Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

Mesaj gönderen Respected »

Günaydın forum halkı,

Bayramda bile çalışıyor olmanın vermiş olduğu hüzün ve ağır işkence duygusuna rağmen, manevi değerlerin kaybolmadığını görmek oldukça güzel.

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, size ve ailenize sağlık ve sıhhat dilerim. Nice bayramlara inşallah.

Ayrıca HellRiDerS, msn'i kapatarak bayram harçlığı vermekten kaçabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun! :twisted:

Unutmadan; bayram şekerleride benden. :ugeek:
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

Forumu sağlıklı bir şekilde takip etmediğiniz okadar açıkki.Bakın bu bayram dileği konu başlığında konu açan arkadaşın forumda yazılan yazılara yazdığı ciddiyetten uzak laubali ve hakaret içeren, insanları rencide edip kalplerini kıran okadar yazısı varki bu benim tarafımdan sonderece samimiyetsiz olan bayram kutlama yazısına 6 forum yetkilisi ve 1 GM arkadaşımız huşu içinde katılımda bulunmuş ve bir forum yetkilisi arkadaşımızda bu başlıkta toplansın diyede yönlendirmede bulunmuş.Bu samimiyetsiz başlık altında kimsenin bayramını kutlamıyor, görevli arkadaşlarıda biraz dikkate davet ediyorum.
esekherif
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Demin burda yazdığım yorumu forum yetkilisi arkadaşlar kaldırmış.Yorum size dokunuyorsa suçu yorumda aramayın bi kendinize çekidüzen verin.Varsa bir hakaret, kötü söz cezayı uygulayın.Adam her yazılan yazıya dalga geçip hakaret ediyor,rencide edip kalp kırıyon siz 6 forum yetkilisi 1 GM bu terbiye özürlü arkadaşın samimiyetten uzak bayram başlığı altında toplanıp bayramlaşmamızı istiyorsunuz.Bune biçim bir forum yönetimidir anlamak mümkün değil.Bu başlık altında kimseyle bayramlaşmıyorum.Bu yorumumu tekrar silip yokedeceksenizde bunu acizliğinize bırakıyorum.Yorumumda forum kurallarına uymayan bir tavır varsa cezamı verin arkadaş.
esekherif
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Konuların birleştirilmesi sırasında aynı forum altında açılan en eski tarih/saat hangi konu ise esas konu olarak kalır ve birleştirilenler yine tarih ve saatlerine göre altında sıralanmaya devam eder.

Konu sahibinin daha önce yapmış ve almış olduğu cezalar bayram kutlaması ile ilgili konu açmasına mani değildir. Ayrıca samimiyetsiz dediğiniz konu mesajında herhangi bir samimiyetsizlik de bulunmamaktadır.

Unutmayın ki bayramda küskünlükler, dargınlıklar hatalar bir yana bırakılır ve barışma, kardeşlik ile hoşgörü ortamında kucaklaşılır. Sizin konu sahibi hakkındaki görüşleriniz ceza evinden cezasını çektikten sonra çıkan bir kişiye iş vermemek gibi, gönül gözünüzle baktığınızda hüküm zincirini boynundan çıkarmamış bir şuçlu gibi görmenizden başka birşey değildir. Söz konusu kullanıcının ve diğer tüm kullanıcıların tutum ve davranışları hassasiyetle zaten kontrol altımızdadır.

Lütfen bayram olduğunu unutmadan hoşgörü ile yaklaşmaya devam ediniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

SiLAHCI yazdı:Merhaba,

Konuların birleştirilmesi sırasında aynı forum altında açılan en eski tarih/saat hangi konu ise esas konu olarak kalır ve birleştirilenler yine tarih ve saatlerine göre altında sıralanmaya devam eder.

Konu sahibinin daha önce yapmış ve almış olduğu cezalar bayram kutlaması ile ilgili konu açmasına mani değildir. Ayrıca samimiyetsiz dediğiniz konu mesajında herhangi bir samimiyetsizlik de bulunmamaktadır.

Unutmayın ki bayramda küskünlükler, dargınlıklar hatalar bir yana bırakılır ve barışma, kardeşlik ile hoşgörü ortamında kucaklaşılır. Sizin konu sahibi hakkındaki görüşleriniz ceza evinden cezasını çektikten sonra çıkan bir kişiye iş vermemek gibi, gönül gözünüzle baktığınızda hüküm zincirini boynundan çıkarmamış bir şuçlu gibi görmenizden başka birşey değildir. Söz konusu kullanıcının ve diğer tüm kullanıcıların tutum ve davranışları hassasiyetle zaten kontrol altımızdadır.

