level bölge felan hikaye bunca yıllık oyuncusuyum bu oyunun , şu sunucuda gaffarın deprem efekti kadar iyi efekt görmedik
şu büyücülere savaşçılara şifalara daha çok yetenek + olarak efektler gelmeli
knight online daki efektlerin %0,01 i gelse yeterli insanlar biraz zevk alır
GeLmesi gereken yenilik!!!
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
GeLmesi gereken yenilik!!!
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Re: GeLmesi gereken yenilik!!!
Aynen dostum katılıyorum özellikle şifacılarda görüntü olarak element, fiziksel direnç alanı birde gazap var. Geri kalanlar neredeyse hep aynı savaşçıda da onun gibi bir şey. Görsel efektler gelmesi lazım oyuna.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
sonrada oyun neden kasıyor :!:
Mehmet bu oyuna Efek gelmesi için öncelikli olarak oyunun yapısı değişmeli bence bu oyun böyle gelmiş böyle gider İKV 'den bana kalırsa bu konuda fazla beklentiniz olmaması gerekir .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
Bu oyunda tek beğendim şey asalar ve yeni gelen bölgeler bu e.ö berbat bi yer bizim arkadaşı başlattım knightı yeni bırakmıştı büyücü açtık adam tabi böle alan skilleri istiyor yağdırma falan 15 lvl falan kastı hançerle D dedi ben bu oyunun [içerik silindi] derken cafede makinayı kırdı ..
En son SiLAHCI tarafından 22 Ağu 2012 19:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygunsuz kelimeler çıkarıldı
Sebep: Uygunsuz kelimeler çıkarıldı

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bencede yetenek efektleri sönük kalıyor forumda birisi çok güzel tasarımlar yapmıştı oyunun grafik yapımcıları bakıp örnek almalı bence çünkü gerçekten çok güzel yapmıştı eğer yöneticiler bizim çalışmalarımızı dikkate alırsa gerçekten çok hoş grafikler ortaya çıkacak
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:NoobHide yazdı:sonrada oyun neden kasıyor :!:
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

-
- Acemi Savaşçı
efekti bol olan oyunlar neden kasmıyor sorması ayıp? arkadaşlarımın çoğu efektlerin çekici gelmemesinden dolayı oyuna başlama aşamasında bıraktılar. çünkü eskiden oynadığı oyunlarda bol efektler oyuncunun ilgisini çekiyordu ve SIFIR lagla.TRoyxpunisher yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :arrow:NoobHide yazdı:sonrada oyun neden kasıyor :!:
büyücü 1 levelde kullandığı metroiti 49 da kullanıyor. rengi bile berbat. adamın böründen kopup gidiyor eline ne alırsan al.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar oyunu knight la karşılaştıramazssınız knight da alan skilleri falan iyi ama grafikleri kötü ayrıca siz gamefirst le sobee yi birmi tutuyorsunuzruzgargulu yazdı:efekti bol olan oyunlar neden kasmıyor sorması ayıp? arkadaşlarımın çoğu efektlerin çekici gelmemesinden dolayı oyuna başlama aşamasında bıraktılar. çünkü eskiden oynadığı oyunlarda bol efektler oyuncunun ilgisini çekiyordu ve SIFIR lagla.TRoyxpunisher yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :arrow:NoobHide yazdı:sonrada oyun neden kasıyor :!:
büyücü 1 levelde kullandığı metroiti 49 da kullanıyor. rengi bile berbat. adamın böründen kopup gidiyor eline ne alırsan al.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yukarıdaki iletiye ek bizimkiler böle fragman yapsalar oyunun fena reklamı olur bkz
[youtube]http://youtu.be/6XS495HftQ8[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/6XS495HftQ8[/youtube]