Tüm Sunucular Birleşsin

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Re: Tüm Sunucular Birleşsin

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

IIfaRuKKuLuSoYII henüz 12 yaşında arkadaşları onu pıcaklıyor...
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
Battalvolkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Battalvolkann »

ben tek server lı bi oyun görmedim çoğu en az 3 sunucu ?
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Mesaj gönderen ECHO »

Battalvolkann yazdı:ben tek server lı bi oyun görmedim çoğu en az 3 sunucu ?
Tek Server li Bi Oyun Yok Biliyorum Da Benim Anlatmak İsdediğim Konu Başka.
Yani Demek İstediğim 1 Sunucu Olmasada 2 Sunucu Olsun.
Sunuculardaki Oyuncu Azlığı Çok Gözüme Çarpıyor Bunu En Aza İndirmek İçin Yazdım Bunu.
Ne Kadar Gösterim Görürse Ne Kadar İlgi Çekerse Konu,Yönetim De Bunu Göz Önünde Bulunduracaktır Diye Düşünüyorum.
Maksat Oyun İçi Geniş Olması İtem Ve Sileh Satılan Pazarların Olması Diğer Online Oyunlarda Olduğu Gibi :arrow:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

ByaLoNeII yazdı:IIfaRuKKuLuSoYII henüz 12 yaşında arkadaşları onu pıcaklıyor...
Konuşmana Bak Sonra Konuya Yorum Yap Kardeşim.
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
firatli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: A L P

Mesaj gönderen firatli »

Kardeşim tamamda hangi sunucunun boş olduğunu bilmıyorum ama Eminönü sunucusu özellikle akşam 4 ile gece 4 arası çok kalabalık oluyor ve ben klan ve bölge kanallarınıın hepsini kapayırorum birde dediğin gibi olursa vay halimize ayrıca bu oyunu oynayanların çogunun da o kadaş kişinin olduğu yerde pc yi çökertir bazı arkadaşlarımın pc leri çemberli önüne geldiğinde neredeyse fotoğraf olarak görünüyor o zaman herkesin yeni bir pc almasıda gerekir =)
IIIxFıRaTLıxIII-Sokaksanatı-IIsouthwesterII

Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

:arrow: Sunuculardaki oyuncu azlığı çok gözüme çarpıyor mu diyorsun ? Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olma kardeşim.Eminönu sunucusu İKV'nin en kalabalık sunucusudur.Geçen gün gördm ki atarlı gelişine ve yere çöküşüne rağmen halada Eminönu sunucusundasın.Boş konuşarak Forum kirliliği yapma.Millet kalabalık sunucu arasaydı zaten Meran, Tılsım,Sancak v.b sunuculara gitmezdi.Ben şahsen Emiönunun kalabalığından bıktım Tılsım a geldm .Sen neyin kafasını yaşıyorsun :D
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

Dangerousss yazdı: :arrow: Sunuculardaki oyuncu azlığı çok gözüme çarpıyor mu diyorsun ? Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olma kardeşim.Eminönu sunucusu İKV'nin en kalabalık sunucusudur.Geçen gün gördm ki atarlı gelişine ve yere çöküşüne rağmen halada Eminönu sunucusundasın.Boş konuşarak Forum kirliliği yapma.Millet kalabalık sunucu arasaydı zaten Meran, Tılsım,Sancak v.b sunuculara gitmezdi.Ben şahsen Emiönunun kalabalığından bıktım Tılsım a geldm .Sen neyin kafasını yaşıyorsun :D
İlk Olarak Konuşma Uslubuna Dikkat Et.Karşında Çocuk Yok Senin + Forumu Kirletip Kirletmedigime Sen Degil Görevliler Karar Verir Bunu Yaz Bi Kenara. 2 ci Olarakda İsdedigim Sunucuda İsdedigim Yerde Konuşurum Varsa Kralı o Gelsin Konuşsun.Gerçi Hesaba Alırmıyım Onuda Bilmiyorum Ama Şansını Denemesinde Bi Yarar Olur En Azından :roll:
Karpuz Kavun da Yatarak Büyüyo,Senden Başka Ne Tür Cevap Gelebilirdiki.Sabah Kalkıp Akşam Yatana Kadar Aynı Sunucuda Oynamaktan Ömrün Çürümüş Senin.Tek Bu Oyunu Tanımış Görmüşsün Anlaşılan.
Oyun Böle Olsun Diye Bi Çabam yok Sadece Önerimi Sölüyorum. :arrow:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
xKAFAKOPARANx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xKAFAKOPARANx »

ECHO yazdı:Tek Bir Sunucu Olsaydı Ve Tüm Sunuculardaki Oyuncular Bu Platforum Da Toplansaydı Fena Olmazdı.Madem Türkiyenin En Büyük 3B Rol Yapma Oyunu (MMORPG) Bunuda Yapsın.Oyundaki Çoğu Kişiyle Aynı Muhabbet Oluyor Sürekli.Sunucularda Kişi Eksikliği Olması Sebebiyle Klan Savaşları Çoğu Sunucularda Olmuyor Ve bu Ne Kadar Gereksiz Bir Düzen Olduğunu Gözler Önüne Seriyor.

Aslında Olmayacak Birşey Değil,Tek Yapmanız Gereken Ufak Bi Degişiklik Ve Düzen Tertibatı.
2 ci Bi Konuda Akçe Transferi,Hesaplar Arası Akçe Transferi Bekliyoruz.Bunların Neden Yapılmadığı Ve Yapılamayacağı Bizlere Forum Üzerinden Anlatılırsa Daha İyi Anlarız.

İyi Forumlar..
HADI ORADAN LEN DÜDÜK!
KUKLACIDA SACMALIKLARINI YUTTURACAK ADAM KALMADI EMINÖNÜNEMI DADANDIN ....
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MiurA »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Konu tartışmaya dönüştüğü için forum kuralları 2nci maddeye istinaden kilitlenmiştir.

• 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilginize.[/color][/i]
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön