MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Merhaba arkadaşlar,
Buradan Ogün yağlı ballı ekmeğime, manevi dayım Alparslan dayıma; Asiye komşuanneme, Hayriye komşuanneme, Meryem komşuanneme, Fevziye komşuanneme, Gülser komşuanneme, sırasıyla eşleri merhum İbrahim dedeme, sarı Hacı Mehmet dedeme, merhum Ali dedeme, merhum keçici Halim dedeme, cici Recep amcama, daha sonra saygı duyduğum Samsunlu Süleyman dedeme, ne kadar hepsiyle kavgalı olsam da sokak komşularımıza saygılarımı ve sonsuz sevgilerimi iletmek istiyorum. Eğer sesimi duyuyorsanız şunu bilin hayatımda hepinizin yeri farklı. O kadar. ( Sülalemi karıştırmıyorum yoksa işin içinden çıkamam arkadaşlar. )
Saygılarımla.
Buradan Ogün yağlı ballı ekmeğime, manevi dayım Alparslan dayıma; Asiye komşuanneme, Hayriye komşuanneme, Meryem komşuanneme, Fevziye komşuanneme, Gülser komşuanneme, sırasıyla eşleri merhum İbrahim dedeme, sarı Hacı Mehmet dedeme, merhum Ali dedeme, merhum keçici Halim dedeme, cici Recep amcama, daha sonra saygı duyduğum Samsunlu Süleyman dedeme, ne kadar hepsiyle kavgalı olsam da sokak komşularımıza saygılarımı ve sonsuz sevgilerimi iletmek istiyorum. Eğer sesimi duyuyorsanız şunu bilin hayatımda hepinizin yeri farklı. O kadar. ( Sülalemi karıştırmıyorum yoksa işin içinden çıkamam arkadaşlar. )
Saygılarımla.

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Çekirgelerim benim.
Olcay, zaman geçiyor biliyorsun yaş vurdu artık 50'ye. Bende bunamaya başladım. Adının Olcay olduğundan bile emin değilim aslında. Kıyamet alametini aslında ben değil Star yaptı. Daha 2012'ye girerken 2012 adlı kıyamet filmini koydu. Çok mutlu mesut girdik yeni yıla. İzlemeyenler için bayramda tekrarını veriyorlar şimdide.
Tereyağlı az soğanlı kıymalı, lor peynirli böreğim, bende buradan öncelikle beni buralara kadar getiren Google Crome sonra beni buralardan zorla da olsa koparan İkv yönetimine bölümün heyecanlı yerlerinde heyecanı söndüren Ttnet'e köpeğim Dost'a adını sayamadığım 3-5 arkadaşa, bizim ihtiyara, rüzgara karşı tüküren adama, Fotih'e, Ericpinti'ye ve
Ben bu durumlara düşücek adam mıydım? Cümlenin sonunu tamamlayamıyorum. Lanet olsun.
Bu arada Fenerbahçe'li arkadaşlarımın da geçmiş Kupa bayramlarını kutluyorum.
Ne demiş atalarımız "kayt koyt köyt böyt höyt Böhöhöhöhöyt noldu la?"
Olcay, zaman geçiyor biliyorsun yaş vurdu artık 50'ye. Bende bunamaya başladım. Adının Olcay olduğundan bile emin değilim aslında. Kıyamet alametini aslında ben değil Star yaptı. Daha 2012'ye girerken 2012 adlı kıyamet filmini koydu. Çok mutlu mesut girdik yeni yıla. İzlemeyenler için bayramda tekrarını veriyorlar şimdide.
Tereyağlı az soğanlı kıymalı, lor peynirli böreğim, bende buradan öncelikle beni buralara kadar getiren Google Crome sonra beni buralardan zorla da olsa koparan İkv yönetimine bölümün heyecanlı yerlerinde heyecanı söndüren Ttnet'e köpeğim Dost'a adını sayamadığım 3-5 arkadaşa, bizim ihtiyara, rüzgara karşı tüküren adama, Fotih'e, Ericpinti'ye ve
Ben bu durumlara düşücek adam mıydım? Cümlenin sonunu tamamlayamıyorum. Lanet olsun.
Bu arada Fenerbahçe'li arkadaşlarımın da geçmiş Kupa bayramlarını kutluyorum.
Ne demiş atalarımız "kayt koyt köyt böyt höyt Böhöhöhöhöyt noldu la?"
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Pekibör püskivit.SkyBlue yazdı:Peki ne lan? Eti peki.
Aklıma gelmişken Sabri Ülker'e Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesine sabır diliyorum. Dualarımız seninle şekerci amca.

aLpoS
xScHooLBoyx
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Kimsin? Kimin nesisin? Burada ne işin var? Depresyondasın ve kendini ergen gibi mi hissediyorsun?VforVendetta1 yazdı:146 sayfa olmuş yeterlan![]()
Bilmiyorum fakat 146 sayfanın 1460 mesajıda seni ilgilendirmez. :roll:
Desemde sen bana bakma
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ogun bu bir isaret
.İmana gitmek icin son yol 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
tm abi dövme ama iyi konuşmusnuzdur heSkyBlue yazdı:Kimsin? Kimin nesisin? Burada ne işin var? Depresyondasın ve kendini ergen gibi mi hissediyorsun?VforVendetta1 yazdı:146 sayfa olmuş yeterlan![]()
Bilmiyorum fakat 146 sayfanın 1460 mesajıda seni ilgilendirmez. :roll:
Desemde sen bana bakma:lol:
:lol:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen