vs atarken yaşadığım bi sıkıntı var beyler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Stinson
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

vs atarken yaşadığım bi sıkıntı var beyler

Mesaj gönderen Stinson »

ben beyazköşkte savaşcıyım, savaşcıya savaşcı vs atarken skillerim geç etki gösteriyo

örnek : vs başladı adama sert vurdum ardından ağır vurdum süreleri 2 sn kaldı falan adamda bana vurmaya başlıyo tabi o sırada skill dolduğunda basıyorum adamın skillerin süresi oluyo skill atamıyo bi süre adam boş duruyo benim skill vurma şansım var basmama rağmen vurmuyo 2 sn sonra vuruyo ağırı serti :mrgreen: kasarken falan olmuyo sadece vsde

bunu nasıl halledebilrim 1gb ram var acaba ram mi az geliyo seri oynamak için yoksa ekran kartında mı sorun ? :(
(^)Ecel Getiren

Stinson 49
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: vs atarken yaşadığım bi sıkıntı var beyler

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum başka zaman olmuyor
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Stinson
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Stinson »

sırf bu olay yüzünden kaç vsde boş yere kaybettim :mrgreen:
(^)Ecel Getiren

Stinson 49
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Bazen yetenekler işlemiyor ağır falan bunlarda önemli :D
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

MAOTUN yazdı:Bazen yetenekler işlemiyor ağır falan bunlarda önemli :D

Bu sorunun tek geçici çözümü fareyle ağır serte tıklamak kalıcı çözümü kasmıyacak ve kriterleri ikv den kat kat iyi olan ve tabiki internet hızının iyi olması gerekir.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

Merhabalar;

Sorun sadece bilgisayarınız donanımından kaynaklanmaz interneti ortak kullandığınız biri varsa o zamanda bu gecikme yaşanabilir. Oyundaki yaptığınız hamleler PİNG olarak değerlenir. PİNGİ'niz ne kadar düşükse o zaman oyundaki hızınız da o kadar yüksek olur. PİNG sizin gönderdiğiniz verinin oyun sunucularına gidip gelme vakti olarak açıklanabilir. Ayrıca donanım kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız vs atarken karakterinize tepeden bakın, kamerayı olabildiğince çara yaklaştırın ve ayarlar menüsünden ayarların tamamını kısın. Çara tepeden baktığınızda görüş alanınız en ufağa düşeceğinden en yüksek performansı elde edersiniz ben eski bilgisayarımda karakterime tepeden bakıyordum ve yakınlaştırıyordum bir sorun kalmıyordu vs'lerde; denemenizi tavsiye ederim. Belki derdinize derman olur.

İyi forumlar. ;)
Kullanıcı avatarı
Stinson
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Stinson »

NODIE yazdı:Merhabalar;

Sorun sadece bilgisayarınız donanımından kaynaklanmaz interneti ortak kullandığınız biri varsa o zamanda bu gecikme yaşanabilir. Oyundaki yaptığınız hamleler PİNG olarak değerlenir. PİNGİ'niz ne kadar düşükse o zaman oyundaki hızınız da o kadar yüksek olur. PİNG sizin gönderdiğiniz verinin oyun sunucularına gidip gelme vakti olarak açıklanabilir. Ayrıca donanım kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız vs atarken karakterinize tepeden bakın, kamerayı olabildiğince çara yaklaştırın ve ayarlar menüsünden ayarların tamamını kısın. Çara tepeden baktığınızda görüş alanınız en ufağa düşeceğinden en yüksek performansı elde edersiniz ben eski bilgisayarımda karakterime tepeden bakıyordum ve yakınlaştırıyordum bir sorun kalmıyordu vs'lerde; denemenizi tavsiye ederim. Belki derdinize derman olur.

İyi forumlar. ;)

büyük ihtimal sen haklısındır haxball diye 2d online bi oyun var onu oynarkende ping 300 400 olduğu için ban yiyip duruyorum her odada :mrgreen: :mrgreen: internet sorununu halletmem lazım sağol yardım için

birde hax dedim ama reklam yaptımmı bilmiyorum yaptıysam özür dilerim iyi forumlar :D
(^)Ecel Getiren

Stinson 49
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Bende sadece vs sırasında oluyor defalarca denedim
Aşka inanmam deme.!