SAVAŞÇI...

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
herneyse
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

SAVAŞÇI...

Mesaj gönderen herneyse »

Arkadaşlar oyundan iyi anlayan birisi bana savaşçının 49 levele kastıkdan sonraki rolünü kısaca anlatabilirmi Şifacı ve büyücüde sığınak migrat sonrasında çemberlitaş, oyunda tanıdık çevresi az olsa hatta olmasa bile bunlar atabiliyor ama savaşçı migrat sığınağı dizmeden çemberli atamaz diye biliyorum ve çevresi olmayan savaşçılar migrata sığınağa giremiyor bana kısaca anlatsanız savaşçının kaderini nasıl sağlam savaşçı yapacağımızı son level olduktan sonra.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Re: SAVAŞÇI...

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Selamlar,

Konunuz Karakter Okulları < Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: SAVAŞÇI...

Mesaj gönderen trapzone1 »

öncellikle sığınak ve migrat atıp gereken itemleri düşürmen gerek mesela farabi farabi yüzük evo kolye farabi solucan pantolon evo zırh evo yüzük vs vs düşürmen lazımki sağlam olabilesin çemberlitaş a girebilmen için savaşçıyı da bilmen gerek bunu unutma vede tank olmak zordur yanında direnç itemlerde taşıman gerek unutma her boss un farkLı dırenc i vardır bunun içinde oldukça fazla direnç item gerek anlıycağın ekonomi açısından pahalı..

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]

“Savaşçı” sayfasına dön