Sizcede Saçma Değil Mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Sizcede Saçma Değil Mi?

Mesaj gönderen Perceus »

Selamın Aleyküm arkadaşlar, öncelikle herkesin geçmiş bayramını en icten dileklerimle kutlarım :)
benim merak ettiğim konu, geçen hafta bayram arifesinde ikv kutu almak icin, geçen sene ÇT bulusmasının yapıldığı adeks internet cafeye gittim. Bilirsiniz Fuar Dışında İkv'nin en kalabalık toplandığı yerdi orası :) fakat orada bile kutu ve sobe game cardlar kalmamıştı. sadece 25 tl'lik vardı ki onlarda benim ihtiyacımı karşılamıyordu.

İKV için bence önemli olan bi bayide kutu bulunmaması kadar saçma bi olay olabilir mi? Orada ki calışanlar bile ellerinde kac gündür kutu kalmadığını ve haber verdiklerini fakat gelmediğni söylüyor. Bu kutular ne zaman tam olarak dağıtılacak. ?

Korsan oyun yapanlar bile sizden daha hızlılar bu konuda. Bence onlarla bi anlaşmaya gidilmeli :ugeek: :twisted: :twisted:
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Sizcede Saçma Değil Mi?

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.

Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Ayrıca Üyelikal'dan alışveriş yapmak için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

kardeş once ara sonra al mesela ben sarıyerde oturuyorum sadece adeksten alabiliyorum bu yuzden sadece beşiktaşa işim duserse alıyorum ve 2 adet alıyorum ki sonra sıkıntı çekmeyeym diye almak için o beni 6 ay idare ediyor :D
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Perceus »

umutdeniz yazdı:kardeş once ara sonra al mesela ben sarıyerde oturuyorum sadece adeksten alabiliyorum bu yuzden sadece beşiktaşa işim duserse alıyorum ve 2 adet alıyorum ki sonra sıkıntı çekmeyeym diye almak için o beni 6 ay idare ediyor :D

Artık Öyle Yapacaz Artık. :) :)

Cevap için ikinizede Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Perceus yazdı:
umutdeniz yazdı:kardeş once ara sonra al mesela ben sarıyerde oturuyorum sadece adeksten alabiliyorum bu yuzden sadece beşiktaşa işim duserse alıyorum ve 2 adet alıyorum ki sonra sıkıntı çekmeyeym diye almak için o beni 6 ay idare ediyor :D

Artık Öyle Yapacaz Artık. :) :)

Cevap için ikinizede Teşekkürler :)
SADE beşiktaş mı karşıya geçmek kolay mı sanıyorsun :D ayda 2 kere anca geçebiliyom :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen los34 »

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı nedeniyle forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

[SiLAHCI]
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

Yediremeyince adama 14 gun ceza verionz sonuna kadar hakLI adam qq ben 4 aydr plussuz geziom yok uyelik alms banane uyelik aldan var diosunuz bayide haftada 4 kere gidip soruyorm 4 ayddr yok. anca ikv den gelen paralaRI baska oyunlara yatrn lan ikvden gelen paralaRIn 4/1 ine ikv icin harcasnz en azndan reklam yapsanz oyuncu sayISI artar yok oymus yok buymus yemeyin bizi qq. 2 senesine kadar zevkle oynanan bi oyundu simdi millet bir birine muhtac bireysel bi oyun olmaLI artk
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

SILAHCI madem hesap banlıyon gel senle inegöldeki bayileri gezelim la bu gönderdiğiniz kutular buhar falan mı oluyo yada şu sizin tabirle çok küçük gecikme milyarlarca yıl mı sürüyo herhalde kuzey kutbundan geliyo bu kutular yolda yanlız foklar onları dişi fok sanıp çiftleşiyo he tabi oyuncuları değil fokları düşünün doğa dengesine katkı ya herneyse hiç boşuna traş yapmayın millete burda ortalıkta kutu mutu yok var diyen gelsin Türkiye avea bayii turuna çıkalım. :!: :!: :!: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

XxBaDFeeLxX yazdı:SILAHCI madem hesap banlıyon gel senle inegöldeki bayileri gezelim la bu gönderdiğiniz kutular buhar falan mı oluyo yada şu sizin tabirle çok küçük gecikme milyarlarca yıl mı sürüyo herhalde kuzey kutbundan geliyo bu kutular yolda yanlız foklar onları dişi fok sanıp çiftleşiyo he tabi oyuncuları değil fokları düşünün doğa dengesine katkı ya herneyse hiç boşuna traş yapmayın millete burda ortalıkta kutu mutu yok var diyen gelsin Türkiye avea bayii turuna çıkalım. :!: :!: :!: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Kurguların oldukça sıradışı XxBaDFeeLxX. Fok balıkları hakkında söylediklerin ilgi çekici..

Türkiye turuna gelince, tüm masraflarımı sen karşılıyorsan neden olmasın derim. SİLAHÇI daimi olarak görev bölgesinde olduğundan dolayı gelebileceğini sanmıyorum. Ama ben varım. :geek: Yola ne zaman çıkıyoruz ? :roll:

Şaka bir yana; kutu bulunamayan bir bayiide kutu olduğunu iddia etmiyoruz. Bunu yapmak anlamsızca olurdur zaten. Siz kutu bulamadığınız alanları bizlere forum üzerinden belirtin, biz kaptanlarımıza mailleyelim onlarda ilgili merciilere iletsin ve gerekli işlem başlatılsın. Bu işin raconuda budur zaten. Tabii bunun yanı sıra üyelikal üzerinden kutu almayı denediniz mi ?

Ayrıca kutuların akibetini SİLAHÇI bilemez, bende bilemem. Çünkü bizim görevimiz kutu dağıtımı değil, fok balıklarından ve benzeri cisimlerle arasında olanlardan hiç bir haberimiz yok. Bizler sizlerin şikayetlerinizi üst ekibe iletmekle, aynı zamanda forumun düzenini sağlamak ile yükümlüyüz.

Bilginize sunar, tekrar birlikte olmak umudu ile iyi forumlar dilerim.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Respected yazdı:
XxBaDFeeLxX yazdı:SILAHCI madem hesap banlıyon gel senle inegöldeki bayileri gezelim la bu gönderdiğiniz kutular buhar falan mı oluyo yada şu sizin tabirle çok küçük gecikme milyarlarca yıl mı sürüyo herhalde kuzey kutbundan geliyo bu kutular yolda yanlız foklar onları dişi fok sanıp çiftleşiyo he tabi oyuncuları değil fokları düşünün doğa dengesine katkı ya herneyse hiç boşuna traş yapmayın millete burda ortalıkta kutu mutu yok var diyen gelsin Türkiye avea bayii turuna çıkalım. :!: :!: :!: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Kurguların oldukça sıradışı XxBaDFeeLxX. Fok balıkları hakkında söylediklerin ilgi çekici..

Türkiye turuna gelince, tüm masraflarımı sen karşılıyorsan neden olmasın derim. SİLAHÇI daimi olarak görev bölgesinde olduğundan dolayı gelebileceğini sanmıyorum. Ama ben varım. :geek: Yola ne zaman çıkıyoruz ? :roll:

Şaka bir yana; kutu bulunamayan bir bayiide kutu olduğunu iddia etmiyoruz. Bunu yapmak anlamsızca olurdur zaten. Siz kutu bulamadığınız alanları bizlere forum üzerinden belirtin, biz kaptanlarımıza mailleyelim onlarda ilgili merciilere iletsin ve gerekli işlem başlatılsın. Bu işin raconuda budur zaten. Tabii bunun yanı sıra üyelikal üzerinden kutu almayı denediniz mi ?

Ayrıca kutuların akibetini SİLAHÇI bilemez, bende bilemem. Çünkü bizim görevimiz kutu dağıtımı değil, fok balıklarından ve benzeri cisimlerle arasında olanlardan hiç bir haberimiz yok. Bizler sizlerin şikayetlerinizi üst ekibe iletmekle, aynı zamanda forumun düzenini sağlamak ile yükümlüyüz.

Bilginize sunar, tekrar birlikte olmak umudu ile iyi forumlar dilerim.

Madem öyle diyon kardeş gezeriz sen gelde inegöle gelince forumdan msj at gezdireym seni kentimizde ama şu rahmetli lathendar 'ın açtığı konuya binlerce kez yönlendirildik yazdık ama hala bişey yok ve nasıl oluyorsa avea bayii distürbitör müdür monitör müdür nedir o firma gönder miyor diyo adama sordum diyo ana firma gönder miyo yapcak bişi yok qhanqi diyo he bu arada yazı tarzın çokoş YaQi1+1+1+1+1+1+1+1+1+1 h@nY Qhanqi ;)
Kısacası BLanK ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön