Yoldan Geçen Etkinlikçi Olmuş KANIT İçerde

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gece Süvarileri

Yoldan Geçen Etkinlikçi Olmuş KANIT İçerde

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

Sunucu ws'si Çeyrek Finalinde yaİSTİKLALyaÖLÜM - SIRRI arasındaki ws'de yaİSTİKLALyaÖLÜM'ün elektrik olduğunu gören SIRRI ws ortasında makine yapmak istedi ve SIRRI'yı mısır çarşısına ışınladılar . Kurallarda yazan şey

Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.

Peki bu ışınlanmak nerden çıkıyor . Her neyse dün akşam oyuna gelen GM HellRiders'e sorduk ws ortasında makine atmak mümkün mü diye buyrun size cevabı ;

Resim

Bu nasıl bir iştir arkadaş hem olmaz öyle birşey diyorsunuz hem yapıyorsunuz ayıp size yoldan geçeni almışınız .
Resim
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Re: Yoldan Geçen Etkinlikçi Olmuş KANIT İçerde

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

anlatayım
şifacı elemelerinde beni sivri adaya çektiler denizin ortasına etkinlik salonu kurmuşlar ne örs ne de gbm var orada bu sebepten ışınlıyorlar
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Gece Süvarileri

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

MuRaTPoLaT yazdı:anlatayım
şifacı elemelerinde beni sivri adaya çektiler denizin ortasına etkinlik salonu kurmuşlar ne örs ne de gbm var orada bu sebepten ışınlıyorlar
Problem şu kardeşim hadi o dediğini anladım . GM neden öyle birşey olmaz dediği halde etkinlikciler yapıyor bunu bir yerde yanlışlık var .
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Işıımlama olursa bir yere şöyle bir sorun çıkar iksir içer ve belli olmaz sanırım bu hatayı herkes biliyor yönetim her ayrıntıyı düşünmek zorunda.Ayrıca yaİSTİKLALyaÖLÜM susturulmuş olduğundan yönetici sorduğunda kaç kere onaylasada mısıra ışınlanmamıştır.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

intikamatesi yazdı:Işıımlama olursa bir yere şöyle bir sorun çıkar iksir içer ve belli olmaz sanırım bu hatayı herkes biliyor yönetim her ayrıntıyı düşünmek zorunda.Ayrıca yaİSTİKLALyaÖLÜM susturulmuş olduğundan yönetici sorduğunda kaç kere onaylasada mısıra ışınlanmamıştır.
İksir içmek zaten serbest !
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Öncelikle amacı sizlere hizmet olan gönüllü ekibimize karşı kullanmış olduğunuz cümle hiç hoş değil.

Benim söylediğim yanıta gelince orada anlatmak istediğim karşılaşma başladığı esnada makine yapamazdı zaten mantık olarakta bu mümkün değil. Özellikle büyücü karşılaşmasında 3 - 4 atışta büyücü karşılaşmasının biteceğini düşünürseniz oyuncu makineye girene kadar zaten ölür.

Sorunuzu ''karşılaşma başlamadan makine oldurmu?'' şeklinde sorsaydınız alacağınız yanıt ''evet'' olacaktı, bir oyuncunun yada hangi savaş ortamında olursanız olun karşı tarafın taktiğini öğrendiğiniz anda savunma taktiğini geliştirmeniz çok normal bir davranış.

Bilgi ve dikkatinize.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön