dostum adama ws teklıf etmıssn adam da bı fıyat koymus kı bu en dogal hakkı bos ws mı atılır cocuk mu eglendırıyoruz
ama madem kı sn cesaret edemedın 20 m paranın gıtmesıne madem kı bu konuyu foruma tasıdın tmm oyuna gel snle ws atcak madem kı forumdan boyle bı meydan okuyosn burak kacmıs gıbı gosterıyorsn gel snle bos ws atcak eglendırecek senı
oyunda beklenıyorsn
dostum adama ws teklıf etmıssn adam da bı fıyat koymus kı bu en dogal hakkı bos ws mı atılır cocuk mu eglendırıyoruz
ama madem kı sn cesaret edemedın 20 m paranın gıtmesıne madem kı bu konuyu foruma tasıdın tmm oyuna gel snle ws atcak madem kı forumdan boyle bı meydan okuyosn burak kacmıs gıbı gosterıyorsn gel snle bos ws atcak eglendırecek senı
oyunda beklenıyorsn
ZoPa , Zopa, ZoPa...
Bu konu En iyinin kim olduğu iddaaları ile açılmış bir konudur. Konuyu da ben açmadım, Rickardson diyen kişilere karşılık ; "- Şahsen bende iyiyim" dedim ki, benim bu iddaam kimseyi ilgilendirmez. Adamla ws atmak istedim , 20 m dedi. Benim bunu yazmamın nedeni ise Rickardson la oyunda ws atarım umarım yakında. Yazıma "-Atmayacağım" anlamı katmak için yazılmıştır.
Onuda geçtim ; Bunun bir oyun olduğunu , eğlenmek için oynandığını unutma.
Oyuna geçtiğim bir vakitte atarız umarım. Aşşağılayıcı, iğneleyici yorumlarını kendine sakla "İğnelerim seni!" Eğlendiricek falan ?
Bizim aramızda geçen bu konu sana BATIYORSA, Söyle bilelim.
dostum bu cevap arkadasımdan geldı bır forum hesabı olmadııgndan dolayı ?? sn adama ws dedın mı dedın adam sana fıyat verdı mı evet ee daha derdın ne atıyosan at atmıyorsan cekıl kenara konuya da mudahıl olma adamın ısmını kullanma ok ??
sevgıler saygılar
ZoPa yazdı:dostum bu cevap arkadasımdan geldı bır forum hesabı olmadııgndan dolayı ?? sn adama ws dedın mı dedın adam sana fıyat verdı mı evet ee daha derdın ne atıyosan at atmıyorsan cekıl kenara konuya da mudahıl olma adamın ısmını kullanma ok ??
sevgıler saygılar
Hâlen daha yazımı anlayamamış olmana şaşırmadım.
Adama ws dedim, fiyat verdi, eyvAllah kalsın dedim. Adama ws yi teklif etmeden önce yazdığım yazı dan bie kesit :
Kısmet olursa boş zamanımda Rickardson ile ws atarız umarım..
Bu yazıma "Atmayacağım" anlamı katmak için , konuya yazılmış yorumdur o.
Açıklamasını ise "Paşa keyfim istedi, ondan yaptım." bu kimi ilgilendirir?
Bu gün kim,kimin ismini kullanmak (Yasalara uyan bir biçimde) için izin istiyor?
-Patenti alınmadığı sürece KİMSE.
Ama daha fazla uzatırsan ; Senin beni iğnelediğin gibi, bende seni iğnelerim.
Arkadaşlar konuyu tartışma haline getirmeden cevaplarınızı yazmanız yeterlidir. Burası meydan okuma yeri değildir. Meydan okumak için oyuna girip bölge kanalı veya klan kanalını kullanmanız kafidir. Bu arada savaşçılarda Teşkilatta beni zorluyan tek arkadaşım IAlBaYI (bedri) kardeşimdir. Büyücülerde ise favorim JiGyII olmakla beraber. İyi vs atan 2*3 arkadaşımız var. Ama En iyi JiGyII olarak Görüyorum. Şifa da RiCKaRDSoN (Burak) diyorum. Allah şifasına güç versin (=
Benim en sevdiğim sınıf savaşçıdır.39 lvl zamanında otururdum nerde savaşçı vs si varsa izlerdim savaşçımla.Benim için çok zevk veriyordu izlemek.O zamanlar Alman Ok ucu'ları falan vardı,hey gidi günler hey. .Bekliyordum ki biri bana Vs teklif etsin de vs yapalım diye..Herkes sağlam kişilerle atardı.Ben o zamanlar çapulcuydum :mrgreen: Elimde sadece Eski Hermen-sermen kütük vardı bide alman ceket kimse dönüp bakmazdı bile. :mrgreen: Şimdi ise Çok şükür üç beş sağlam itemim varda vs atabiliyorum.Hey gidi günler hey genede hey. :mrgreen: .KuTSaLGeNc /IAlBaYI/Trendd efsanedir benim için halâ da öyleler.
ZowieN yazdı:Benim en sevdiğim sınıf savaşçıdır.39 lvl zamanında otururdum nerde savaşçı vs si varsa izlerdim savaşçımla.Benim için çok zevk veriyordu izlemek.O zamanlar Alman Ok ucu'ları falan vardı,hey gidi günler hey. .Bekliyordum ki biri bana Vs teklif etsin de vs yapalım diye..Herkes sağlam kişilerle atardı.Ben o zamanlar çapulcuydum :mrgreen: Elimde sadece Eski Hermen-sermen kütük vardı bide alman ceket kimse dönüp bakmazdı bile. :mrgreen: Şimdi ise Çok şükür üç beş sağlam itemim varda vs atabiliyorum.Hey gidi günler hey genede hey. :mrgreen: .KuTSaLGeNc /IAlBaYI/Trendd efsanedir benim için halâ da öyleler.
39 Versus ları unutulmaz ya ben 39level sınırı olan demosunu açıcam oyunun parada istemicem he gelen söylesin