1 - NeweRBaCKDowN
2 - ELEMİN
Meran ın en iyi bölge tankları
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Re: Meran ın en iyi bölge tankları
savascım yuvadan ucmadan once gırdıgım her gurupta tanklıkta yenı oldugum halde cok ıyı oldugumu soyleselerde benım ve cogu kısınınde gozunde en iyi tank olarak punq ve Başkan(Yasın) vardı bunların ustune tank gormedım ben 
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Senınde soyledıgın gıbı tank gormemıssın nusretCLoSeR yazdı:savascım yuvadan ucmadan once gırdıgım her gurupta tanklıkta yenı oldugum halde cok ıyı oldugumu soyleselerde benım ve cogu kısınınde gozunde en iyi tank olarak punq ve Başkan(Yasın) vardı bunların ustune tank gormedım ben
Deathxjudge TheNighTMaRee
Nusret konunun ana temasını çok güzel anlatmış meranda en iyi tankı bu 2 arkadaştır zaten
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
Selcuk cok tankla gırdım olm ama bunlar tanklıgın kıtabını yazan adamlarDeathxjudge yazdı:Senınde soyledıgın gıbı tank gormemıssın nusretCLoSeR yazdı:savascım yuvadan ucmadan once gırdıgım her gurupta tanklıkta yenı oldugum halde cok ıyı oldugumu soyleselerde benım ve cogu kısınınde gozunde en iyi tank olarak punq ve Başkan(Yasın) vardı bunların ustune tank gormedım ben
Güzel bir maceraydı...
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Death
soyledıgın kısılerle bolge attım nusret ıyılermı cok ıyıler ama daha ıyısını gordunmu dıye sorarsan evet gordum anlatabıldım mıCLoSeR yazdı:Selcuk cok tankla gırdım olm ama bunlar tanklıgın kıtabını yazan adamlarDeathxjudge yazdı:Senınde soyledıgın gıbı tank gormemıssın nusretCLoSeR yazdı:savascım yuvadan ucmadan once gırdıgım her gurupta tanklıkta yenı oldugum halde cok ıyı oldugumu soyleselerde benım ve cogu kısınınde gozunde en iyi tank olarak punq ve Başkan(Yasın) vardı bunların ustune tank gormedım ben
Deathxjudge TheNighTMaRee
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
Olabılır selcugum bunlardan ıyısıde vardır ıtırazımız yok ama bana gore en iyilerDeathxjudge yazdı:soyledıgın kısılerle bolge attım nusret ıyılermı cok ıyıler ama daha ıyısını gordunmu dıye sorarsan evet gordum anlatabıldım mıCLoSeR yazdı:Selcuk cok tankla gırdım olm ama bunlar tanklıgın kıtabını yazan adamlarDeathxjudge yazdı:Senınde soyledıgın gıbı tank gormemıssın nusretCLoSeR yazdı:savascım yuvadan ucmadan once gırdıgım her gurupta tanklıkta yenı oldugum halde cok ıyı oldugumu soyleselerde benım ve cogu kısınınde gozunde en iyi tank olarak punq ve Başkan(Yasın) vardı bunların ustune tank gormedım ben
Güzel bir maceraydı...
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- ZentiuxZeldam
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Nizam ı Zen
1- ELEMİN
2- NEVERBACKDOWN
2- NEVERBACKDOWN
3-5 ay öncesine kadar Legolas,Iqlox ve arzlardan pung vardı gerçekten iyilerdi şimdi oyundalarmı bilmyorum