun açık olsun ege bende bırakmayı düşünüyorum facede karşılaşırsak çarları sana emanet bırakablrm