17 Ağustos 1999 Anıyoruz..
Re: 17 Ağustos 1999 Anıyoruz..
Hafızalarımıza kazınmış o korku dolu anları unutmak kadar ifade etmek de güç.O gece can verenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.Acılarımız bir...
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
''Her zaman ki gibi gece olmuş ve yataklarımıza çekilmiştik annem ayaktaydı fazla uyuyamıyordu ve saat yavaş yavaş ilerliyordu hava çok bunaltıcıydı arasıra gözümü açar kalkar su içerdim saate baktığımda 02:45 di suyu içtikten sonra tekrar yattım ve fazla zaman geçmemişken etraf sallandı herkes uyandı ve herkes anlamadığı bir şekilde bir yerlere savruluyordu evin içinde kırılan tabaklar tersine dönen lambalar adeta dehşet anının bir yankılarıydı bir şekilde kendimizi dışarı attık ve herkes sahile doğru inmemizi sölediler böylelikle binalardan ve elektirk direklerinden düşecek olan kablolardan korunmak için ve zaman çok geçmeden sahil kenarına indik aman aman Allah'ım bir gürültü ne oluyo dedik sahil kenarının üçte biri ne olduğunu anlamadığımız bir şekilde çöktü gözümüzün önünde o gün uyuyamadık bir yerede kıpırdayama dık çığlıklar adeta göğü inletiyordu annem kardeşim babam kızım kelimeleri kulaklarımızı çınlatıyordu enkaz altından çıkan insanlar bembeyaz geziyolardı etrafda ne yapıcaklarını bilmeden ve sabah olduğunda acı gerçek herkesi üzmüştü çok sayıda ölü yaralı vardı ve bende ilk ölü bedeni depremde gördüm bu acı olay hala içimizde bir yerlerde ne unutuluyor nede kendini unutturuyor.....
Depremde vefat edenlere Allah rahmet eylesin...
Depremde vefat edenlere Allah rahmet eylesin...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Tarih 17 Ağustos 1999 saat 03:02 beynimize, hafızalarımıza unutamayacağımız derin anıların kazındığı zaman.Kimi akrabasını kimi ise canından bir parçası olan ailesini kaybetti.Aradan uzun yıllarda geçse yinede unutamayız o zamanı.Depremde hayatını kaybedenlere Allah' tan rahmet kalanlara ise sabır diliyorum.Mekanları cennet olsun.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya