Gerçekten çok hoş olmuş elinize yüreğinize sağlık.
Ben o günleri yaşayamadım we şuan içten içe kkendimi yiyor üzülüyorum.
Bir çok hoş anı yaşamış beraber üzülüp beraber gülmüşsünüz. Her çümleyi teker teker okudum inanın çok duygulandım ve çok da güldüm. Özellikle su birinci durak otobüs meselesi çok güldürdü beni. Konfinin jandarma aliyi araması falan... ((o;
Tşk ederim
Saygı ve Sevgilerimle
Ansız
Betacı olmak...
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: Betacı olmak...
Eskiden tabiiki arkadaşlıklar daha sıkıydı..
Birisiyle tanışırdın ve ona güvenirdin, çünki yalancısını, dolandırıcısını daha o oyunda görmedin.. Dolandırıcılık olacagını aklına bile getirmezdin..
Örn. Bakır madeninde 13 Lvl ' yeni yeni Kobalt yapmayı ögrenmiş ve BayAnt(Nihat abim)'a satıyordum.. Bir gün gene otururken madende bir oyuncu ile aramızda ilginç bir konuşma geçti:
Oyuncu: Elindeki bütün madenleri ver bana. Yeni bir makina çıkmış giriyorsun anında 19 lvl oluyorsun ama vermen lazım .
Ben: (tabi çok şaşkın halde bankaya koşarak) Hemen getiriyorum burda bekle
Oyuncu: Tamam
Adam madeni verir vermez oyundan çıktı.Bazen aklıma gelir hep gülerim saflığıma..Bu konuşmadan sonra şu an çok degeri olmayan madeni ama o zaman benim için çok önemli olan GÜVENİ kaybetmiştim.
Eskiden savaşlar tabiiki daha heyecanlıydı..
Kurallar daha acımasızdı , ölür ölmez kalkma gibi bir lüksün vardı.. Bir keser Bir kesilirdin. Zaten savaş çıkması organize bir iş olmazdı genelde.. Birisi kesilirdi , arkadaşlarını çagırırdı , kesen de çagırırdı . Bir bakmışsın harp çıkmış darp yapılıyor
( e örs de bedava gel keyfim gel
)
Handan'ın ordaki savaşlar denilince aklıma gelen ilk Lodos nedense 'ZORTÜRK' oluyor (Okuyorsan bir buse oluşmuştur yüzünde dostum..
)
Detayına inmek istemem ama her rakibimin böyle olmasını isterdim.
Arz olarak ise hemen 'CooPy'(dostum) geliyor aklıma .. İşin aslı Lodostuk biz , birden aklına esti Arz olalım dedi . O zamandan beri Arz'ım ..
Tabii o zamanlar Klan fanatizmi de koyu degildi. Çünki klandan çıkman çok kolaydı. Hemde Handan Hanım'ın, İsmet Bey'in yanına gitmeye gerek bile kalmadan
Her yerde her koşulda savaş çıkabilirdi. Kaçışın yoktu oyundan çıkmaktan başka..
Yalnız bir konuya açıklık getirmek isterim..
'Eskiden küfür yoktu' diyen arkadaşlar sanırım Handan'da savaşmadılar hiç.. Küfürler havada uçuşurdu..
Benimde sabrımın taştıgı bir anda NESLİHAN Hanım
1 saatligine susturmuştu . İlk susturuluşumdu.. 
Anlattıklarım sadece düşüncelerimdir . Yanlışlar olabilir, düzeltiniz
Birisiyle tanışırdın ve ona güvenirdin, çünki yalancısını, dolandırıcısını daha o oyunda görmedin.. Dolandırıcılık olacagını aklına bile getirmezdin..
Örn. Bakır madeninde 13 Lvl ' yeni yeni Kobalt yapmayı ögrenmiş ve BayAnt(Nihat abim)'a satıyordum.. Bir gün gene otururken madende bir oyuncu ile aramızda ilginç bir konuşma geçti:
Oyuncu: Elindeki bütün madenleri ver bana. Yeni bir makina çıkmış giriyorsun anında 19 lvl oluyorsun ama vermen lazım .
Ben: (tabi çok şaşkın halde bankaya koşarak) Hemen getiriyorum burda bekle
Oyuncu: Tamam
Adam madeni verir vermez oyundan çıktı.Bazen aklıma gelir hep gülerim saflığıma..Bu konuşmadan sonra şu an çok degeri olmayan madeni ama o zaman benim için çok önemli olan GÜVENİ kaybetmiştim.
Eskiden savaşlar tabiiki daha heyecanlıydı..
Kurallar daha acımasızdı , ölür ölmez kalkma gibi bir lüksün vardı.. Bir keser Bir kesilirdin. Zaten savaş çıkması organize bir iş olmazdı genelde.. Birisi kesilirdi , arkadaşlarını çagırırdı , kesen de çagırırdı . Bir bakmışsın harp çıkmış darp yapılıyor
Handan'ın ordaki savaşlar denilince aklıma gelen ilk Lodos nedense 'ZORTÜRK' oluyor (Okuyorsan bir buse oluşmuştur yüzünde dostum..
Detayına inmek istemem ama her rakibimin böyle olmasını isterdim.
Arz olarak ise hemen 'CooPy'(dostum) geliyor aklıma .. İşin aslı Lodostuk biz , birden aklına esti Arz olalım dedi . O zamandan beri Arz'ım ..
Tabii o zamanlar Klan fanatizmi de koyu degildi. Çünki klandan çıkman çok kolaydı. Hemde Handan Hanım'ın, İsmet Bey'in yanına gitmeye gerek bile kalmadan
Her yerde her koşulda savaş çıkabilirdi. Kaçışın yoktu oyundan çıkmaktan başka..
Yalnız bir konuya açıklık getirmek isterim..
'Eskiden küfür yoktu' diyen arkadaşlar sanırım Handan'da savaşmadılar hiç.. Küfürler havada uçuşurdu..
Benimde sabrımın taştıgı bir anda NESLİHAN Hanım
Anlattıklarım sadece düşüncelerimdir . Yanlışlar olabilir, düzeltiniz
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Bende ilk zamanlarda jandarma aliyi arıyordum.Bayrağın altında olduğunu biliyordum ancak bayrağı bulamıyordum...Hatta garr cin'in orada aha orası diyordum ama yine de bulamıyordum...İlk karakterim RaDeOn adlı erkek büyücüydü..Puanları sayısal loto gibi dizmiştim..Hepsine 2-3-5 gibi puanlar verdim..Bütün puanlardan vardı
.. Hatta İFYES abimiz ile Handanın çarşının yanında olduğu dönemde ws atmıştım..Seni 15 lwlLik karakterle keserim dedi ve kesti..Puanların yanlış dedi,bende gittim savaşcı kurdum
... Gerçekten bütün karakterlerimde büyük kücüktü ne bilim şimdi değer kazancak '' RaDeOn , İnCoRrEcT , StRaWbErY , ByKush , ChErY , BattleWorld'' daha çok var ama yarısı çalındı diğerlerinin şifresini unuttum..Sadece StRaWbErY elimde
.. ByKush adlı beta charda çalınıp silinince yerini Bykush adlı charım aldı.. Öyle işte
..
[*]KONUYU AÇAN ARKADAŞIN ELİNE KOLUNA SAĞLIK
GAKKOSII
Halim
GAKKOSII
Halim
LONCA Yirmi Üç
HALİMMAREŞAL ^
HALİMMAREŞAL ^
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Okuya yorum yazan herkese teşekkürler.
Güvenimi kaybetmiştim diyen arkadas aynı olayın cok benzerii benim basıma gelmişti ama burda acık konusmak gerekirse aynı taktikle başkasından cıakrtmıstım zararımı.Lakin mağdur olan arkadas 'lütfen onları geri ver' diyince içimde bir şey oldu ve hiç cevap bile vermeden alış veriş basaltım teker teker geri verdim.Kedinme kızmıstım ozaman şeytana uyduğum o gün bu gündür kimsenin 1 lirasına bakmadım yan gözle
Güvenimi kaybetmiştim diyen arkadas aynı olayın cok benzerii benim basıma gelmişti ama burda acık konusmak gerekirse aynı taktikle başkasından cıakrtmıstım zararımı.Lakin mağdur olan arkadas 'lütfen onları geri ver' diyince içimde bir şey oldu ve hiç cevap bile vermeden alış veriş basaltım teker teker geri verdim.Kedinme kızmıstım ozaman şeytana uyduğum o gün bu gündür kimsenin 1 lirasına bakmadım yan gözle
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Sheytanist yazdı:Okuya yorum yazan herkese teşekkürler.
En dogrusu ve olması gereken de odur ... kardesım
sen onu oyle kandırınca onun emegını calmıs oluyorsun. bır nevı hırsız oluyosun ..
o kadar kısının sana dolandırıcı demesı cokta yakısık almaz ...

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
doorss yazdı:Sheytanist yazdı:Okuya yorum yazan herkese teşekkürler.
En dogrusu ve olması gereken de odur ... kardesım
sen onu oyle kandırınca onun emegını calmıs oluyorsun. bır nevı hırsız oluyosun ..
o kadar kısının sana dolandırıcı demesı cokta yakısık almaz ...
Haklısın kardeş bende oyunda zengin olup hırsız diye anılmaktansa bir süre daha idare eder dürst oynarım deiştim o zaman kendime
Sheytanist*
Sheytanist*
biri sırf bende betacıyım demek için 6 yıldır oynarım bu oynu demişdi kopmuşdum nasılda ciddiydi
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Zems yazdı:biri sırf bende betacıyım demek için 6 yıldır oynarım bu oynu demişdi kopmuşdum nasılda ciddiydi![]()
Haklısın onlardan çok var.
Sheytanist*
Sheytanist*
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Bi tane nostaji amaçlı beta sunucu açılsın
Çok merak ettim o günleri
Ben meteor eklentisinden sonra katıldım. Beta döneminde oynıyanların anlattıkları hep olumlu şeyler.
Keşke o sıralar ogame yerine ikv oynasaymışım
Ben meteor eklentisinden sonra katıldım. Beta döneminde oynıyanların anlattıkları hep olumlu şeyler.
Keşke o sıralar ogame yerine ikv oynasaymışım
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....