En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?
teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
ReaLMADRID yazdı:teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
Şu dediğin Şahıs bizde item yokken atıyordu ve oyundaki hileleri bilen biriydi. Ama oyunda fazla vs ci yokken iyiydi diyorlardı ama bana göre basitçe yenilebilir biriydi.
Konuyada Yorum atak : RiCKarDiSoN gördüğüme göre kesen yok.
Savaşçı : Daha Parada beni zarara sokan olmadı.
Büyücü : Sürekli değişen bi durumda. Ama şuanda İyi atan 3 - 4 kişi var sonucu bi ara bunları buluşturarak kararlaştırırız.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
Tabi canım SOMEGOSALEN i kaç kere 10.0-10.1 yendi bunları unutmayız canım o tayfadan kimse kalmadı zaten adamlar yapacakları herşeyi yaptılar.basitçe yenilebilecek biriyse neden kimsenin g*tü yemiyodu la onla vs yapmaya.oyunun hilesi neymiş bakıyım söylesene bi sınırsız meteoritmi vuruyodu yoksa sürekli büyü mü bozuyodu. hile dediğin şey para basma hilesiydi ve item konusu, geç bu işleri geç hepinizde item vardı boş işler bunlar zaten vs işi %70 beceri %30 item.Şuanki vscilerin hiçbirisi iyi oynuyorum demesin hasarlar aşırı yüksek şansınıza bir kritik meteoritiniz işlerse o vs senin oluyor. ha vs nin hala meteorit-buzla atılması ayrı bir paradoks, her neyse ekip olarak bıraktık zaten oyunu merak etme korkmaya lüzüm yok. Ama o adam dönerse hepinizin iyi biliyorsunuzki 2-3 güne üstünüde dizer. Ben iyi büyücüm diye ötenleride toz eder bunu çok ama çok iyi biliyosunuz siz boşuna şöyleydi böyleydi ötmeBriqandx yazdı:ReaLMADRID yazdı:teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
Şu dediğin Şahıs bizde item yokken atıyordu ve oyundaki hileleri bilen biriydi. Ama oyunda fazla vs ci yokken iyiydi diyorlardı ama bana göre basitçe yenilebilir biriydi.![]()
Konuyada Yorum atak : RiCKarDiSoN gördüğüme göre kesen yok.
Savaşçı : Daha Parada beni zarara sokan olmadı.
Büyücü : Sürekli değişen bi durumda. Ama şuanda İyi atan 3 - 4 kişi var sonucu bi ara bunları buluşturarak kararlaştırırız.![]()
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Burda konuşuyorsunda o karaktersiz çocuğu Burasıqistanbul kestide parasını vermedi hemde el vermeden kesti
O zaman en iyi Burasıqistanbul yazacan o kadar takip ediyorsan. o zamanda item eşit değildi adam parayı basıyordu fevzi cevriye itemleri alıyordu.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
Gelmiş Geçmiş Derken? 29 lvlde ve 39 lvlde varmıydı? 39 zamanın sonlarına dogru acmıstır..Varsaydıda Neredeydi? Ee oyuda tabi yükseltme ve şaheser item çıkınca vs diye bişey kalmadı. Gerçek 'VS' BÜNYE,BECERİ,ZEKA,GÜÇ Puanlarını Kendimiz Dağıttımız Zaman Oluyordu.Çünkü O Puanları Dağıtmasını Bilen Kazanıyordu...E tabi şimdi Herkeze otomatik dagıtılıyor oh ne ala memleket..ReaLMADRID yazdı: teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
GRİGANDALF-PaTaSaNa-IItestereII-ShecorpıdoSs-QSOMEGOSALENQ-miNcoII-HaYaLeT ve Ben BLADEII O Zamanların Unutulmayan Büyücüleriydik.. Ve Daha İsmini Hatırlamadığım Arkadaşlarım..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Şuan için bakarsak büyücülerde KıRıKKıLıÇ Burak kardeşim gerçekden iyi ws atıyor.Kendinden hasar olarak büyük bir çok kişiyi yendiğini gördüm ama aynı başarısını savaşçıda gösteremiyor 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Eskilerden savaşçı olarak ''IAlBAY(hala öyle)KuTSaLGeNc(halâ öyle)Trend'' vardı.Değişen varsa bilmem ama bunlar benim eski favori kişilerim ve halâ da öyle.Büyücüde ise aklımda kalan tek isim ''Burasıqistanbul''.
Never beleive someone who tells who they are.
- choqpith00
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kuva-İ Milliye
BüycüLerde IIBoldmanTsII dan iyisini Tanımam .
GAZİANTEP
GAZİANTEP
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
Paşacheremstar ^^
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
Paşacheremstar ^^
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <The Avengers>
Oyuna , oyun gözüyle bakan kalmamış..
Bu gün Rickardson a Ws teklif ettim adam 20 m dedi.
Parasız, Gazap+Karma yetenek sistemi , iksirsiz , Kaçmasız ws atıcak şifa varsa beklerim..
Bu gün Rickardson a Ws teklif ettim adam 20 m dedi.
Parasız, Gazap+Karma yetenek sistemi , iksirsiz , Kaçmasız ws atıcak şifa varsa beklerim..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- jigsawII
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rock N RoLL
fancy 70m ' mi getirsinReaLMADRID yazdı: teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
JiGyII IıIJiGyIıI JIGYs
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^