nabza göre şerbet
bir oyun vardı komşuyu kızdırmaca hatırlarsınız termometre patlar görevi tamamlandırdınız
burda amaç itemi haketmemek ve bir yandan termometreyi patlatmamak tabii ki :lol: :idea:
her bölgede her sınıfla kesin item düşürme taktikleri -hiçbi
Re: her bölgede her sınıfla kesin item düşürme taktikleri -h
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
77 tur dedin, tamam attık.
Kesmeyin dedin, bıraktık.
Saçmayalıyın dedin alâsını yaptık ama sonuç yine baş :?
Kesmeyin dedin, bıraktık.
Saçmayalıyın dedin alâsını yaptık ama sonuç yine baş :?
damalı yoldan mı gittiniz ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle doğru.Dün hedefe 13 puan veren bir tanka ilk yol savaşçısında bıçak zırh düşünce bunu bir kez daha görmüş oldum 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
bazı arkadaşlar sitemde bulunuyor bir dexFirelifex yazdı:Kesinlikle doğru.Dün hedefe 13 puan veren bir tanka ilk yol savaşçısında bıçak zırh düşünce bunu bir kez daha görmüş oldum
gidin gbm yapın yetenkleride saçmalayın tepeden tırnağa haketmeyin sonra taktikleri eleştiririn lütfen :arrow: :ugeek:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
ya krdş ofans girmiştim gafara loncam fln yoktu bozmaları hiç yapmadım sonra bi de tanka sovdum nie bozma yapmıyon lan diye sonra kendi bozmamı yapmadım hep kaosda oldum sonra sonra bozmacı işin ne lan bei bozacan 3 sny de bi yenileniyo diye onada bagırdım hiç ağır wurmadım sadece sert wurdum lonca ve plus yoktu semihayı 17 yaparlerken dalmadım işiniz ne siz dalın lan dedim sonra gafar can basıyo dedim sonra gitim gafarın dibine girip vurmaya başladım hasar aldım lan şifa işin ne can basacan dedm oyle kestk ama kıyamet ceket reçetesi aldım of yaTekadam yazdı:bazı arkadaşlar sitemde bulunuyor bir dexFirelifex yazdı:Kesinlikle doğru.Dün hedefe 13 puan veren bir tanka ilk yol savaşçısında bıçak zırh düşünce bunu bir kez daha görmüş oldum
gidin gbm yapın yetenkleride saçmalayın tepeden tırnağa haketmeyin sonra taktikleri eleştiririn lütfen :arrow: :ugeek:

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Allah biliyor işini. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Töbe de putperest.SkyBlue yazdı:Allah biliyor işini.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
1. Ben putperest değilim.KaPTaNYaGiZ yazdı:Töbe de putperest.SkyBlue yazdı:Allah biliyor işini.
2. Senin gibi geri kafalı da değilim.
3. O cümleden nasıl bir putperest anlamı çıkardın? çok merak ediyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
öncelikle
konuda tartışmayın
ila tartışacaksanız benle tartışın ki fazla uzun sürmesin
girerken ilerlerken düzenli afk oldun mu
en önemlisi bossları tek denemede kestirdin mi ?
konuda tartışmayın
ila tartışacaksanız benle tartışın ki fazla uzun sürmesin
arkadaşım sana dönersek iksir dilendin miIReSTIBLE yazdı:ya krdş ofans girmiştim gafara loncam fln yoktu bozmaları hiç yapmadım sonra bi de tanka sovdum nie bozma yapmıyon lan diye sonra kendi bozmamı yapmadım hep kaosda oldum sonra sonra bozmacı işin ne lan bei bozacan 3 sny de bi yenileniyo diye onada bagırdım hiç ağır wurmadım sadece sert wurdum lonca ve plus yoktu semihayı 17 yaparlerken dalmadım işiniz ne siz dalın lan dedim sonra gafar can basıyo dedim sonra gitim gafarın dibine girip vurmaya başladım hasar aldım lan şifa işin ne can basacan dedm oyle kestk ama kıyamet ceket reçetesi aldım of yaTekadam yazdı:bazı arkadaşlar sitemde bulunuyor bir dexFirelifex yazdı:Kesinlikle doğru.Dün hedefe 13 puan veren bir tanka ilk yol savaşçısında bıçak zırh düşünce bunu bir kez daha görmüş oldum
girerken ilerlerken düzenli afk oldun mu
en önemlisi bossları tek denemede kestirdin mi ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..