NODIE yazdı:
Bahsettiğim şu siz "Bıçak Sırtı Kılıç" ile bir arkadaşınızın çarını kasacak olsanız "Bıçar Sırtı Kılıç" istediğiniz gibi hasar verse, taş kanata 2 kez vursanız, yeni açılan bir çarın 30-40 level arası taş kanatlardan plus + arttırıcıyla en az 5 tecrübe aldığını biliyoruz ve 28'e kadar 9 tecrübe falan veriyor arkadaşınızın en fazla 2 günde toplam 4 tane 40 level üstü çar kasması mümkün olurdu burada ne emek kalırdı ne de başka bir şey. Sonra başka sorunlar çıkardı, arkadaşınız görevleri yaparak 5 günde 4 KP çarı kasabilecek duruma gelirdi, yok KP kasma olayları kasamayanların madur oluşu bu işe bir çözüm getirin vs. durumları oluşurdu. "Bıçak Sırtı Kılıcın" en büyük özelliği zaten oyuncular arası savaşta ortaya çıkıyor bir kılıçtan her şeyi istemek bence çok yanlış. Bu özelliği fazlasıyla yeter. Kişisel kanaatimce.
İyi forumlar.
Kasma olayına neden bağlıyorsun ki karakter kasacak olduktan sonra Kıyamet setli büyücü ile 5 günde 4 KP karakteri değil 7,8 tane KP karakteri kasabilirim.
Ama şu var ki savaşçının hasar olarak yönelebileceği tek max hasar efsun vardır.
Kılıç da en yüksek hasara sahip olan silah olduğuna göre bir ayrıcalığı olması gerekli ya Latif gibi olsun yada Ecel Getiren gibi ikisinin de kötü yanlarını almaması gerektiğini düşünüyorum.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Selamlar..
Bu konu içerisindeki bazı arkadaşların düşünceleri Bıçak Sırtı Kılıç'ı savaşçının vazgeçilmez silahı yapmak istemesi sanırım. Bırakın kesiciymiş deliciymiş hikayalerini . Sen yaratıklarda , makinelerde , vs 'lerde , orda ,burda , şurda.. Heryerde Bıçak Sırtı Kılıç ile bir savaşçının vurabilecegi maximum hasarı istiyorsan eğer... Oyundaki item çeşitliligini köreltmek istiyorsun demektir . Zaten bir savaşçının başka bir savaşçı ile arasında item farkı ne kadar olabilir ki. Bölgelerden alınanlar belli. Bırakın da bazı şeyler dengesiz olsun insanlar başka şeylere yönelsin, kılıcı az vursun latif kullansın bazı yerlerde. Araştıran peşine düşen adam latifini kullansın fazla vursun. Kılıcı kullanan da en fazla bu kadar vuruyorum diye düşünüp devam etsin. Biraz tecrübe , biraz araştıran önde olsun .
Bıçak Sırtı Kılıç vs veya klan savaşları için ideal bir silahtır. Başka alternatifi yoktur . Bu kılıcı tüm faaliyetlerinizde kullanmak istemeniz biraz saçma geliyor bana.
Ayrıca benim kılıcım niye az vuruyor diye debelenen sayın arkadaşlarım .. Sizin uğraşacak daha önemli işleriniz olmalı. Bakın bugün element itemler hiçbir işe yaramıyor . Sorun kardeşim , düşürdügümüz element itemler niye var ? Ne amaçla düşüyor ? Ne zaman faaliyete geçicek ?
DjNaDo arkadaşım mesele Bıçak Sırtı Kılıç ı tek silah haline getirmek değil. Benim tüm şaheser silahlarım var. Ecel Getiren Latif Taş Kanat Balta Hidra Nefesi Çift Bıçak ve Bıçak Sırtı Kılıç. Mesele Bıçak Kılıç ı tek silah yapmak değil. Sadece bundaki hatayı düzeltmek.
Ya Ecel Getiren gibi olmalı ya da Latif gibi olmalı bu silah. Yani ya akreplere yüksek hasar vermeli ya da taşkanatlara. Lakin bu silah 2sine de az hasar vermekte.
Yani Taşkanatlara Latif karakterinde vuruyor, Akreplere Ecel karakterinde vuruyor. Bizim takıldığımız ve eleştirdiğimiz nokta budur.
Sanırım bu silah için bir sınıflandırma yapılmamış. Sınıfına göre hasar vermediğinden dolayı sadece OkO da işe yarıyor.
Yetkili birinden tatmin edici bir cevap gelene kadar bu rahatsızlığımız devam edecek.
En son AloneWarrioR tarafından 17 Ağu 2012 09:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Üyelik sahibi isteği üzerine.
DjNaDo sana katılıyorum akrdesim bence gayet haklısın .
Bence Bıçak sırtı Kılıç' da bir hata falan yok olması gereken yapılmış. tek tip silahla bütün yaratıkalra şahane bi hasar vermek çeşitliliği azaltır. Bıçak Kılıç Klan savaşları ve Vs ler için yapılmış
Panaromiks yazdı:DjNaDo sana katılıyorum akrdesim bence gayet haklısın .
