Şimdi sakin ol ve git bir banyo yapharkonen yazdı:oyun bireyselliğe dönmeli yoksa olmazz yürümez bu grup bölgeleriyle illa öyle olcaksa şöyle bi sistem gelmeli
2 tane taş kanat zırhın var 1 ini verip bıçak sırtı zırh alabilmelisin
zırha-zırh
kolyeye-kolye
bu takas böyle işlemeli mesela bende 4 taş kanat zırh var 1 ini verip bıcak almak isterim şahsen bıcak zırh halen düsmedi defalarca stu atmama rağmen ve gaffara giderken kestigim stuları saymıyorum
İKV yi iyileştirmek için neler yapmalıyız?
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Re: İKV yi iyileştirmek için neler yapmalıyız?
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Bakın ne kadar güzel yazmış arkadaşımız. Şikayeti yönetime değil. Şansının kötü olduğunu iddaa ediyor ve mantıklı bir öneride bulunuyor. İKV İletişim/Destek Formu'nu bildirim tipi Öneri'yi seçerek doldurun ve önerinizi paylaşın. Lütfen
İyi forumlar.
İyi forumlar.

Emre YILDIRIMaLpoS
xScHooLBoyx
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Sonra 5 gün bekleyin :arrow: :|RuTkaYx yazdı:Bakın ne kadar güzel yazmış arkadaşımız. Şikayeti yönetime değil. Şansının kötü olduğunu iddaa ediyor ve mantıklı bir öneride bulunuyor. İKV İletişim/Destek Formu'nu bildirim tipi Öneri'yi seçerek doldurun ve önerinizi paylaşın. Lütfen
İyi forumlar.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
1- Oyunu sadece siz oynamıyorsunuz ve sadece siz destek ile iletişim kurmak istemiyorsunuz.VforVendetta1 yazdı:Sonra 5 gün bekleyin :arrow: :|
2- Destekte görev yapan arkadaşlar da insan ve aileleri var, birer meslekleri var ve gezip tozmaya hakları var.
3- "Sabreden derviş muradına ermiş." derler.
İyi forumlar.

Emre YILDIRIMaLpoS
xScHooLBoyx
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

1- Oyunu sadece ben oynamıyorum evet ama destekteki kişilerin online süreleri birazdaha uzun olmalı :idea:RuTkaYx yazdı:1- Oyunu sadece siz oynamıyorsunuz ve sadece siz destek ile iletişim kurmak istemiyorsunuz.VforVendetta1 yazdı:Sonra 5 gün bekleyin :arrow: :|
2- Destekte görev yapan arkadaşlar da insan ve aileleri var, birer meslekleri var ve gezip tozmaya hakları var.
3- "Sabreden derviş muradına ermiş." derler.
İyi forumlar.
2-Destekde görev yapan arkadaşların Meslekleri varsa neden Gelip burda Yöneticilik yapsın ve iş zamanından çalsın :?:
3- bitane arkadaş vardı karakteri çalındıktan 26 gün sonra cevap gelmiş allah aşkına 26 gün boyunca hesabı olmadan yapcak bir işi olmadan boş zaman geçirmenin gerçeğini değiştirmez :arrow: :!:
Oke yetermi ?
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Peki o halde seviyeli bir şekilde tartışalım bu konuyu. Destekteki kişilerin online olma süresi yeterli bence. Emin olun bulunduğunuz konumdan böyle yorumları yapmak çok kolay. Sonra o arkadaşlar belki de sizin gibi part time gelip buralar ile ilgilenmek istiyorlardır. Yani ben bu oyuna hayatımı adayacağım diyen bir kişiyi zaten bulamazsınız. Var mıdır? Tabi ki böyle şuurunu yitirmiş insanlar vardır. Fakat destekteki ve yönetimdeki arkadaşlar bilinçleri yerinde iş, güç ve aile sahibi insanlar. Unutmayınız ki bir DEV olan Lathander oyundaki görevini reel hayatındaki işleri dolayısı ile bıraktı. İş zamanından çalmıyorlar yani. Artan vakitlerinde buralar ile ilgileniyorlar. O sizin bir tane arkadaş 26 gün bekledikten sonra muhakkak eğer bilgilerini doğruladıysa karakterine ulaşmıştır. Karakterine ulaşana kadar ki geçen 26 günlük sürecini de oyun oynamadan reel hayatını geçirmiş. Ne mutlu ölmemişVforVendetta1 yazdı:1- Oyunu sadece ben oynamıyorum evet ama destekteki kişilerin online süreleri birazdaha uzun olmalı :idea:
2-Destekde görev yapan arkadaşların Meslekleri varsa neden Gelip burda Yöneticilik yapsın ve iş zamanından çalsın :?:
3- bitane arkadaş vardı karakteri çalındıktan 26gün sonra cevap gelmiş allah aşkına 26 gün boyunca hesabı olmadan yapcak bir işi olmadan boş zaman geçirmenin gerçeğini değiştirmez :arrow: :!:
Oke yetermi ?![]()
Yeterli sanırım.
İyi forumlar.

