ashab basmayı düşnüyorum
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ashab basmayı düşnüyorum
ashab basmamı önerirmisiniz mevlana basamam onu baştan söyliyim
ibni cevo ilede girebilirmiyim bilmiyorum
Re: ashab basmayı düşnüyorum
Ashab basıp parlatmasan bile girersin.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Kedy yazdı:Ashab basıp parlatmasan bile girersin.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Eğer mevlana üretemiceksen ashab üretmen gerek ama bu ashab iyi olduğu için değil.Bölgelere girişte sana rahatlık vericek.Bana kalırsa cevriyesi parlatılmış ibni cevo mor asa daha iyi.
Selamlar,
Grup Bölgelerinde takımın en önemli sınıfı Şifacıdır. O olmadan hiç bir BOSS'un kesilmesi mümkün görünmemekte. Bu nedenle şifacı, ne kadar sağlam olursa takım için o kadar avantaj olur. Şifacının Kullanım Tecrübesinden gayri birde efsun takımı önemlidir.
Eğerki Mevlana Asa'yı istiyorsan, mecburen Ashab-ı Kehf'i üretmek zorundasın. Yanlız şöyle bir durumda var; Eğer ki grubun tanıdıksa ve seni her halin ile Çemberli Grup Bölgelerine alıyorlarsa hiç üretme derim..
EsedullahŞifa
Muhammed Ali B.
Grup Bölgelerinde takımın en önemli sınıfı Şifacıdır. O olmadan hiç bir BOSS'un kesilmesi mümkün görünmemekte. Bu nedenle şifacı, ne kadar sağlam olursa takım için o kadar avantaj olur. Şifacının Kullanım Tecrübesinden gayri birde efsun takımı önemlidir.
Eğerki Mevlana Asa'yı istiyorsan, mecburen Ashab-ı Kehf'i üretmek zorundasın. Yanlız şöyle bir durumda var; Eğer ki grubun tanıdıksa ve seni her halin ile Çemberli Grup Bölgelerine alıyorlarsa hiç üretme derim..
EsedullahŞifa
Muhammed Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN