KiyametxDUYGU yazdı:Rapkoliq Çakma Hoca XD
Hala Ne dıyorsun sen Allah aşkına
O Tv lerde Çıkan Ufurukçuler Kadar Onurun Varsa Sus Çakma
Item Aktarmada Item Çalmadım Ki resımle
BakıyoruM Tarıkatınızı DEŞİFRE Ettığım Icın Oyunda Şimdi Benı Mıllete Karalamaya Çalışıyorsunuz Ama Tırt
Çakma Hocaların Çocukları sızı XXDD
[SON MESAJ]
Selam,
Bak sayın BOŞ TENEKE seninle uğraşamam.Salak salak ve boş mesajlara kafamı yoramam.Ben ve O kendimi biliyorum ya o bana yeter.Senin söylediklerini hiç takmıyorum bile.Sen havlamaya devam et.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Böyle embesilleri forumda dolaşıyor ya ne diyim alim hem Tv ye çıkan üfürükçüler bile senden bir nebze olsun daha üstünler
sen kendine bak önce duygumusun nesın elalemin derdi bi tarafını mı gerdi O Görkem dediğin kişi de
Dalcaxgörkem sanırım hırsızın önde gideni kimlerle muhabbet kurdugun ortada zaten bizim hakkımızda ileri geri konusan başka adam çıkmaz zaten
GM diyorsunda Gm nin bizim Loncayı kapatmasına gücü yetmez tamam mı Bu yazdıklarımı not al okey aklının bi köşesinde icra etsin söylediklerim.
Gm gelip bizim loncayı kapatcak he hangi sunucuda olmuş birşey urfalıları kandırmak için oyundasınız demişsinde sende her üyeye plus diyorsun adam sana üyeliğinin şifresini vercek belkide adama plus almadan çalcan çarını
Her üyeye plus hepsi 49 ve hepsi yıldızlı vay be millet bi 49 olsunda ondan sonra onlara plus al okey sonra çalarsın çarlarını duygu
Kurduğun ne kadar cümle varsa hiçbir anlam ifade etmiyor benim için (anlamı yok ki zaten ) :?:
Çoluk çocuğu toplamışlar buraya Noktax çekemeyenler var.Kıyametx loncasının işi bitmiş bizle uğraşıyor kendilerinide ilk 9 lonca içerisinde gösteriyorlar bide ilk 9 girdinde noldu
bariareos yazdı:Senin nasıl biri olduğunu herkes biliyor İstediğin yere dava açabilirsin Açmazsan eğer Başbakanında dediği gibi namertsin duygu
Duygunun erkek olduğunu söyleyeyim sizlere beyler Kendisi Hırsızın Önde gidenidir.
Paşax
Noktaxsongüll
Noktaxaşkıyım
ŞimdideN Dorleo loncasına musallat oldular Rapkoliq in para ve gözlüklerini çaldılar
Nereye Kadar Benim yazdıklarımı alıntı yaparak nereye varmak istiyorsun anlamış değilim
Ali TAŞYÜREK benim şayet burda akıllı olacak birisi varsa o da sensin Yakında Urfaya gelecem bekle
ali abi bu duygu kim? bir de bize suçlu diyor
Sen Rapkoliğe abimi diosun snn yaş kaç=) o eski frmda strognlardan biri fotosunu koymştu küçüktü baya o sn msn yksa=))
1 - O Ali dediği kişi Nefer'e söyledi onunda adı Ali
2 - Benim yaşım senin yaşındanda büyük
3 - Strongx senden daha terbiyeli ve edepli olduğu her halinden belli
Allah aşkına büyükmüsün sen demin sölediğim özelden fotolar hiç öle demior=) senin 17 yaşından büyük olcanı hiç thmn etmiorm bnde 17 yşndym htta sn bndn küçükte olablrsn