Emre YILDIRIMaLpoS
xScHooLBoyx
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Öncelikle oyundaki görsel hataların düzelmesi lazım ayrıca oyuncuların sıkılmaması için sunucu birleşimi şart geçici bir süre için.Oyunda yenilik eklemek yerine eskiler düzeltilmeli.Ama; desteğe mesaj yazınca dinlerlermi diye düşünüyor insan.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Seviyeli bir tartışmaya davet ediyorum .RuTkaYx yazdı:Peki o halde seviyeli bir şekilde tartışalım bu konuyu. Destekteki kişilerin online olma süresi yeterli bence. Emin olun bulunduğunuz konumdan böyle yorumları yapmak çok kolay. Sonra o arkadaşlar belki de sizin gibi part time gelip buralar ile ilgilenmek istiyorlardır. Yani ben bu oyuna hayatımı adayacağım diyen bir kişiyi zaten bulamazsınız. Var mıdır? Tabi ki böyle şuurunu yitirmiş insanlar vardır. Fakat destekteki ve yönetimdeki arkadaşlar bilinçleri yerinde iş, güç ve aile sahibi insanlar. Unutmayınız ki bir DEV olan Lathander oyundaki görevini reel hayatındaki işleri dolayısı ile bıraktı. İş zamanından çalmıyorlar yani. Artan vakitlerinde buralar ile ilgileniyorlar. O sizin bir tane arkadaş 26 gün bekledikten sonra muhakkak eğer bilgilerini doğruladıysa karakterine ulaşmıştır. Karakterine ulaşana kadar ki geçen 26 günlük sürecini de oyun oynamadan reel hayatını geçirmiş. Ne mutlu ölmemişVforVendetta1 yazdı:1- Oyunu sadece ben oynamıyorum evet ama destekteki kişilerin online süreleri birazdaha uzun olmalı :idea:
3- bitane arkadaş vardı karakteri çalındıktan 26gün sonra cevap gelmiş allah aşkına 26 gün boyunca hesabı olmadan yapcak bir işi olmadan boş zaman geçirmenin gerçeğini değiştirmez :arrow: :!:
Oke yetermi ?![]()
Yeterli sanırım.
İyi forumlar.
Bence online süreleri çok düşük ne zaman mail atsam 3 gün sonra falan cevap geliyor. Bulunduğum konumdan yorum yapmak kolay diyorsun şuan bir iki forumun desteğini idare ediyorum
Bazen olan hatalardan biri gerçekleşmişdi Hiç kimse arz klanın bir üyesine saldıramıyodu ama o bize vuruyordu çıkıp desteğe mesaj olarak dile getirdim. O gün o kişi yapacağını yaptı karizmalarımızı aldı gitti cevap 3 gün sonra geldi hay allahım ya Sürekli online olmaları gerekir Desteğin :!: :!: :!: :!: :!:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Mantıklı olan bütün fikirler uygulama için bir havuzda toplanıyor. Sonra o toplanan fikirler hakkında bir toplantı düzenleniyor. Bu fikirler üstüne fikir katılarak birleştiriliyor ve bize yenilik/hata düzenlemesi olarak sunuluyor. Burada ki sunucu birleşimi bence pekte mantık işi değil. Tek bir server demek istediğinizi düşünerek bende düşüncemi söyleyeyim kullanıcı sayısı çok fazla olan bir oyun için tek server üzerinden iletişim sağlamak çok büyük bir kapasite ve sorumluluk ister. Kısa bir süre önce yaşanan LAG sorunu yüzünden girilen sıkıntıyı anlatamayız bile. Tek server üzerinden verilen iletişim düşünün ne kadar LAG sorunu yaşatacak. Bence böyle olması gerekiyorXxXChelseaFanXxX yazdı:Öncelikle oyundaki görsel hataların düzelmesi lazım ayrıca oyuncuların sıkılmaması için sunucu birleşimi şart geçici bir süre için.Oyunda yenilik eklemek yerine eskiler düzeltilmeli.Ama; desteğe mesaj yazınca dinlerlermi diye düşünüyor insan.
Kendinize iyi bakın. Oyunu bırakın. İşlerinizle ilgilenin. Burada zaman harcamayın. Bakın şu an Ağustos ayındayız. Yaz mevsiminin bence en tatlı ayı. Çıkın dışarı. Parka gidin. Kırlarda dolaşın. Varsa kız arkadaşınız ona bir kahve ikram edin. Hayat yaşayınca güzel.VforVendetta1 yazdı:Seviyeli bir tartışmaya davet ediyorum .
Bence online süreleri çok düşük ne zaman mail atsam 3 gün sonra falan cevap geliyor. Bulunduğum konumdan yorum yapmak kolay diyorsun şuan bir iki forumun desteğini idare ediyorum.Ve son olarak, Part time iş çalışacak kişileri almasın ozaman İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi. Sonuçta her an desteğe önemli bir hatayı bildirebilirsiniz desteğe Mesala örnek veriyim ;
Bazen olan hatalardan biri gerçekleşmişdi Hiç kimse arz klanın bir üyesine saldıramıyodu ama o bize vuruyordu çıkıp desteğe mesaj olarak dile getirdim. O gün o kişi yapacağını yaptı karizmalarımızı aldı gitti cevap 3 gün sonra geldi hay allahım ya Sürekli online olmaları gerekir Desteğin :!: :!: :!: :!: :!:
İyi forumlar.

Emre YILDIRIMaLpoS
xScHooLBoyx
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Ağustos ayı çok sıcak oluyor ya gezilmeye değmezRuTkaYx yazdı:Kendinize iyi bakın. Oyunu bırakın. İşlerinizle ilgilenin. Burada zaman harcamayın. Bakın şu an Ağustos ayındayız. Yaz mevsiminin bence en tatlı ayı. Çıkın dışarı. Parka gidin. Kırlarda dolaşın. Varsa kız arkadaşınız ona bir kahve ikram edin. Hayat yaşayınca güzel.
İyi forumlar.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen