Evet arkadaşlar lag sorunu fln diyorsunuz da onlar hikaye.Ben şimdi asıl konumuza geleyim.
Evet arkadaşlar oyunda ws diye bir şey yok.Savaşcı ws sini ele alalım.Dikkat atarsın bozar sonra sert ağır atarsın durdurma atarsın zihin gelirse yenersin veya kritikin olursa yenersin.Bundan ibaret.
Ayriyetten:
İtemler güç vermiyor !
Büyücümde 2300 fizik var.2 Tane 49 lwl bilge kağan büyücü rahat yatırabiliyor.
Onuda geçtim
Bi tane 45 lwl zihini olan savaşcı zihin tuturup beni yatırabiliyor
Bu saçmalık depil de nedir ?
İİtemlerin güçlendirilmesi lazım !
Evet arkadaşlar 49 lwl full kıyamet büyücüye 45 lwl savaşcının bence vurması bile yanlış.En fazla 5-6 can goturmeli.Biz o kadar itemi boşuna mı diziyoruz !
İtem çeşitliliği Çok az !
Evet bu konuyu ele alalım şimdi bir büyücü için.
Ws de full kıyamet takabilir full 0 takabilir bitti.Belkide fantazi yapmak ister full tarhas takabilir en fazla fevzi kara fevzi shen item takar.Bitti ! Bu kadar item çeşitliginin az olmaması lazım daha çeşitli itemler olması lazım ve herkesde olmaması lazım !
Evet arkadaşlar benim yorumlarım bunlardır sizin de eleştirilinize açıgım kufur olmaması şartıyla iyi forumlar
Değişmeli,Değiştirilmeli
Değişmeli,Değiştirilmeli
umutdeniz
Re: Değişmeli,Değiştirilmeli
Eğer bu oyunda Her sınıf için 10+ farklı eşya sistemi olsaydı emin olun kimse bu oyundan sıkılmazdı.
Herşey bunda bitiyor.39 levellerde item çeşitliği vardı.
Biri Güldikeni takardı diğer Tesla takardı, hangisinin direnci karşıdakinin hasarına göre azsa büyük ihtimal o kaybederdi ama karşıdakinin hangi eşya kullandığını bilinmezdi böylece sürpriz sonuçlar ortaya çıkardı.
Şimdi bakıyoruz,
Her savaşçıda Bıçak Sırtı takım, Her büyücüde Kıyamet falan filan,
Geçin bunları İKV yönetimi.
Hani bundan 4 yıl önce ilgilenmediğiniz İstanbul Kıyamet Vakti denen oyunda bile bundan daha çok çeşitlilik vardı

Keşke hiç ilgilenmeseydiniz,batırmamış olurdunuz.
Biri Güldikeni takardı diğer Tesla takardı, hangisinin direnci karşıdakinin hasarına göre azsa büyük ihtimal o kaybederdi ama karşıdakinin hangi eşya kullandığını bilinmezdi böylece sürpriz sonuçlar ortaya çıkardı.
Şimdi bakıyoruz,
Hani bundan 4 yıl önce ilgilenmediğiniz İstanbul Kıyamet Vakti denen oyunda bile bundan daha çok çeşitlilik vardı

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Yanlış anlamazsan birşey dikkatimi çekti. Anladığım kadarıyla sen kıyamet set düşürmüşsün hatta asanı parlatmışsın 2300 fizik efsuna sahipsin. Bundan dolayıda dokunulmaz olmayı istiyorsun. Çünkü söylediğin şeylerden ilki 2 49 lvl bilge büyücü beni nasıl yener demişsin. Büyücü türünün özelliği zaten Kısa zamanda uzak mesafeden yüksek hasar vermesidir. İtemini beğenmediğin büyücüler Tamamen sarı itemlerden oluşuyorsa 700 civarı buz efsununa sahip olur. Senin burada hesaba katmadığın durum aynı zaman dilimi içerisinde sen 2 büyü atarken onlar 4 büyü atmaktadır. Yani bu söylediğin durum normaldir.
"45 lwl savaşcının bence vurması bile yanlış". Bu yukarıda söylediğim gibi dokunulmaz olmak istemenle alakalı. Eğer senin dediğin durum olsaydı bu sefer 49 lvl olup item düşürememiş savaşçıların klana girmemeleri gerekirdi. Buda denge konusunun tamamen dışında bir faktör.
İtem çeşitliliğine gelince. Çemberlitaş bölgesiyle gelen eşyalarla birlikte benim dikkatimi çeken itemlerle birlikte yeteneklerin ve onları kullanma şeklinin ws lerde çok önemli olmasıdır. Yani senin 2300 fiziğinle vurduğun büyüyü bir büyücü büyübozma yaparak karşılar. Senin attığın 860 buz hasarını alır. Böylece senin ağırlık verdiğin büyünün hasarını karşılayarak ws de avantajlı duruma geçer. Bu sadece ufak bir örnekti.
Son olarak savaşçı ws sinde savaşçılar sadece bıçak sırtı eşyaları takıp ışık hanım takıları takıp ws atıyolarsa senin dediğin doğru. Ama Savaşçı konusunda çeşitlilik deneyen arkadaşlar sadece max hasara önem vermemektedir. Yani senin söylediğin durum oyuncuların tercihlerinden kaynaklıdır.
İyi oyunlar.
"45 lwl savaşcının bence vurması bile yanlış". Bu yukarıda söylediğim gibi dokunulmaz olmak istemenle alakalı. Eğer senin dediğin durum olsaydı bu sefer 49 lvl olup item düşürememiş savaşçıların klana girmemeleri gerekirdi. Buda denge konusunun tamamen dışında bir faktör.
İtem çeşitliliğine gelince. Çemberlitaş bölgesiyle gelen eşyalarla birlikte benim dikkatimi çeken itemlerle birlikte yeteneklerin ve onları kullanma şeklinin ws lerde çok önemli olmasıdır. Yani senin 2300 fiziğinle vurduğun büyüyü bir büyücü büyübozma yaparak karşılar. Senin attığın 860 buz hasarını alır. Böylece senin ağırlık verdiğin büyünün hasarını karşılayarak ws de avantajlı duruma geçer. Bu sadece ufak bir örnekti.
Son olarak savaşçı ws sinde savaşçılar sadece bıçak sırtı eşyaları takıp ışık hanım takıları takıp ws atıyolarsa senin dediğin doğru. Ama Savaşçı konusunda çeşitlilik deneyen arkadaşlar sadece max hasara önem vermemektedir. Yani senin söylediğin durum oyuncuların tercihlerinden kaynaklıdır.
İyi oyunlar.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
İkv bitti :mrgreen:KRaLeX yazdı:Eğer bu oyunda Her sınıf için 10+ farklı eşya sistemi olsaydı emin olun kimse bu oyundan sıkılmazdı.
Şimdi bakıyoruz,
Hani bundan 4 yıl önce ilgilenmediğiniz İstanbul Kıyamet Vakti denen oyunda bile bundan daha çok çeşitlilik vardı![]()
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Dediğin şeylere teker teker yanıt vermek istiyorumumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar lag sorunu fln diyorsunuz da onlar hikaye.Ben şimdi asıl konumuza geleyim.
Evet arkadaşlar oyunda ws diye bir şey yok.Savaşcı ws sini ele alalım.Dikkat atarsın bozar sonra sert ağır atarsın durdurma atarsın zihin gelirse yenersin veya kritikin olursa yenersin.Bundan ibaret.
Ayriyetten:
İtemler güç vermiyor !
Onuda geçtim
Bi tane 45 lwl zihini olan savaşcı zihin tuturup beni yatırabiliyor
Evet arkadaşlar 49 lwl full kıyamet büyücüye 45 lwl savaşcının bence vurması bile yanlış.En fazla 5-6 can goturmeli.Biz o kadar itemi boşuna mı diziyoruz !
İtem çeşitliliği Çok az !
Ws de full kıyamet takabilir full 0 takabilir bitti.Belkide fantazi yapmak ister full tarhas takabilir en fazla fevzi kara fevzi shen item takar.Bitti ! Bu kadar item çeşitliginin az olmaması lazım daha çeşitli itemler olması lazım ve herkesde olmaması lazım !
Evet arkadaşlar benim yorumlarım bunlardır sizin de eleştirilinize açıgım kufur olmaması şartıyla iyi forumlar
Savaşcı VS sinde haklı olabilirsin savaşcım ile şuan vs atmadım o yüzden pek tecrübem yok desem yeridir.
Demişsin buna güldüm... 2300 fiziksel bir şey demek değildir hasarlarını tek tip hasarda yüksek tutarsa zaten cacık olmazsın en iyi dizilim itemleri karışık yapıp buz ve fizikseli yakın hasarlara almak çok önemlidir.Sen öyle tek fizikseli yüksek bir halde adamlara gidersen tabi ki kesemezsin bir taktik ile ilerlemek zorundasın bozmaları kesinlikle doğru anda yapmalısın yoksa yine kesilirsin hatta zihin saldırısı kullanırsan daha rahat kesersin kullanacağın yetenekleri rast gele değil planlı bir şekilde kullanmalısın yoksa kesemezsin tabiİtemler güç vermiyor !
Zaten 45 seviye bir savaşcıyı dondurma menziline getirirsen sen bu GB'' yetenekleri ile adam kesmeye çalışıp da buraya geliyorsan boşuna geliyorsun ''GB'' yetenekleri adam kesmek için değildir.i tane 45 lwl zihini olan savaşcı zihin tuturup beni yatırabiliyor
Fantezi için trans item giyer demişsin bu nedir abi ? :shock: Yıldırım yeteneği meteorit den daha avantajlıdır öncelikle yıldırım yeteneğini bozamazsın ve kons ile ciddi hasarlar verir.İtem çeşitliliği Çok az !
İtem çeşitliliği yokmuş. Hasar-direnç Hasar-vuruş kırtığı Hasar-zırh Hasar-savunma Hasar-yetenek kırtığı Hasar-saldırı Hasar-zırh gibi kombinasyon var bunların daha fazlası da var biraz oyunu bilip konu açsanız daha iyi olurdu bence...
Bunu yapanlar bence oyuncular ben kıyamet-sıfır kelvin dolaşıyorum asla tek tip item kombinasyonu yapmamKRaLeX yazdı:Her savaşçıda Bıçak Sırtı takım, Her büyücüde Kıyamet falan filan,
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Arkadaş zaten trans dememiş,tarshas demiş 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
2300 büyü fizikselin olabilir fakat bu senin 2 büyücü tarafımdan kesilmeyeceğin anlamına gelmez. Aslında iki büyücüyü istesen kesebilirsin. Birine zihin atarsın vs. Bir çok taktik bulabilirsin bu konu ile ilgili.
2 büyücünün seni kesmesi normaldir. Sen tek büyü atıyorsun fakat 2 büyü birden yiyorsun. Bu olay savaşçı vsleri içinde şifacı vsleri içinde aynıdır.
45 lwl savaşçı mevzusuna gelince. Sen neden 45 lwl savaşçının 6-7 canını götürmesini istiyorsun anlamıyorum. Büyücünün zırhı çok düşük. Şu an 35 lwl max dizili bir savaşçı gelse sana vursa çok rahat 10 canını götürür. Bu olay zırhla alakalı.
Zaten senin dediğin olsa 45 lwl 6-7 canını götürse 49 olduğunda (itemlerini değiştirmeden) senin 20-25 canını götürmesi bir mantık hatası olurdu.
Büyücü veya bir diğer sınıf yenilmez ve ya dokunulmaz değildir. Zaten öyle olsa şu an bile dengelenmenin zor olduğu sınıflar arasında iyice uçurumlar olurdu.
Nedenlerini açıklamadan basit basit yazmaya çalıştım. Umarım anlamışsındır.
2 büyücünün seni kesmesi normaldir. Sen tek büyü atıyorsun fakat 2 büyü birden yiyorsun. Bu olay savaşçı vsleri içinde şifacı vsleri içinde aynıdır.
45 lwl savaşçı mevzusuna gelince. Sen neden 45 lwl savaşçının 6-7 canını götürmesini istiyorsun anlamıyorum. Büyücünün zırhı çok düşük. Şu an 35 lwl max dizili bir savaşçı gelse sana vursa çok rahat 10 canını götürür. Bu olay zırhla alakalı.
Zaten senin dediğin olsa 45 lwl 6-7 canını götürse 49 olduğunda (itemlerini değiştirmeden) senin 20-25 canını götürmesi bir mantık hatası olurdu.
Büyücü veya bir diğer sınıf yenilmez ve ya dokunulmaz değildir. Zaten öyle olsa şu an bile dengelenmenin zor olduğu sınıflar arasında iyice uçurumlar olurdu.
Nedenlerini açıklamadan basit basit yazmaya çalıştım. Umarım anlamışsındır.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
merhabalar
Sen Büyücü Konusunda biraz pasif kalmışsın 5 el vs sonucunda büyücünün kaybetmesi imkansızdır yinede kaybediyor sa o zaman gerçekten sans derim büyücünün vs side itemide beynidir ***
Sen Büyücü Konusunda biraz pasif kalmışsın 5 el vs sonucunda büyücünün kaybetmesi imkansızdır yinede kaybediyor sa o zaman gerçekten sans derim büyücünün vs side itemide beynidir ***

SİNCE 2007...
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
birader eğer sen oyundaki itemelrin en iyisine sahipsen 2-3 kişiye rahat yatırman lazım full bıcak savascı 2 tane full yücelen savascıyı yatırabilmeli full kıyamet yada full sıfır karışıkda olur full bilge yada fevzi büyücüyü yatırabilmeli o kadar emek var ben bile bu arkadaşı 1300 buz büyümle 3 kez berabere bitirdik 1 tane çemberli itemi yok bende o yüzden itemlerini güçlendirilmesi ve çeşitlenmesi şart
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell