Semiha item vermiyor.
Semiha item vermiyor.
Günde 5 gaffar atıyoruz ama semiha bir adet bile pantolon vermiyor gaffardan 2 asa 2 ceket aldım 2 günde ama semiha ..... Lütfen bi el atın semiha pantolon vermiyor 
Suskunluğum asaletimdendir. XxWoLuMeexX
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Re: Semiha item vermiyor.
Şans işi sen büyücü isen 4+1+1 girerseniz tabi düşmezToKSiN yazdı:Günde 5 gaffar atıyoruz ama semiha bir adet bile pantolon vermiyor gaffardan 2 asa 2 ceket aldım 2 günde ama semiha ..... Lütfen bi el atın semiha pantolon vermiyor
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
2+2+2 o yol çekilmezVforVendetta1 yazdı:Şans işi sen büyücü isen 4+1+1 girerseniz tabi düşmezToKSiN yazdı:Günde 5 gaffar atıyoruz ama semiha bir adet bile pantolon vermiyor gaffardan 2 asa 2 ceket aldım 2 günde ama semiha ..... Lütfen bi el atın semiha pantolon vermiyor2+2+2 en iyisi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Sonra büyücülere neden item düşmüyor demeyin ozaman :lol:wonka yazdı:2+2+2 o yol çekilmezVforVendetta1 yazdı:Şans işi sen büyücü isen 4+1+1 girerseniz tabi düşmezToKSiN yazdı:Günde 5 gaffar atıyoruz ama semiha bir adet bile pantolon vermiyor gaffardan 2 asa 2 ceket aldım 2 günde ama semiha ..... Lütfen bi el atın semiha pantolon vermiyor2+2+2 en iyisi
![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Benim şifacımın Gaffardan hiç eksiği yok tüm ceketler ve tüm asalar var ama pantolon bir tane var. :mrgreen: Garip cidden...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

aside veya zehire 1 puan verip semihadan aktif olarak hiddet al
bu da işe yaramaz ise
viewtopic.php?f=46&t=99290
bu da işe yaramaz ise
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Tekadam yazdı:aside veya zehire 1 puan verip semihadan aktif olarak hiddet al
bu da işe yaramaz ise
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Gereksiz bir konuTekadam yazdı:aside veya zehire 1 puan verip semihadan aktif olarak hiddet al
bu da işe yaramaz ise
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Hiddet alma ile alakası yok ben pantalonları kısa sürede düşürdüğüm halde asaları zor düşürmüştüm.Hatta semihadan tek çantada 2 pantalon aldığımı biliyorum.Tamamen şansa kalmış bir durum.