En Güçlü Loncalar !! Sizce Hangisi ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: En Güçlü Loncalar !! Sizce Hangisi ?

Mesaj gönderen morukkelleci »

MORDuMan yazdı:
925283 yazdı:
MORDuMan yazdı:eskiler bilir bu loncaları

Greenx
Reflex
Alayınax(yeni adıyla kurmayx)
Ölümünex

bu loncaların yerini hiçbiri tutamaz ve tutamıcak adım gibi eminim nerde o eski meran
valla be nerde o eski loncalar :( Greenx teami çok severdim kimse kalmadı onlardan :( bide reflex loncasını severdim liderleri bayandı onların çok seviyeli loncaydı simdi adam gıbı lonca yok denecek kadar az önüne gelen lonca kuruyor
dimi meran o zamanlar ne güzeldi loncalar arası atışma yokdu görev oldumu yardımlaşma vardı şimdi millet birbirinden ne koparırım derdine düşmüş
:cry:
Kullanıcı avatarı
bariareos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bariareos »

En güçlü Lonca MEGAX TEAM

Noktaxnefer
ResimResim
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiyametxDUYGU »

bariareos yazdı:En güçlü Lonca MEGAX TEAM

Noktaxnefer
Resim
LODOS RUTBE
Resim

Resim
maliskof6161
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen maliskof6161 »

Xukalaxteam
Choosensxteam
Megaxtem

Meranın en iyi Loncaları
Kullanıcı avatarı
Ormazd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ormazd »

BU EN İYİ LONCA KONUSUNDA HİÇBİRİ OBJEKTİF DAVRANMAMIŞ KENDİ LONCAMDAKİ ARKADAŞLARIM BİLE Kİ HAKLILARDA... KİM İSTEMEZ Kİ MENSUP OLDUGU LONCA EN İYİSİ OLSUN. BENCE BUNU ZAMAN BELİRLEYECEK BAŞARILAR... Kodadıxdevrim
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Ormazd yazdı:BU EN İYİ LONCA KONUSUNDA HİÇBİRİ OBJEKTİF DAVRANMAMIŞ KENDİ LONCAMDAKİ ARKADAŞLARIM BİLE Kİ HAKLILARDA... KİM İSTEMEZ Kİ MENSUP OLDUGU LONCA EN İYİSİ OLSUN. BENCE BUNU ZAMAN BELİRLEYECEK BAŞARILAR... Kodadıxdevrim
Merhaba;

Yorumunuza bir yönden katılsamda bir yönden katılmıyorum.Şimdi oyunda kim iyi olup olmadığını görüyor.Hiçbir loncanın hakkını yemeyelim.Objektif bakarsak.Megaxteam büyük çıkış gösterdi.Zaman zaman ufak tökezlemeler ve hataları olsada şu anda meranın sayılı loncalarından birisidir.Hepinizin bildiği üzere her lonca bazılarının işlerine gelmediği için iftira almıştır.Ve o loncanın adı bir nebze olsun kirlenmiştir.Choosensxteam lodosların değerli loncalarından bana görede bu iki lonca zaten lodosların klan liderleri.Bu kişiye göre değişebilir.Herkes kendi loncasını çok iyi görür.Xukalax i unutmayalım.Onlarda büyük çıkış gösteren loncalardan bir süre iniş dönemi yaşasalarda şuan güçlerinin zirvesindeler.Megaxteam - Choosensxteam - Xukalaxteam Lodoslarda favori loncalarımdır.

Diğer loncalar bunlardan sonra gelir lodoslar için söylüyorum bunu.Arzlarda zaten en eski loncalar olan Kholpashalix ve Deathx var bu iki lonca arzları taşısada geriden gelen iki lonca görüyorum Kuzeyxteam ve her ne kadar yeterli görmesemde Soulofx.Bu loncalar hükmeder merana.Ancak unuttuğum bir kaç loncayıda katayım bunların içine.İmzax - Dengex - Troyax - Zentiusx - Beowulfx - Kurmayx - Kodadıx - Hanedanx bu loncalarda olmassa olmazlardandır.Sygılarımı sunarım.Bütün loncalara başarılar.Unutmayın her lonca çok kolay yükselebilir.Bir anda da aşağı inebilir.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
genchanedan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen genchanedan »

KODADIXTEAM HAMIT BIRAK HACIM DAHA YAPIM AŞAMASINDA LONCAMIZ AZ DAHA BEKLESINLER BAKALIM LODOSLARDA LOINCA VARMI USTUMUZE
Resim
Resim

Kodadıxhanedan meranda tek hanedan benım taklıtlerım dolasırken ortada ben nasıl hanedanım dıyebılırımkı...

cybere adımı loncasına verdıgı ıcın tesekkurler ama ortalıkta hanedan gormekten bıktım
Devrim,hırçın denizde yüzen gemiye benzer.Uzaktan gören batacak zanneder. Ama bilmezki o gemi çok "DENIZ GEZMiŞ"tir

Resim
Kullanıcı avatarı
genchanedan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen genchanedan »

bizi unutnlara adımız duvarlara kazınır.Resim
Devrim,hırçın denizde yüzen gemiye benzer.Uzaktan gören batacak zanneder. Ama bilmezki o gemi çok "DENIZ GEZMiŞ"tir

Resim
Kullanıcı avatarı
Avira
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Avira »

Yazılan tüm yorumları teker teker dikkat ederek okudum..Kimse Redsx loncasından bahsetmemiş..İstediğimiz zaten göze batmadan sevgi saygı ve dürüstlük içinde oyunumumuzu oynamak..Bu konudan sevindirici bi gelişme.Fakat şu yönden üzücü bir gelişme var : " Yorum yazan arkadaşların çoğu karakter isimlerini yazmışlar.Bazılarını iyi hatırlıyorum sayısız görevlerde gördüm.Ve çok yardımlarımız oldu.Yanlış anlaşılmasın amacım bulunduğumuz yardımları övüne övüne anlatmak değil.Sadece kimsenin Redsx aile grubunu tekerrür etmemesi..

İyi oyunlar... Redsxavira
Reds ailesi Eylül 2008

Redsxavira , Avira

Sen bilirsin beni ; öyle derdimi herkese söylemem ifade edemem kendimi.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

genchanedan yazdı:KODADIXTEAM HAMIT BIRAK HACIM DAHA YAPIM AŞAMASINDA LONCAMIZ AZ DAHA BEKLESINLER BAKALIM LODOSLARDA LOINCA VARMI USTUMUZE
Resim
Resim

Kodadıxhanedan meranda tek hanedan benım taklıtlerım dolasırken ortada ben nasıl hanedanım dıyebılırımkı...

cybere adımı loncasına verdıgı ıcın tesekkurler ama ortalıkta hanedan gormekten bıktım

Alttaki mi sensin yoksa üstteki çetecimi =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön