Ejder mi Kıyamet mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ejder mi Kıyamet mi ?

Mesaj gönderen betacan »

Selamun aleykum kardeşler

Oyuna kısa bir süreliğine ara vermiştimde ara sıra giriyordum şimdi ÇT itemleride parlatılıyormus ve bende ejder bile yok daha kıyamet üretmem mi mantıklı olur yoksa ejder üretmemmi ? Eminönü sunucusunda oynuyorum birde piyasasından bahsetseniz Ejder ve Kıyamet'in ? Bir sorum daha var Kıyamet parlatıldıgında Büyü Hasarı (Hepsi) efsunumu ikiye katlanıyor yoksa Fizikselmi ?
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Re: Ejder mi Kıyamet mi ?

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Takmıssınız fızıksel hasara Sıfır kelvın asa ıyı buz hemen hemen tum yaratıklara saglam hasar verıyor ve bende karakter penceresınde yazan hasarın hakkını verıyor
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

betacan yazdı:Selamun aleykum kardeşler

Oyuna kısa bir süreliğine ara vermiştimde ara sıra giriyordum şimdi ÇT itemleride parlatılıyormus ve bende ejder bile yok daha kıyamet üretmem mi mantıklı olur yoksa ejder üretmemmi ? Eminönü sunucusunda oynuyorum birde piyasasından bahsetseniz Ejder ve Kıyamet'in ? Bir sorum daha var Kıyamet parlatıldıgında Büyü Hasarı (Hepsi) efsunumu ikiye katlanıyor yoksa Fizikselmi ?

kıyamet asa bütün hasarlar 300+300 artı fiziksel hasar 150+150 veriyor
madenlerini biriktir hidroları almaya çalış asayı en son karar ver bence transda güzel kıyamette güzel buzu sevmiyorum ama buz kritik vurdugu zaman rakip 1 sn duraksıo çok güzel bi özellik ;)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

betacan yazdı:Selamun aleykum kardeşler

Öncelikle [Ejder Asa] üretmeyi tamamen aklından çıkar derim.Çünkü artık [Ejder Asa](^) 448 hasar verirken herhangi bir Çemberlitaş Asasının yükseltilmiş hali [Büyü Hasarı (Hepsi)] : 600 veriyor.

Çemberlitaş Silahlarının yükseltilmiş değerlerine ayrıntılı olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Senin sadece düşünmen gereken soru Kıyamet mi Sıfır Kelvin mi üretmeliyim olmalı.Bana kalırsa Sıfır Kelvin en mantıklısı olur.Çünkü verdiği 900 Buz hasarı ile her bölgede fark yaratabilecek bir asa.Zaten asanın verdiği 600 fiziksel hasar üzerindeki diğer efsunlarla birleşince 1600 - 1700 lere kadar çıkar.Bu hasarda sana ÇT de rahat yeter.Eğer Miğrat ve Sığınaklar gibi bölgelere de arada uğrayacaksan en güzeli sıfır kelvindir.Çünkü Buz ortak hasardır.(Bknz. Nucleus= Fiziksel+Buz, Alternatör= Elektrik + Buz)

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Ben de Ejder üretmemeni tavsiye ederim. Ancak Kıyamet Asayı da üretmemeni tavsiye ederim. En makul asa sıfır kelvin asadır. Çünkü Hem Fizik-Buz hem de Elektrik-Buz kombinasyonuna en uygun asadır. Şuan Çemberlitaşta Fiziksel iş görüyor ancak yeni gelecek güncelleme ile hangi hasarın değerli olacağını kestirmek güç.
Sığınak-Migrat zamanında fiziksel işe yaramıyordu Çemberlitaşta fizikseli öne çıkarttılar. Şimdi Elektrik işe yaramıyor. Buna istinaden bence yeni gelecek güncelleme ile tekrar elektrik revaçta olacak.
Tabi tercih senin belki kıyametin görünüşü daha hoşuna gidiyordur onu üretmek istersin.
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Benim tecrübeme göre fiziksel kalfa gbmler ve çırak da iyi vuruyor tabi gaffara da.Ancak semiha suturat yol savaşcısı taruzlara buz ve elektirik daha yüksek vurur özellikle elektirik daha iyi vuruyor gibi semihaya fiziksel ile vurmak için kırtık vurmak gerekir e bunun içinde kırtık iksiri içilir genelde buzun yüksek vurması için direnç kırma olması yeterlidir gaffara gelecek olursam direnç kırma+buz+kırtık 10binden yüksek hasara sebep oluyor elektirik iyi vuruyor mu bilmiyorum test etmedim ama yüksek vurur gibi geliyor bence her yere sıfır kelvin asa işini görür kıyamet ile uğraşma fiziksel hasarın yüksek vurması için önce kırtığın düşmesi şart yoksa pek de yüksek vuruşlar yapmaz
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

Eminonunde gafara nasıl gidiliyor bilmiyorum ama 4 1 1 şeklinddde gidiliyorsa kıyamet uret 3 2 1 şeklinde gidiliyorsa sıfır uret
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Ve AleykümSelam
Bende Eminönünde oynuyordum (1 Hafta önce bıraktım nedenini yazının devamında anlayabilirsiniz ) belki ilerde dönerim) Ejderim, ÇT zırhım ve Eldivenim var. Eskiden olsa hasarcı ben olurdum şimdi Xe bile zar zor alıyorlar gaffara BB'ci grub isteyince küfür ediyorlar. Peki ben Gaffara gitmeden hasarımı nasıl yükselteceğimki tek çare üretim buda benim canımı sıkıyor.
Ama kıyamet asan olsun, istersen çamurdan ol sığınağa bile girmeden Gaffara grub daveti yollarlar. Peki neden Kıyamet asa da dier asaları söylemiyorum? Çünkü Eminönünde artık ÇT ye 4+1+1giriliyor. eğer fiziksel hasarın az olursa makinelerde tam bir Çin işkencesi çekersiniz. hem fiziksel hasar sadece makinelerde değil çoğu yaratıkta iş görüyor ayrıca vermiş olduğu 600 buz veya elektirik hasarı da Element ihtiyacını görür.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

TRrelaxTR yazdı:Takmıssınız fızıksel hasara Sıfır kelvın asa ıyı buz hemen hemen tum yaratıklara saglam hasar verıyor ve bende karakter penceresınde yazan hasarın hakkını verıyor
Fikrim arkadaşımla aynıdır kıyamet yazdığı hasarı kolay kolay hakkını vermiyor ama buz mesela benim 1800 kritğim sürekli 12.000 den fazla oluyor heryerde buz işliyr
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
sonofdevilll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen sonofdevilll »

tabiki kıyamet asa sızler ıcın daha faydalı olucaktır
Resim