Bence Bıçak sırtı Kılıç' da bir hata falan yok olması gereken yapılmış. tek tip silahla bütün yaratıkalra şahane bi hasar vermek çeşitliliği azaltır. Bıçak Kılıç Klan savaşları ve Vs ler için yapılmış
Yahu saçma sapan konuşmayın ALLAH için ya. Yumruk=4k Vururken Bıçak Kılıç=2k Vuruş yapıyor. Bu Hata değilde Ne?
latif şaheseri hem delici hem kesici hasar verebilen
seri vurmak ve kritiklerle coşmak için birebirdir
şifa kesimleri ve yaratık doğramada da kullanışlıdır
ecelse hem ezici hem kesicidir klan savaşında savaşçı okolarında taşkanat kemikkafa gibi yaratıkların da kesiminde kullanışlıdır
bıçka sırtı kılıçsa sadece kesicidir ne yazık ki
ha ikisinden de birşeyler alıp ezici delici olsaydı ?
Ezici gibi yüksek hasarlı delici gibi kritikleri coşkun ?
Evet savaşçıların kütük yaranlarını bu kadar ani almamalıydınız elinden
Konuya cevap yazan bazı arkadaşlar bizim bu silaha sahip olduğumuz için bu silahtan çok üstün yetenekler beklediğimizi sanıyorlar. Yanlış düşünüyorsunuz bizim istediğimiz Bıçak Sırtı Kılıçı savaşçılar için tek silah haline getirmek değil. Sadece karakteristiğinin belirlenmesini istememiz.
Belki de siz haklısınız biz yanılıyoruzdur ancak bunu bir yetkilinin söylemesini bekliyoruz. Rehberlerin konuya hakim olmadan yorum yapmaları gerçekten can sıkıcı. Tamam heveslisiniz yeni rehber oldunuz da bilip bilmeden yorumlar yazmayın lütfen.
Mesele şudur;
Silahların resimlerini ekleyemiyorum işyerindeyim. Eklediğim zaman daha iyi anlaşılacaktır.
Hidra Nefesi Çift Bıçak Efsuzsuz özellikleriyle Latif le aynı özelliklere sahip. Bu özellikleriyle Latif gibi akreplere yüksek hasar veriyor.
Bıçak Sırtı Kılıç Efsunsuz özellikleriyle Ecel Getiren ile aynı özelliklere sahip. Ancak bu özellikleriyle Taş Kanatlara Ecel gibi hasar vermiyor.
DjNaDo yazdı:Selamlar..
Bu konu içerisindeki bazı arkadaşların düşünceleri Bıçak Sırtı Kılıç'ı savaşçının vazgeçilmez silahı yapmak istemesi sanırım. Bırakın kesiciymiş deliciymiş hikayalerini . Sen yaratıklarda , makinelerde , vs 'lerde , orda ,burda , şurda.. Heryerde Bıçak Sırtı Kılıç ile bir savaşçının vurabilecegi maximum hasarı istiyorsan eğer... Oyundaki item çeşitliligini köreltmek istiyorsun demektir . Zaten bir savaşçının başka bir savaşçı ile arasında item farkı ne kadar olabilir ki. Bölgelerden alınanlar belli. Bırakın da bazı şeyler dengesiz olsun insanlar başka şeylere yönelsin, kılıcı az vursun latif kullansın bazı yerlerde. Araştıran peşine düşen adam latifini kullansın fazla vursun. Kılıcı kullanan da en fazla bu kadar vuruyorum diye düşünüp devam etsin. Biraz tecrübe , biraz araştıran önde olsun .
Bıçak Sırtı Kılıç vs veya klan savaşları için ideal bir silahtır. Başka alternatifi yoktur . Bu kılıcı tüm faaliyetlerinizde kullanmak istemeniz biraz saçma geliyor bana.
Ayrıca benim kılıcım niye az vuruyor diye debelenen sayın arkadaşlarım .. Sizin uğraşacak daha önemli işleriniz olmalı. Bakın bugün element itemler hiçbir işe yaramıyor . Sorun kardeşim , düşürdügümüz element itemler niye var ? Ne amaçla düşüyor ? Ne zaman faaliyete geçicek ?
Hatırladığım kadarıyla şaheser silahlar çıktığı zaman : "Şaheser silahlar kesici,delici,ezici silah sınıflarının dezavantajlarını taşımaz." tarzında açıklamalar yapılmıştı. Şimdi nasıl bu silahların farklı hasarlar verdiğini anlamış değilim.
Nedenmi açıklıyayım.Ecel getiren kesici ezici delici sınıfların hiç birine girmemektedir.Bazen latif gibi canavara işler bazende ecel gibi vuruyor.Hatada burda Kılıcın ya Latife benzer öz. göstermesi gerekir yada Ecele malesef ikisinin ortak olduğu bir sınıf daha icat edilmedi.