Goldenxberk Hırsızlığı Bilgilendirme {İstanbulk}

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
istkvxbyc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Goldenxberk Hırsızlığı Bilgilendirme {İstanbulk}

Mesaj gönderen istkvxbyc »

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde İmparatorzileli arkadaşımız ile bir aktama için Yeraltı Domuz Kent'e gittik ben İtemlerimi İmparatorzileli ye verdim. Diğer çara geçtim ve ondan önce Enfectionnn adlı karakter ile bölgeye bir uyarıda bulunmuştum şu şekilde : Goldenxberk Alışveriş penceresi açıyor lütfen alışveriş yaparken dikkat edin diye. Diğer çar ile (Facexistanbulkx ile {Facex loncasına tabi değilim} ) Domuz kente gittim ve İmparatorzileli den itemlerimi istedim ve o da yanlışlıkla Goldenxberk e vermiş... İtemin bir önemi yok eğer Goldenxberk Adam olacaksa itemlerimi veririm ama yeterki ADAM gibi ADAM olsun.

Benim başım yandı sizinde yanmasın. Gerekmedikçe Alışveriş Engelle butonunu açık tutmayınız.

Saygılarımla,

İstanbulk
-Getirin !
-Suçu ne?
-Hırsızlık
-Asınnn!
-Getirin!
-Suçu ne ?
-Cinayet
-Öldürün!!

-Getirin!
-Suçu ne?
-Öğrenci olmak!
-Bırakın gitsin. O zaten ölmüş ;D
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: Goldenxberk Hırsızlığı Bilgilendirme {İstanbulk}

Mesaj gönderen complex »

Bana da yapıyor aynı şeyi. Birilerinin Yeraltı'ndan Meteor'a çıktığını görünce "Bankada bekleyen birinin karakterine item aktaracak heralde." diyor ve alışveriş yolluyor. Sırf ya tutarsa diye Alışveriş yolluyor belki biri aktarım yapacak diye. Böyle bir amacı olduğunu şimdi anlıyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
contr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Goldenxberk Hırsızlığı Bilgilendirme {İstanbulk}

Mesaj gönderen contr »

Evet arkdaslar o hırsız fe iftiracının tekidiR Bloodxknow Bloodxswinqxşifa (ben) bize iftira attı böLe böe diye.Dikkat edın o şerefsize

“Genel Sohbet” sayfasına dön