birlik olalim çarlarimiz çalinmasin

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

birlik olalim çarlarimiz çalinmasin

Mesaj gönderen recepivedikx »

merhaba arkadaşlar recepivedikx çalindi sadece recepivedikşifa kaldi ona başka üyelikte kayitli ondan recepivedikşifax yapmiş bakin ben forum açilali hep bu üyelikle konuştum yaziztim o çalan herif yeni çarlar açip recepivedikxx recepivedikşifax diye çarlar aç miş bide loncaya girmiş bugün öğrendim o oyunda oynayan adam hırsızdir asil çarin sahibi benim onunla konuşmayin yüz vermeyin o adam hırsızdir nasil çarimi ala bilirim bana destek verin buraya yorum yazin bana destek olun hep birlikte olursak eğer bütün çalinan çarlari yoğun istek üzerine geri alabiliriz bu işe bi dur dememiz lazim artik yeter herkesin çari tehlike altinda o tehlikeyi (yöneticiler) baski yapacaz çarlarimiz artik çalinmayacak hadi hep birlikte olalim

Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Re: birlik olalim çarlarimiz çalinmasin

Mesaj gönderen recepivedikx »

ya cevap versenize bi gün sizinde çariniz çalinir ve o adam kuklacida gezer sizde görürsünüz

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen savascixhalil »

kesin sende bise yapmısındır gmler senin charını napsın
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
ooOikvOoo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ooOikvOoo »

Merhaba,

Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun .. Benimde daha önce 2 çarım çalınmıştı.. Hep dikkatsizlikten kaynaklanıyo. Ama boşuna geri almayı deneme.. İMKANSIZ ! Benmde FULL URBAN-YÜC Set Çar gitti.. Üstüne bi bardak sğuk su iç tmmdır.. ;)

GERİ ALMAK İMKANSIZ DENECEK KADAR ZOR [GM] ler hiç bişey yapamaz bu konuda

İYİ OYUNLAR...
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Selamlar...

merhaba arkadaşlar kardeşim öncelikle senin adına üzüldüm keşke yapacak birşey olsaydı ama ben 3 yıldır oynuyorum allaha bin şükür bu zamana kadar çar çaldırmadım çar çaldırmakda sizin elinizde arkadaşlar bunu sakın unutmayın yöneticiye gm ye baskı yapmaktan bahsetmissin ama bosuna gm yada yönetici sana hiç bir yararı olmas telefonuna kaydettiysen ve pluslıysan çarı geri alırsın ama değilsen arkadaşın dediği gibi bir bardak su iç unutmayın ki bu oyunda gizlilik yasası var gizlilik yasasına harfi harfi uyarsanız çar çaldırmazsınız ve unutulmaması gereken birşey daha varki oda ikv ile ilgili siteler ikv oynayan oyunculara ait sitelerdir yok su hile bu hile diyorlar unutmayın ki hilesiz bir oyun oynuyorus baska acıklamaya gerek yok dogum tarihi adınız ve soyadınız telefon numaranıza kadar olan bilgileri baskalarıyla paylasmazsanız eminim hiçbir sorun yasamazsınız hepinize iyi forumlar....

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sakın

Mesaj gönderen ahmetakif »

Dikkatsizlikle Hiçbir Alakası yok Benmde Çarım çalındı Birden ne oldu anlamadım giriyorum hesap banlı diyor blok Fakat baskaları girip bisiler aktarıyolar İçler Acısı Bu çar hırsızlıklarına bi önlem Alınmalı Ama güzel Bir Fikir Bulup İkkv destek Öneri Kısmına İletilmesi Gayet Güzel bİr Açıklama oldugunu Gösterir

Bir An önce Bulunması gerekiyor Emeğe Saygı o kadar Uğraşıyoruz üstümüzü dizmek için herneyse

Selametle...

Gençxqataloq

“Genel Sohbet” sayfasına dön