Oyun Çok Karışık
Oyun Çok Karışık
Oyun çok karışık geldi bana yardımcı Tamirciyi bulana kadar bile baya uğraştım ve çok zor seviye atlanıyor ve oyun karaktere çok yakın uzaklaştırma tuşunu bulamadım 
Re: Oyun Çok Karışık
Merhaba,
Tamirciden kastınız sanırım öldüğünüz zaman ekranda beliren eşyaların tamir edilmesine yönelik kırmızı ikaz yazısı. Bunun için etrafınızda gördüğünüz örsleri kullanabilirsiniz. Örnek olarak Jandarma Ali'nin hemen arkasında duvar kenarında bir örs göreceksiniz. Kullanmak için örsün yanına giderek sağ tıklamanız ve komutu uygulamanız gerekir.
Mouse üzerindeki tekerlek ile ya da klavyedeki + ve - tuşları ile karaktere yaklaşıp uzaklaşabilirsiniz.
Sunucunuzda yeni başlayan oyunculara yardım etmekle görevli Rehber arkadaşlar vardır. Bunları üzerinde "Rehber" yazan ceketlerinden ve mesaj paneline yazdıkları yazılarda isminin solunda bulunan [Rehber] Tag'ından anlayabilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim.
Tamirciden kastınız sanırım öldüğünüz zaman ekranda beliren eşyaların tamir edilmesine yönelik kırmızı ikaz yazısı. Bunun için etrafınızda gördüğünüz örsleri kullanabilirsiniz. Örnek olarak Jandarma Ali'nin hemen arkasında duvar kenarında bir örs göreceksiniz. Kullanmak için örsün yanına giderek sağ tıklamanız ve komutu uygulamanız gerekir.
Mouse üzerindeki tekerlek ile ya da klavyedeki + ve - tuşları ile karaktere yaklaşıp uzaklaşabilirsiniz.
Sunucunuzda yeni başlayan oyunculara yardım etmekle görevli Rehber arkadaşlar vardır. Bunları üzerinde "Rehber" yazan ceketlerinden ve mesaj paneline yazdıkları yazılarda isminin solunda bulunan [Rehber] Tag'ından anlayabilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim.
Emre84 yazdı:Oyun çok karışık geldi bana yardımcı Tamirciyi bulana kadar bile baya uğraştım ve çok zor seviye atlanıyor ve oyun karaktere çok yakın uzaklaştırma tuşunu bulamadım
-+ tuşarı ile uzaklaştırma yakınlaştırma yapablirsin ve f4 kamera modu
yeni bşalayanlara kılavuz var en iyisi oyunda rehber denilen kişi ensesinden yakalyıp 15 levele kadar olan tüm görevleri kulağından tutup yerini göster deme hakkın var .
Tüh benden önce davrandım ama haksızlılık bu silahcı tabanca lazım bana
A R Z L O D O S
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
eğer başka sorun olursa forum üzerindende sorabilirsin
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Eğer Kuklacı Sunucusundaysan
/f yapıp
Clubber
XxXSaFaKXxX
LiFeTiMe
yaz hangisindeysem istediğin gibi yardımcı olabilirim
/f yapıp
Clubber
XxXSaFaKXxX
LiFeTiMe
yaz hangisindeysem istediğin gibi yardımcı olabilirim
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Hangi sunucudaysan söyle ben gelip yardım ederim rehberlerden hayır yokEmre84 yazdı:Oyun çok karışık geldi bana yardımcı Tamirciyi bulana kadar bile baya uğraştım ve çok zor seviye atlanıyor ve oyun karaktere çok yakın uzaklaştırma tuşunu bulamadım