İyi forumlar.

Ne güzel, yorumum üzerine yazılabilecek mantıklı cümleleri tek tek yazına yansıtmışın.Olması gereken bu.Bu konu ettiğim arkadaşın bu forum konusundaki yazısına samimiyetsiz demiyorum.Buradaki samimiyetsiz yorumum şuna denk geliyor; Sen gel bu forumda yazı yazan bir çok arkadaşın yazılarıyla dalga geç rencide et, hakaret et sonrada bu davranışınla muhatap olduğun üzdüğün insanların bayramını kutla.Samimiyetsiz dediğim bu.Ayrıca bu insan hoşgörüden nasibini almışmıki bayramda ben ona hoşgörü göstereyim.
esekherif
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MiurA »

Sevdikleriniz ve ailenizle beraber şeker tadında, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Bayramınız mübarek olsun.
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MiurA »

Sevdikleriniz ve ailenizle beraber şeker tadında, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Bayramınız mübarek olsun.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Herkeze Çok Teşşekur ediyorum . Bayram Sebebı ıle kalp kırmak ve bebelerın şekerlerını almak istemıyorum..

Koray Dayım Allah razı olsun...Cümle Musluman Alemın Bayramı Kutlu Olur İnş

Ünal Hocam Koray dayı Çok Sakat Adam daha Sen zararlı cıkarsın dıkkat et kendıne.. :D

Murat Dayım Sen İnsan Sarrafı Adamsın Salla Eşşekherıflerı Boş işler .. :D

Bayram Kutlamak Bıle Kötu Oldugumuz kanatıne varıyor Bazı Akıllı Adamlar Allah Bıldıgı gıbı yapsın Onu :D

Yorum yazan yazmayan her musluman kardesım tekrar Gönulden bayramını kutlarm Buyuklerımın ellerı Küçüklerımın Gozlerınden Öper bayram harclıgımı alırım / murat dayım :D :arrow:
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

esekherif yazdı:

İyi forumlar.

Ne güzel, yorumum üzerine yazılabilecek mantıklı cümleleri tek tek yazına yansıtmışın.Olması gereken bu.Bu konu ettiğim arkadaşın bu forum konusundaki yazısına samimiyetsiz demiyorum.Buradaki samimiyetsiz yorumum şuna denk geliyor; Sen gel bu forumda yazı yazan bir çok arkadaşın yazılarıyla dalga geç rencide et, hakaret et sonrada bu davranışınla muhatap olduğun üzdüğün insanların bayramını kutla.Samimiyetsiz dediğim bu.Ayrıca bu insan hoşgörüden nasibini almışmıki bayramda ben ona hoşgörü göstereyim.
Saygı Deger EşşekHerıf Arkadaşım Bayramdan Dolayı Bızde Tum Kardeslerımızın Musluman Alemının Bayramını kutladık egerkı bır kusur olduysa Af eyle sen İşin Gücün ortam germek Sacma Sacma seyler yazmakta olsada sende Bu dunyada yasacan canlı varlıksın Dostum bayramın Mubarek olsun .
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

samedsedir06 yazdı:
esekherif yazdı:

İyi forumlar.

Saygı Deger EşşekHerıf Arkadaşım Bayramdan Dolayı Bızde Tum Kardeslerımızın Musluman Alemının Bayramını kutladık egerkı bır kusur olduysa Af eyle sen İşin Gücün ortam germek Sacma Sacma seyler yazmakta olsada sende Bu dunyada yasacan canlı varlıksın Dostum bayramın Mubarek olsun .
Forum yazıların zaten terbiye özürlü, yaranmak istediklerine gelene ağam, gidene paşam diyen birisin.Önce adam ol, sonra milletin bayramını kutla.Bu işler sırayla.Sırayı şaşırırsan hizaya sokarlar.Ağam paşam dediklerine eğlence gelebilirsin buda hiç şaşırtmaz beni.Şaşırtmaz çünki mantık hatasıyla savunma yapanlar mutlaka bir yerde gardını düşürecektir.Aha burda olduğu gibi.
esekherif
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön